Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Australský ovčák
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 15 Led 2006 17:48
- Nahlásit

Také se vám líbí?

Vidrbína
# Zasláno: 15 Led 2006 17:50
- Nahlásit

Mně tedy moc!!! Zamilovala jsem se do nich, když jsem ho uviděla na titulní straně Světa psů v srpnu 2005.Líbí se mi ti blue merle a blue tri.

Anonymní
# Zasláno: 26 Led 2006 09:40
- Nahlásit

Jéje, nikdo od aussies?

Evik
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:50
- Nahlásit

moje sousedka má australáka - v barvě stejné jako je třeba BSP.... pejsa je jen o měsíc mladší než můj choďák a když si ho sousedi přivezli, tak jsem si v první chvíli myslela, že je to "berňátko".....byl to takový medvídeček chlupatý....Brzy už mu taky budou dva roky.... Je to fešák.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:14
- Nahlásit

Evik
A je vážně tak akční, jak píše p.Sedlák (tuším) v posledním PPČ?

Jindra
# Zasláno: 27 Led 2006 08:07
- Nahlásit

Australáka sice nemám, ale jednou......vím, že povahově je hodně podobný tollerům a ty mám.Chtějí pořád něco dělat, mají rádi zábavu,jsou to velký závisláci na svém páníčkovi.Ten trikolorní zbarvený jako BSP se mi moc líbí. A stejně jako tolleři -jsou to pejsani co se umí smát!!!

Jindra
# Zasláno: 27 Led 2006 19:57
- Nahlásit

Ketrin
V časopise Pes ale bylo o australském honáckém nikoli o ovčákovi - to jsou dvě úplně odlišná plemena!!!

Aussies
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 19:17
- Nahlásit

Já osobně vychovávám Australáka a musím říst že není pro každého a to neříkám jen já! Australák je také temperamentní a vcelku náročný, protože vám může velice snadno přerůst přes hlavu (toho je spousta důkazů na internetových stánkách z celého světa ) , myslím že pro úplného začátečníka není. Ovšem není začátečník jako začátečník!!!

younglady
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 21:59
- Nahlásit

Všichni majitelé australáčků!
Tuto neděli 28.12.2008 od 13:00 máme sraz na vylítání našich miláčků Sraz bude pravděpodobně v Hostivařském lesoparku. Posledně jsme se sešli 4, snad to bude lepší
Přesné místo srazu upřesním, písněte, kdo by jste šel Samozřejmě jsou vítaní i jiný hyperpejsci

younglady
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:27
- Nahlásit

Tak už mám konečně nové fotky Easy
Během chvíle budou zde
http://abbyprt.rajce.idnes.cz/

younglady
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 22:38
- Nahlásit

Jedete někdo do olomouce?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 20:50
- Nahlásit

Má tu někdo australáka ovčáka prosím????
Mááááám dotaz ohledně srsti.... je normální že pořád tak pouští chlupy nebo má jen období, že přelínávají a pak držej?

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 20:53
- Nahlásit

Fajka

ahoj, já mám australačku (ovčandu) a jestli myslíš tohle období, tak jo, pouští, ale zálěží jak moc tobě, no. U nás to není až tak moc, ale každopádně teď na podzim a na jaře ano, během roku skoro ani chloupek

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 20:58
- Nahlásit

Eninka
jéééé huž sem myslela že tu nikdo neeejni

australačku (ovčandu
a jste flekatí nebo trikoloorní ?

jestli myslíš tohle období, tak jo, pouští, ale zálěží jak moc tobě, no. U nás to není až tak moc, ale každopádně teď na podzim a na jaře ano, během roku skoro ani chloupek

fakt ani chlup jo? uuuuf sem se lekla že to takhle bude pořád ted pouští strašně moc ale je to možný že je to tím že mu roste dospělácká srst protože mu je teprve 10 měsíců

prosím tě a smí se jejich srst vyčesávat furminátorem? mě příjde že to bere fakt hodně tak abych mu jí nezničila ?

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:04
- Nahlásit

Fajka

mám blu merle s pálením vypadá jak hyena

jestli je mu 10 měsíců tak asi fakt přesrsťuje na dospěláckou srst. To jsem měla doma chlupy pořád a všude. Nevyčesávám furminátorem vůbec, jenom když se jí srst dostane většinou jen nad ocáskem do dredíků, tak použiju prořezávač a krásně to tím vyčesu pryč. Není ani náročná na údržbu - ta srst. Stačí semtam prokartáčovat, ten furmík bych já sama za sebe nepoužívala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:10
- Nahlásit

Eninka
mám blu merle s pálením vypadá jak hyena
jéééé tak v tom případě mám hyeny dvě
máme taky bluumerle s pálením

jestli je mu 10 měsíců tak asi fakt přesrsťuje na dospěláckou srst. To jsem měla doma chlupy pořád a všude.
to já právě taky tak sem si jako myslela že když ho pořádně vyčešu tak nebudou chlupy všade ale stejnak jsou no jo tak teda jak řikáš..len treba vydržať

Není ani náročná na údržbu - ta
jj to není sem sama překvapená vyváli se v bahně a za dvě hoďky je čistej

ten furmík bych já sama za sebe nepoužívala.
jj já to jen zkoušela a právě se mě to nezdálo tak se rači ptám tož dííkuju za rady

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:13
- Nahlásit

Fajka

http://www.fromlilachouse.cz/index.php?str=fotogal erie.inc&adr=fotogalerie/odchovy/odchov_A/majitele /angel/&nadpis=&od=0

jestli chceš, koukni tady, jsou to fotky na stránkách chovatelky, co mám od ní borderku, tak jsem zkopírovala své stránečky na jejím odchovu, protože sem fotky neumím ještě dávat
a s tím bahnem, to mám to samý, mám štěstí, že všechny tři mé holky se neustále někde válí p zahradě ale od bláta nezůstanou. Ale vybrala jsi si dobře, australáci jsou úplně úžasný psiska

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:20
- Nahlásit

Eninka
jůůůů máš hezký psy....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:22
- Nahlásit

Eninka
týjo hledám téma jak vložit foto abys na to jukla a ono zmizeloooooo

koukni tady, jsou to fotky na stránkách chovatelky, co mám od ní borderku, tak jsem
jéééé bluuuu merlééé !!! hásky pesani

Ale vybrala jsi si dobře, australáci jsou úplně úžasný psiska
jo přesvědčuje mě o tom každej den !!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:23
- Nahlásit

vlk

díky, ale je to teda banda zlobivá, samý fenky, tak mezi sebou pořád něco řeší a ne vždycky úplně fér, ale jinak jsou úžasný, ta bílá, BŠO je nejhodnější pes na světě, australačka je liška podšitá hodně a borderka je šílená, prostě k neutahání, pořád vymejší hrozný kraviny, baba jedna...

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:24
- Nahlásit

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:25
- Nahlásit

Fajka

přesvědčuje mě o tom každej den !!!

a to počkej, až "dostane rozum", budeš fakt moc spokojená
jestli máš fotečku, dej ji sem, taky bych jej ráda zkoukla, děcko jedno australský

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:26
- Nahlásit

Eninka
sem ti je sem chtěla hodit ale z těch webovek to nejde nemáš rajče či tak něco ?

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:26
- Nahlásit

Eninka
díky, ale je to teda banda zlobivá,
o zlobivejch psech mi vykládej mám tři šibí holky a jednoho šibího kluka....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:29
- Nahlásit

Eninka
a to počkej, až "dostane rozum", budeš fakt moc spokojená
jééééé to se teším, zatím je to takový torpédko blbínkovský

mě dneska děsně zlobí net tak mě to sem nejde vložit ale zkus kliknout na odkaz na rajče třeba ti to půjde..moc fotek zatím nemám....nestíhám a taky ho mám docela krátkou dobu

http://fajka.rajce.idnes.cz/Doky/#

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:29
- Nahlásit

Fajka

no nemám rajče, ale udělám si tam album, takhle je to nahouby s těma odkazama a mám asi 800 fotek holek ušatejch a nemám je nikde dané. Ale díky za pokus

vlk

tak to máš náročnou smečku, a jsou vpohodě? Neperou se ti někdy? Mně občas docela jo. Když byly dvě, tak dobrý, ale víc než dva psi už nastane ve smečce jiná hierarchie. U dvou je to vyjasněný ale pak už ne vždy a ne napořád (víc než dva)

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:30
- Nahlásit

Fajka

máš taky moc pěkný fotky a ta sedmá jak jsou spolu vedle sebe, no úžasná...jak se jmenuje kluk psí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:32
- Nahlásit

Eninka

normálně to sem z rajčete vložim ale dneska jako na potforu mě to rajče nejde ani votevřít

sedmá jak jsou spolu vedle sebe, no úžasná...jak se jmenuje kluk psíaaa děkuju

no říkali mu Dokýšek a mě se to líbí tak jsme mu to nechali

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:34
- Nahlásit

Fajka

říkali mu Dokýšek

my jsme Bára (Bárinka), Eninka (AUO) a Terezka (BOC)

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 21:36
- Nahlásit

Eninka
my jsme Bára (Bárinka), Eninka (AUO) a Terezka (BOC)
hezkýýýý a tady si určo Eninka bo Eninka feňule je z nich ta NEJ !

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání