| Autor |
Zpráva |
Handy
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:24
- Nahlásit
Já si myslim, že by nebyl špatej buď ten kavalír, popř. ten boloňáček nebo francouzský buldoček. Jinak mezi velkými plemeny by se taky dalo vybírat, i když já mam labradora, takže z vlastní zkušenosti neporadím.
|
iva
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 23:02
- Nahlásit
Handy
Jen poznámka - pokud jsou, jak jsem pochopila, budoucí majitelé trochu na štíru s časem, tak bych velkého psa nedoporučovala, přece jen mají své nároky.
Mikina
Do výběru bych z vlastní zkušenosti přidala brabantíka nebo některého z grifonků. Jsou to velmi přizpůsobivý pejsci, postrádající agresivitu, snadno vychovatelní, hlavně požadují hodně lásky.
http://brabantik.wz.cz
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 23:10
- Nahlásit
iva
jj, ten je tak ošklivý, až je krásný. Nemyslím to ve zlém.... to samý si myslím o čivavě. Ty její krásný kukadla přes celou hlavu. Hned bych si jednu vzala....
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 00:14
- Nahlásit
iva
Jasně, na to jsem ňák pozapomněl...nebo jsem si to nedůkladně přečet. Máš pravdu
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 00:18
- Nahlásit
iva
Jo a ty brabantíci jsou fakt úžasný ..trochu mi připomínaj mopsíky, tu hlavu maj skoro stejnou
|
Klárča
|
# Zasláno: 5 Led 2006 16:25
- Nahlásit
Iva
Ty jo to je snad mops!Ale já bych stejně byla pro bišonka nebo toho buldočka-máte pravdu,ten je tak ošklivý až je rozkošný a to platí i pro brabantíka! Verca-kukadla přez celou hlavu?To snad ne,čivavy z 90 % tvoří oči,ale že je má krásné!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 16:41
- Nahlásit
Klárča
Já čivavy miluji. Jsou tak ošklivé až jsou krásné. A stojím si zatím, že kukadla má přes celou hlavu (samozřejmě s MÍRNOU nadsázkou )
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Led 2006 07:52
- Nahlásit
a co zřeba šeltie, jsoun malé a chlupaté no přeci krásné a znám moc hodné
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 08:26
- Nahlásit
Mikina
tak já bych ti dala tip na Dandie Dinmont teriera, je to sice terier, ale nema až tak typické vlastnosti teriera, je to kliďas od přírody, mazel a prostě ten nejúžasnější pejsek s nejkrásnějšíma očima!
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 09:19
- Nahlásit
Anonymní
No mně se šeltie nezdá moc klidné plemeno. A navíc to chce celkem dost pravidelnou péči o srst...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:25
- Nahlásit
Mikina
Tak jak sis nakonec vybrala?
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:48
- Nahlásit
Pokud by ses chtěla podívat na papillony,máme čtyřtýdenní štěnka,klidně můžeš přijet mrknout a uvidíš,nebo Ti můžu poslat charakteristiku plemene a fotky meilem.
|
Blueheaven
|
# Zasláno: 15 Led 2006 16:21
- Nahlásit
ahoj, a co čínský chocholatý pes?máme novou holčičku, a je fakt bezva.sice si jako každý štěně chce hrát, ale když jí dáš hračku, bude si hrát sama.myslím že to je plemeno přímo pro tebe.tak se třeba ozvi Blue.heaven1@seznam.cz
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 08:01
- Nahlásit
Malý,krásný,inteligentní,bezmezně milující svoji rodinu je tibetský španěl. Je to málopočetné plemeno a málo se o něm ví.Máme fenku, která dokáže být v pohodě doma sama a ani mám nedalo moc práce ji to naučit.Je sice chvílemi paličatá, ale náramně chytrá a inteligentní.Strašně ráda s námi cestuje a na to jak je malá i bezvadně hlídá.K cizím je tento pejsek tak trochu nedůvěřivý, ale když si ho někdo získá, je to navždycky.Údržba srsti nedá moc práce, stačí 1x týdně vyčesat.A barevně jsou povolené vlastně všechny variety.
Více info na www.nefritovykaminek.wz.cz
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:33
- Nahlásit
a nebo šarpeje, ale ty maj často zdrav.potíže, a většinou jsou apatičtí(co jsem slyšela)
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:40
- Nahlásit
Blueheaven
Šarpej není moc menší pejsek, nemyslíš?
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:50
- Nahlásit