Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Jaké na vás čekalo doma překvapení?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 12:47
- Nahlásit

Zajímalo by mě, když jste měli štěňátka (nebo ještě máte), tak jaké na vás po příchodu domů z práce čekalo největší, nejlegračnější nebo devastující překvapení od vašeho miláčka? Naše malá kromě te již zmíněné vyhryzané díry do zdi mi připravuje perličky každý den. Nejsou to už ani tak loužičky, spíš rozcupované noviny téměř po celé kuchyni (které jí tam ještě pro jistotu nechávám..), mističky na jídlo a na pití všude možně, jen ne tam, kde mají být, převrácený pelech, z něho vytažená deka apod...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 12:53
- Nahlásit

vydlabanej gauč, vysazený dvířka magneťáku (ten stál přes metr vysoko), rozebraný tři ovladače, spousta knížek (nejlépe z knihovny, nebo těch dražších). Obraný (mírně) madrace mojí postele, ožranej roh stolu a nohy židlí......

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 12:55
- Nahlásit

birma
No to je hustý...ale je mi jasný, že kdyby malá měla přístup do obýváku, tak to dopadne úplně stejně. Snažili jsme se, aby v kuchyni toho bylo co nejmíň, co by mohla zničit...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 12:57
- Nahlásit

nejdevastovanejsi: jednoznacne vede zniceni nabytku v obyvaku vcetne precteni nekolika knizek (tak, ze uz si je nikdo nikdy neprecte) a uloveni a roztrhani svicky z vceliho vosku, kousicky vosku nasledne dukladne zaslapany do koberce. To vse najednou behem ctyrhodinoveho pobytu doma bez panicka ....

nejlegracnejsi, ale zaroven strasidelne: kdyz byla ®onie mala, mela cas od casu obojek na krku i doma, aby si na nej poradne zvykla. a jednou se bud chtela poskrabat nebo si ho sundat packou, ale packa ji zustala mezi obojkem a krkem (byla jeste malinka a obojek ji byl trochu vetsi) a nemohla packu sama vyndat. takze po prichodu z prace me pribehla privitat na trech packach ... ted je to k smichu, ale tenkrat, kdyz jsem si predstavil, ze tak travila treba pet hodin ... tenkrat mi do smichu fakt nebylo

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 12:58
- Nahlásit

Syska
já se taky snažila aby neměl co ničit(ale občas jsme se na venčení zapomněli a já pak musela letět abych stihla školu), navíc byl třeba i po dvouhodinový procházce....

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2006 12:59
- Nahlásit

Když jsem byla malá a měli jsme dandíka, tak k nam jezdily myslivci z německa a měli krasně připravené jídlo studené mísy s několika druhy salámů, sýrů, masa a samé dobroty. Bylo jich 10, tak to bylo na kila ty dobrůdky. Tak se pěkně napali, ale moc toho nesnědly. Nsši s nima šly dolů je vyprovodit a když se pak máma vrátila, tak na stole byly už jen zbytky sýrů a jinak všechno maso se salámy pryč a pod stolem sotva dýchající dandík pěkně napapkaný kilama masných dobrůtke . Co Ti psy nedokážou během 10 minut

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 12:59
- Nahlásit

jo ještě jsem zapomněla - plánovaně krade a žere krmení rybičkám - otevře krabičku, rozsype, sežere, krabičku olízne a nechá na pokoji.....

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:07
- Nahlásit

Tak to s tím sežráním toho salámu mi připomnělo, jak nám jednou tchýně (to jsme ještě nebydleli s manželem spolu) upekla vepřovou k zelí a ke knedlíkům a protože bylo maso teplé, nechala je v pekáči na sporáku a odešla ráno do práce. Já ráno vstanu, maso nikde, pekáč prázdný, tak se ptám, kde je to maso? Manžel o něm nevěděl, pak mě napadlo jít se podívat na psa (byla to ta setřice), ležela pod stolem a šíleně odfukovala. Normálně tu celou vepřovou sežrala!!! Horší bylo, že už byla nemocná a měla dietu a tenkrát jsme se fakt o ni báli. Naštěstí v pohodě, jen asi dva dny nic nežrala...

janina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:08
- Nahlásit

zlaťačka - sežraný koberec v kuchyni a obýváku, rozcupovaná palma na 5 cm kousky, přitom rozmetána hlína po celém obýváku, následně sračka z hlíny mezi ty rozkousané listy a završila to tím, že se do toho ještě poblila Cestička z hlíny byla od hlavních dveří až do ložnice. A jak v tom bordelu chodila, tak si udělala procházku po krémovém přehozu na sedačce. Dále rozkousaný molitanový velký pelech a následně roznesen po celém bytě. Když jsem přišla, tak to měla i na zádech a hlavě
BSP - je hodnější zatím sežral okrasné dřevěné lišty na obývací stěně, okousal lišty kolem plovoucí podlahy v celém bytě, okousal skříně a komodu v ložnici, vylízal si na čerstvě vymalovanou stěnu v obýváku takové dva zvláštní obrazce Ale jinak je miluju

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:12
- Nahlásit

janina

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:14
- Nahlásit

Minulý týden jsem přišla domů a malá se vykakala (naštěstí na noviny), šlápla do toho zadní nohou, poté se asi drbala na krku, takže byla zalískaná úplně všude...a poté v tom ještě potahala pelíšek a jednu hračku, takové přetahovadlo, ze které visí provázky, tak ta se taky prala...

klára
# Zasláno: 6 Led 2006 13:16
- Nahlásit

první pejsa asi nebyla ani pes- nezničila skutečně nikdy nic a to měla k dispozici celý byt. Její nástupkyně, to je jiné kafe - už jí to naštěstí pustilo, ale zpočátku zničila koberec u všech prahů - do chodby jich vede 6, prodrápala dvoje dveře do hloubky cca 2 cm a udělala díry v závěsu ve výšce cca 120 cm - to dodnes nechápu, má v kohoutku asi 36 cm a závěs visí volně v prostoru, jo a okousala kliku - též nechápu, jak se tak vysoko dostala.
A taky přeskočí plot vysoký asi 140 cm a jde štěkat na souseda - štěstí, že on to bere sportovně - natáhli jsme kvůli tomu nad plotem ještě takovou tu zelenou plastovou síťovinu - spolehlivě se do ní chytají ptáci - zřejmě ji nevidí, ale naše atletka to asi podleze nebo co - nikdy jsem ji při tom nepřistihla a to je na zahradě vždy jen s dozorem - žije v bytě.

handula
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:23
- Nahlásit

Puštěná televize a pes kterej se spokojeně vyvaloval na gauči a díval se na ní a ani nezaregistroval, že jsem už doma a vyjeveně na něj zírám.
Chápu, že ji pustil omylem, ale výjev to byl dobrej...

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:25
- Nahlásit

Pejsa u rodičů jednou vybral v jejich nepřítomnosti odpadkový koš,nejvíc se mu líbil papír od tvarůžku, v něm se dokonale vyválel, dotáhl si ho na gauč v obýváků a tam ho rozcupoval na co nejmenší kousíčky, takže smrdělo úplně všechno...

janina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:26
- Nahlásit

A ještě zážitek z předloňských Vánoc. Celé dopoledne jsem pekla takové šneky z listového těsta plněné šunkou a nivou. Rodina je zbožňuje. Napekla jsem ohromnou mísu a protože v kuchyni nebylo místo, položila jsem mísu na stůl v obýváku. Peggy spala, manžel a dcera seděli u počítačů..... tak jsem šla pokračovat s přípravou jídla do kuchyně. Během cca 5 minut jsem se do obýváku vrátila a? Peggy už nespala! Právě dojedla a umývala po sobě tu mísu jazykem Tak to byly první Vánoce bez šneků

monika
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:34
- Nahlásit

Já mám sežrané lino v koupelně a do výšky asi tak 170 cm vybydleno vše, co by mohlo viset.Jinak stihne sežrat jednu matraci za dopoledne.Rozháže mi celý prádelní koš,sežere každé koště a taky mop za 500,- co jsem dostala k vánocům.Jednou jsem ji nechala volně v kuchyni a tam to bylo pak jako v pekle.Dveře koupelny jsou zavřené a zajištěné velkým těžkým křeslem aby se nedostala ven.Jinak je přes dopoledne venku v kotci,ale ted je zima anechci ji trápit.Koupelna je 4x3m a stejně je pro ni malá.Ráno s ní chodím na hodinu ven,pak krmení, plno různých blbin volně pohozených na hraní a kousaní je k dispoozici,ale dogina dokáže zrušit koupelnu.Kokřice nezničila nikdy nic.Když byla malá tak do toho ještě hovina a loužičky,smrádeček a ona si v tom pěkně hověla.

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:36
- Nahlásit

Tak naše jezevčanda moc neničila, jen běžně četla noviny, cupovala kapesníčky, toal. papír.
Nejvíc mě nasr..., když mi rozhryzala nový kožený letní boty, který jsem dala asi metr vysoko. Ta mrcha se k nim nějak dostala a zlikvidovala, řádila jsem jak černá ruka, vedla s ní psychologickej pohovor a nejspíš to zafungovalo, protože od té doby žádné boty nerozkousala, jen si občas naše pantofle na doma nese do postele.

nels
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:39
- Nahlásit

tak u nás mám pořád největší strach o jídlo,nelson totiž sežere úplně všechno co mu přijde do cesty.tzn, za půl hodinu mojí nepřítomnosti (šla jsem do obchodu koupit brambory k masu,které jsem vytáhla před odchodem z mrazáku) sežral 2 bochníky chleba,no a samozřejmě i totálně zmrazené kuřecí maso,takže jsem po návratu měla brambory,ale neměla jsem je k čemu dát

monika
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:41
- Nahlásit

Já si někdy večer když jdu spát připadám jako cvok.Stojím uprostřed kuchyně, točím se dokola a zkoumám co by mohla v noci vymastit.Schovat odpadkový koš,sušené pečivo z topení,slupky z vajec,žádné nedojezené jídlo na sektorce nebo neumyté nádobí se u nás už prostě nevyskytuje.Naučila mě vzorně uklízet.Manžel vysypává popelník, protože ona nesnáší kouření a když to tam nechá tak to vysype bezpečně na zem.Čte noviny,ale my už bohužel pak nemáme šanci.Někdy mám pocit, že nás prostě terorizuje,ale když ji vidím tak si řeknu holka chtěla si psa, tak se starej.

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:43
- Nahlásit

Tchýně mi vykládala, že když měli ještě svoji jezevčíkovou, tak jednou dělala játrový knedlíčky do polívky, nechala je v kuchyni na stole, jezevčice ležela na lavici u toho stolu a spala, tchýně míchala s něčím v hrnci a tak jen koutkem oka zahlídla, jak se jezevčíková na lavici probrala a začala pojídat knedlíčky, vždy když k ní tchýně otočila hlavu, tak přestala i kousat a tvářila se jakoby nic, tchýni to tak bavilo, že s ní takhle "hrála" do sežrání knedlíčku a v polívce bylo kapání místo knedlíčků

monika
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:44
- Nahlásit

Jo a nesnáší žínky všeho druhu - na nádobí, na mytí tělíčka,gumičky do vlasů atd.Manžel ji říká hurikán Katrina.

Bent
# Zasláno: 6 Led 2006 13:45
- Nahlásit

Čauík byl línej cokoliv zničit, zato žabička je přičinlivá. Mám okousaný všechny rožky u polštářů i u peřiny, rozcupovaný zánovní adidasky, podařilo se jí položit a zničit dvoumetrovej fíkus, nohy od stolu a židlí jsou jak po zásahu termitů a vrcholné číslo bylo když se nějak dostala do trouby a sežrala mi půlku kuřete. To nevím jak tak malá čubina dokázala tu troubu otevřít. A ještě jedna její úchylka když jí chytne sranec nečekanec tak zásadně do mejch papučí. Za ty čtyři týdny co ji mám už mám páté papuče.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:47
- Nahlásit

jsem si vzpomněla na jeden úlet naší kokřice:tchýně nám donesla plněné kuřecí křidýlka.Je to fantazie, mám plnou pusu slin jen si na to vzpomenu a dala je v kuchyni na stůl.Podotýkám, že naše kokra si nikdy nedovolila něco ze stolu sebrat, ale ty křidýlka sežrala úplně všechny a nikdo z nás nic neslyšel.Jak to žrala nám dodnes není nikomu jasné, byli jsme v té kuchyni s ní, jen otočeni zády.Bylo jich tam asi deset.

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:47
- Nahlásit

fromeli
To je dost dobrý...

monika
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:50
- Nahlásit

sranec nečekanec

fakt dobrý,naše dogina chodila kadit do mezipatra a moji dva synové chodili dolů vždycky potmě a rvali se kdo bude první.Dorka to tam jednou hodila a oni do toho šlápli oba.Každý do jednoho.Pohled byl fantastický.Jsou strašný citlivky a teď tohle.Ani jsem ji neseřvala jak jsem se smála.Dobře jim tak.

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2006 13:52
- Nahlásit

Vytopená předsíň, nechali jsme v 10l kanystr s vodou, naše štěndo odšroubovalo víčko a udělalo si pěknou čvachtačku.

Evik
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:58
- Nahlásit

Když byl můj mladej štěndo, tak jsem pravidelně po příchodu domů nacházela různé legrační i méně legrační výsledky psí "práce".....rozrytou zahradu, květináče prázdné - kytky sežrané či aspoň oštípané květy.... rozkousanou zahradní hadici, židli bez nohy......Ale největší srandu jsem zažila nedávno, kdy už bylo pejsovi rok a půl......
Přišla jsem domů a zjistila, že přítel si vzal psa k sobě za naším druhým pejsou, který bydlí u přítele. Šla jsem tedy za nimi a přistihla oba hafany jak se snaží vylézt na strom, na kterém se s pološíleným výrazem v očích krčila sousedovic kočka
Válela jsem se málem smíchy po zemi - kočky mi vůbec nebylo líto, protože tato kočka nám chodí pravidleně kálet na chodník před vchod, když jsou psi zalezlí Takže jsem si patřičně vychutnávala tu "psí pomstu nepříteli" Kočka se asi po 15 minutách (nevím jak dlouho už tam byla předtím) odvážila přeskočit ze stromu na plot, ale bohužel se nestrefila a dopadla na zem - okamžitě začala zdrhat a psi za ní....Číča podlezla dírou v plotě, ale ještě než to stihnul i její ocas, rafnul jí do něj náš mladej Od té doby už před domem její "výtvory" nenacházíme - asi už se k nám bojí, potvůrka

monika
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:58
- Nahlásit

jednou mě taky čekal pěkný šok.Přijeli jsme domů a dogina (tenkrát měla 7 měsíců) seděla venku na schodech.Ona si umí otevřít dvěře, kluci ji nehlídali a ona si šla sama ven.Nebyl by to problém,ale já nemám oplocenou zahradu a mohl to být průšvih jako hrom.Tenkrát jsem zírala, že nikam neutekla.Byla venku víc jak dvě hodiny a čekala až se vrátím z práce.

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2006 14:09
- Nahlásit

sežvykaná smlouva od stavebka ... asi kontrolaval jestli jí mám dobře uzavřenou. Pak ožrala Tibeckou knihu mrtvých a jíné tituly --- no vášnivá čtenářka

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:35
- Nahlásit

Tak u nas sa nic dramaticke nedialo. Jedna olizana stena velkosti asi 10x10cm az na panel a dvoje rozkusane priatelove sandale, ked mal rok. Inac nic.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání