Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Jaké na vás čekalo doma překvapení?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
zuzka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 15:59
- Nahlásit

labradorka našich známých si otevřela mrazák, vytahala všechno ven a počůrala to i pokadila + okousané těsnění na dveřích jako bonus

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2006 22:43
- Nahlásit

jeeee to jsem se ale pobavila.cte se to hezky, horsi je, kdyz se to ma uklizet.ja muzu pridat akorat rozcupovane kvetiny (cca 3-5 - bananovnik a ty lepsi ), hlina zaslapana do koberce po celem obyvaku. a taky ukradnuty hovezi k rajsky omacce, takze rodina se musela spokojit jen s omackou a testovinama jinak louzicky, hromadky a rozcupovany noviny ani nepocitam

Hanka20
Člen
# Zasláno: 7 Led 2006 09:11
- Nahlásit

Můj dospělý dobrman si otevřel špajz a roztahal mouky, moučkový cukr, piškoty (ty sežral) a těstoviny a to všechno se mu podařilo smíchat na jednu obrovskou hromadu. Navíc se mu mouka nalepila na patro a na čumák tak jsem ho vyhnala na chodbu a zabouchla jsem si dveře, takže sem musela čekat než se někdo uráčí jít domů.
No a od tý doby co mám ještě štěně tak klasicky loužičky,hromádky, rozvalchovaný pelíšky a naposledy nakousaný proutěný křeslo.

Anonymní
# Zasláno: 7 Led 2006 11:18
- Nahlásit

Syska

Když jsme občas zapomněli schovat malýmu odpaďák, bylo doma vždycky nadělení. Převrátil ho, vylízal, co šlo, všechno roztahal po bytě, rozcupoval na miniaturní kousíčky, vyválel se v tom,.. Taky se po takovým posvícení obvykle poblil a na vrchol celýho toho bordýlku vytočil šeredně veliký hovínko...
Obvykle mě ve dveřích vítal s tím, že musíme rychle na procházku a už nikdy se do bytu nesmíme vrátit...

Luu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2006 11:24
- Nahlásit

Můžu sem vlepit dotaz?

Jak tak včichni mluvíme o tom ohryzanym nábytku apod., zkoušel jste někdo takový ty moderní vymoženosti - spreje proti okusování a tak? Moc těmhle věcem nevěřim, tak jestli máte někdo dobrou zkušenost?

janina
Člen
# Zasláno: 7 Led 2006 19:03
- Nahlásit

Luu

Děláš dobře, že nevěříš Aspoň nám to nefungovalo vůbec.

ANDY7
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 16:57
- Nahlásit

Minulý týden toto[imgs] http://mujlabrador.websnadno.cz/SILVESTR_2005_180_ original.jpg[/imgs]

ANDY7
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 16:59
- Nahlásit

chtěla jsem Vám poslat foto, ale nejde mi to

redhead
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 22:19
- Nahlásit

monika

redhead
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 22:24
- Nahlásit

Nějak mi to hapruje. Ale chtěla jsem napsat, že jednou jsem vzala psa k nám do hospody a nějak nenápadně se mu podařilo se tam vyzvracet. Byla to pěkná hromada a šlápnul do toho rákosník, který tam vaří. Jeho výraz v tváři bych vám přála vidět. Měl totiž na noze pantofle a naboso. Myslela jsem, že nám z něho udělá Bobika

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 07:38
- Nahlásit

Tak jsem se tu báječně pobavila. A zjišťuju, že naši psi jsou proti některým fakt chabí I Rambo, který u svého prvního pána akorát sežral gauč a vyrobil díru skrz dveře (aby mohl vyhlížet, kdy už přijdou z práce)

Hafina
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 09:15
- Nahlásit

Prskám si tu na monitor, ale ve skutečnosti to asi taková sranda nebude, co? Náš mladej nebývá doma sám, takže máme jen takové malinkaté nehody. Každých 14 dní k nám chodí svědci jehovovy a dávají nám nějaký ty jejich časopisy, takže ty Arinek vždy spolehlivě přečte na miniaturní kousíčky, potom nějaký ty sežraný pantofle, okousaná lodička (bota), sežraná poštovní poukázka na docela velký peníze (na vyzvednutí) a potom taky nanošený všechny věci, který najde a který se dají odnést v obýváku (trička, ponožky, boty, noviny)...

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 09:39
- Nahlásit

Tak náš mladej naposledy vykousal mámě z kozačky kožešinku a ještě předtím to udělal i tetě......specializuje se výhradně na kozačky s kožíškem...jiné boty nelikviduje (akorát moje staré křampy si vždycky vezme do pelíšku a spí s nima, ty tedy jsou trochu ožužlané )
A poslední kousek , co jsem se musela děsně řechtat, když si domů na pelíšek přitáhl starou prokousnutou mičudu, vyplivl jí pak staršímu pejsovi na hlavu, takže mu tak "nasadil" apartní "klobouček"....škoda, že se dědek hned oklepal, protože to by fakt byla fotka....

monika
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 10:32
- Nahlásit

http://www.splnenysen.estranky.cz/clanky/Neco-o-me m-zivote/Co-me-namichlo

tohle je její překvapení. tohle nebo jiné mě čeká každý den. už to neřeším.uklízím a u toho statečně hulákám jak na lesy.

Zet
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 11:35
- Nahlásit

Mno, kdybych tady měla vypisovat všechna překvapení, která na mě po příchodu domů čekala, bylo by to na román. Ale nejvíc mě asi pobavilo, když se nám jezevčice dostala do kredence, přežrala se moučkového cukru a rozinek a pak blila po kuchyni pusinky (včetně těch rozinek uprostřed). A pak celkem čerstvý případ mého katalánčete, které se baví tím, že v koupelně odloupává dlaždičky ze zdi a nedávno jedna dlaždička záhadně zmizela. Když jsem dorazila domů bylo mi pohřebním hlasem oznámeno, že čubina sežrala dlaždičku a co, že budeme dělat. Samozřejmě, že dlaždičku nesežrala (nedokážu si dost dobře představit, jak by to udělala), ale zašoupla ji až úplně dozadu ke zdi pod pračku

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 12:20
- Nahlásit

Já mám podobné zkušenosti, jako většina z vás, ale jednou jsem průšvih pejsy vzala na sebe. Jednou takhle sedíme a koukáme na TV a Sára se před mýma očima zakousla do nového konferenčního stolku, hned jsem ji plácla a vyhubovala, muž nebyl doma a já se bála mu to přiznat. Měli jsme pejsu krátce a já se bála, že ještě nebyl na ni tak zvyklý a že by ji vyhnal i se mnou. Tak jsem raději mlčela a nic nepřiznala. Uteklo hodně času a pár večírků i těch bouřlivějších a jednoho dne si můj muž všiml okousaného luxusního stolku a začal křičet, že to ten pes atd..Já jsem to nevydržela a vykřikla jsem: "to ne pes, to já, po té akci, jak jsme byli naposled miláčku víš, trošku jsem přebrala a doma jsem lehla pod stůl a nevím co ti mě to napadlo, normálně jsem se do něj musela zakousnout". Určitě mi to nevěřil, není hloupej, ale má pohotovostní výmluva mu na tolik vyrazila slova z huby, že jsem nedostala vynadáno ani já, ani Sára. Jen nevěřícně zakroutil hlavou.

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 13:47
- Nahlásit

Nejprve se boxerka vloupala k otci-architektovi do pracovny. Tam si otevřela šuplík v jeho pracovním stole, kde měl ukrytu čokoládu pro nás děti k Mikuláši (velká, cca 400g. Tu zkonzumovala i s papírem a staniolem. To jí neudělalo dobře, proto ji vyzvrátila. Tatínkovi na hotové výkresy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 16:50
- Nahlásit

sežraný kyblík solviny

aren
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 16:58 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Luu
spreje proti okusování
Sice nic podobného, ale mně se osvědčila kašička z pepře a oleje, kterou jsem lehce potřela předměty, na kterých mi obzvlášť záleželo (čudle u nábytku, rohy postele...).
Jinak boty jsem si po štěňatech musela všechny pořídit nové
Jo, a taky se mi osvědčilo, že všude po bytě ležely klacky k okusování určené.

aren
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 17:02
- Nahlásit

Markét
Chudák tatínek...

Shadow
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 20:38
- Nahlásit

překvapení?? načůráno, nazvraceno, rozcupováno noviny, roztahano pelech, ale šťastno. Jinak krade boty,ale má jen svoje oblíbený bráchovy a taťkovy jakkýkoliv zimní nebo letní prostě jenom chlapský, ale mejma taky nepohrdne, cupuje rohožku a když přídu a povidám copak to děláš takovym tim hlasem tak hned jak mě uslyší zalehne to rozkousaný místo a nasadí kukuč nevinné šteně, krade všechno možný co se kde válí tajně čůrá za rohem aby ji nikdo neviděl a nevynadal přece se madmazel nebude obtěžovat na noviny když jsou až za rohem. žere hlínu z kytek okusuje zdi jen na určitejch místech, ožírá koberec u sedačky, ničí ratanový křeslo, usmrcuje moje plyšáky a nejvíc miluje můj batoh do školy v takovejch situacích jako když ráno si jdu sbalit svačinu a koukám na ní ona přilepená na mý tašce a mýho malinkýho plyšáka co na ni mám má celýho v tlamě a ještě se pořídí rádoby usmát jako koukej paničko co jsem našla neboj já ho zneškodnim aby ti nic neproved to jsem hodná co?? Už fakt nemám sílu udělat ani ošklivej obličej prostě se musim smát

kathy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:37
- Nahlásit

taky přispěju trochou do mlýna. náš miláček nám kompletně strhal tapety do výše jednoho metru. byly asi rok nové, tak si umíte představit jakou jsme z toho měli radost.....

arsiela
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 16:24
- Nahlásit

no naše dvě štěńátka devastujou na co přijdou,ovšem dnes to přehnali-rozkousaná šňůra od notebooku-no prodavač v krámě na mě koukal dost blbě,když jsem mu vysvětlovala,že tu šňůru potřebuju teď hned,jinak mě manžel vyhodí i se štěňatama.No nakonec mi ji sehnal a prodal,ještě že jsou některé obchody otevřené i v neděli,nebo bych spala dnes pod mostem.Manžel přijede až večer,takže nic nepozná.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 17:15 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

tak takhle vypadá koupelna den co den. už aby bylo telo a mohla do kotce.

Endy
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 18:13
- Nahlásit

Kdysi nám děti přinesly domů několik tašek kaštanů pro zvířátka do lesa.Nechali jsme je přes noc v chodbě.Ráno nás čekalo překvapení v podobě dopodrobna rozkousaných kaštanů na milión kousků.Když jsem nedávno četla na jiné diskuzi,jak je sežrání kaštanu nebezpečné a kolik psů na to uhynulo,vzpoměla jsem si,jaké jsme měli štěstí,že se psovi nic nestalo.

Ajka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 20:41 - Změnil/a: Ajka
- Nahlásit

nas drobecek se jednoho dne ztratil. Hledala jsem dobre 15 minut, Milou nikde. Pak jsem v obyvaku objevila vyhrabanou hlinu z meho obrovskeho kvetinace s bananovnikem a sveho puvodne krasne bileho westika zahrabaneho v hline. na hlave a na zadech mel ukously list a byl pod nim profesionalne zamaskovan. Vystrelil teprv az mu doslo, ze je objeven

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání