| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:37
- Nahlásit
Fajka
Eninka feňule je z nich ta NEJ !
jo, jo, je to tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:50
- Nahlásit
jo, jo, je to tak
tak to sem rááááda že sem se trefilááá
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:53
- Nahlásit
Fajka
a máš Dokýška v posteli? Já je mám všechny tři a já jsem jak obloženej chlebíček, když jdem spát, ale máme velikánksou postel 220x240 cm, tak by se mi tam ještě pár psíků i vešlo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:58
- Nahlásit
Eninka
neperou se, jen občas mají potřebu se děsně seřvat. Hodně lidí si myslí že šiby jsou to nejhorší plemeno co může bejt, ale není to pravda.... šiby jsou úžasný, jen je třeba je pochopit a přizpůsobit tomu výchovu.... zde foto - URL
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2011 22:03
- Nahlásit
vlk
téda ty máš fotek, jsi bezkonkurenční v počtu a ještě navíc máš moc krásný záběry, to si zítra ráno projdu úplně celý
Smečka je nádherná, a jak říkáš, tohle plemeno je potřeba pochopit a pak to funguje vše jak má.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2011 22:03
- Nahlásit
Eninka
a máš Dokýška v posteli
neééé nedělalo by to dobrotu bo šéfová jako Fajfka akita by to blbě nesla bo ona do postele nelezla nikdy....
tak by se mi tam ještě pár psíků i vešlo
eh..já končím pro mě jsou dva akurát
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2011 22:06
- Nahlásit
Fajka
šéfová jako Fajfka akita by to blbě nesla
aha, tak to jo...
..já končím pro mě jsou dva akurát
to chápu, dnes už vím, o čem mluvíš. Mně se s třema doma obrátil život naruby, ale nelituju, jen klidu nemám ani trochu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2011 22:10
- Nahlásit
Eninka
to chápu, dnes už vím, o čem mluvíš. Mně se s třema doma obrátil život naruby, ale nelituju, jen klidu nemám ani trochu
jj já už bych to nedala protože sem docela pracovně vytížená a dva je fakt akorát na to abych se jim stačila plyšákům dostatečně věnovat
|
muka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 22:06
- Nahlásit
Jak AUO obecně vychází s ostatními psi ?
|
Airen
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 22:42
- Nahlásit
muka
Jakýho si ho vychováš takovýho ho máš
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 09:28
- Nahlásit
muka
moje AUO vůči cizím psům je absolutně vpohodě, se všema se chce kamarádit, ještě nikdy na žádnýho nevyjela, nebo něco podobnýho (pokud jsi teda nemyslela vůči ostatním psům doma).
Doma se docela vůči ostatním prosazuje a je dominantní, a taky trochu žárlí na ostatní.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 09:31
- Nahlásit
Eninka
Doma se docela vůči ostatním prosazuje a je dominantní,
Proč nenapíšeš uplnou pravdu? Že ti napadá bordrku tak, že jsi byla několikrát na šití?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 10:07
- Nahlásit
Baico
co kecáš, snad borderka australačku, si už nepamatuješ?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 10:08 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Znám AUO, kteří žijí ve větším počtu pohromadě s ostatníma psama a jsou to největší pohodáři - ale je to pes, kterej je aktivní, tudíž pokud nemá nějaký vyžití a pevnou ruku, tak věřím, že se to zvrhnout může.... ty co znám jsou ale největší miláčkové. Na hlavu si kálet nenechají, ale že by šli sami od sebe do rvačky, to ani náhodou (ale slyšela jsem už o dost ostrých AUO, holt záleží, jak kterej a jak to páníček zvládne)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 10:24
- Nahlásit
helps
napsalas to přesně s těma australákama
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 16:29
- Nahlásit
Baico
Pokud si vzpomínám, tak Eninka tu na fóru několikrát psala, že bordera napadá australačku.
Fakt mě štve, jak se tu někteří do některých navážejí i při sebemenší příležitosti.
K tématu:
Znám několik AUO všichni v pohodě , dva jsou jedináčci a jedna žije s ještě jiným psem. Všichni ale prošli dobrou socializací.
|