Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Cena
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Poklajda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2005 19:07
- Nahlásit

Ahojte,
píšu dnes už podruhé, ale na můj dotaz v předchozím článku nikdo nereagoval, byl tam jaksi schovaný. Chtěla bych se zeptat na orientační ceny mini pejsků. Chtěla bych si pořídit fenečku s PP, dlouhosrstou čivavinu, jorkšírku nebo krysařici. Nevíte v jakém rozmezí se pohybují ceny? Pod 10 tis. asi nejdou, že? Předem dík moc za odpovědi.

Endy
# Zasláno: 27 Lis 2005 19:27
- Nahlásit

Nejdou.A čím menší štěňátko,tím dražší.Řekla bych,že nejlevněji se dá sehnat jorkšírka.

Anonymní
# Zasláno: 27 Lis 2005 23:47
- Nahlásit

nejlevněji tak za 12 000,pokud nejsou rodiče náky sampioni.

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 07:17
- Nahlásit

Boloňský psík po šampionech stojí 10000(když najdeš solidního chovatele), takže jorkšír, kterého má snad celé naše sídliště,by neměl stát nad 10000. I když možná poptávka zvedá cenu....Kamarádka má bez PP za 6000, takže s PP tak do 10000. Ale samozřejmě, že můžou být i dražší, jen říkám, že když se chce, tak se dá najít kvalita za nízkou cenu.

Evik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:10
- Nahlásit

Verča

bacha na ty bezpapíráky......a u jorků to, že pes bez PP = levnější pes rozhodně neplatí....Moje kolegyně má jorku bez PP za 15 tisíc a jedna má kámoška má papírovou za 8000.

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:13
- Nahlásit

Ak pomoze moj sused predava steniatka YT s PP za 15000,- Sk Inak, ked vezmem do uvahy, ze kolko zozerie taky YT a kolko fundlak, tak mam pocit, ze fundlaci su velmi lacny....

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 11:09
- Nahlásit

Evik
No snad by někdo nebyl tak blbý,že by dal za bezpapíráka 15000?! Ty jo.... A proč ho tak drahého kupovala?

Lea
# Zasláno: 28 Lis 2005 13:27
- Nahlásit

Endy
My jsme prodávali štěňátka dlouh. čivavy s PP za 6-8000. Tak jak, že nejdou? Člověk se holt musí trochu snažit...

Simona
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 18:38
- Nahlásit

Ahoj. Já se dívám přibližně na 20 www stránek skoro každý den už asi tři měsíce, sháním krátk.čivavku - fenku, ale když vidím ty ceny za PP, tak se hrozím. Kontaktovala jsem chovatelskou stanici, kde mi nabídli (dle mého názoru) až možná ošklivou fenku skoro za 20 tisíc. Sestra má krátk.psa bez PP za 5 tisíc a je naprosto úžasný Já zatím štěstí neměla, v inzerátech mnohdy nepíší, kde bydlí a často nejsou schopni a mám pocit ani ochotni poslat e-mailem fotky, abych nejela přes půl republiky zbytečně. Je mi líto, že se někteří "chovatelé" ženou jen za penězi, rychle a často prodávat a za co nejvíc.

Poklajda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 18:45
- Nahlásit

Lea
A chováte je stále? Jestli ano, mohla bys me kontaktovat na vpolakova@seznam.cz, měla bych zájem, ale až na jaře, spíš.
Dík moc

Lea
# Zasláno: 28 Lis 2005 19:20
- Nahlásit

Poklajda
Už máme fenku bohužel starší 8 let, k tomu jejího synátora a o další uvažujeme až po nich...

Ardi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:19
- Nahlásit

Prosím - kolik stojí štěňátko špice trpasličího oranžového?

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:00
- Nahlásit

Simona
Poklajda
S některými chovateli se dá v pohodě domluvit na splátkách.
Jinak nejlépe se hledá na internetových stránkách chovatelských stanic a na stránkách klubu chovatelů daného plemene. A pak už jenom obvolávat,zjišťovat a domlouvat se.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:48
- Nahlásit

Mám krysařičku a když jsme jí sháněly řekly nám cenu za fenečku 13000 a co jsem se ptala, tak se tak pohybují 13-15000 fenečky, pejsci jsou levnější.Teď by měla mít chovatelka tady u nás v cv štěňátka, kdybys chtěla kontakt? A je to chovatelka s velkým CH, měla bys jistotu a cenu bysis domluvila s ní vždycky je to i o dohodě.

shiba
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:50 - Změnil/a: shiba
- Nahlásit

Evik
jedna má kámoška má papírovou za 8000
No jo, ale co s vystřiženým psem
To je samozřejmě legrace, mám rozvernou náladu
Ale není to první případ, kdy jsem viděla štěňata bez PP dražší než s PP. Jenže lidi jsou hloupoučcí a naivní, nechají se podfouknout...takže jejich problém.

Klárča
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:15
- Nahlásit

shiba
Hezky
Moje kámoška si pořídila Jorka bez PP za 5 000Kč....

Evik
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 17:54
- Nahlásit

Verca, Shiba

nojo, kolegyně tenkrát naletěla, protože jí "chovatelka" řekla, že PP čubina nemůže dostat, protože prý má "křivé zuby" a že s PP by stála 20 000 Kolegyně ví o psech velký kulový, tak se nechala napálit....Výsledkem je, že ta její jorka má velikost čivavy, křivé zuby opravdu má a k tomu paradontózu Prostě lidi si nechají nakecat spoustu věcí, pokud je množitel dobrý řečník a budoucí majitel psa ví houby o podmínkách chovnosti a PP

žofka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 17:57
- Nahlásit

Ardi
Moje zkušenosti a informace jsou takové. S PP se dá koupit pejsek za 8000Kč a fenka za 10 000Kč.Ale to ti říkám tu nejnižší sazbu o které vím a vím jen o jedné chov.stanici s těmito cenami. Běžné ceny jsou 10-15 000Kč. No ale pak je jeden extrém,vím konkrétně o dvou chov.st. kde prodávají za 20-25 000Kč.
No a co já vím,tak běžná cena bez PP je asi 3 500 -4 000 Kč.I za 5 000Kč vím,že se prodávájí,ale to už se mi zdá moc.
Mám kontakty jak na PP tak bez PP,tak jestli budeš chtít,tak se ozvi,ale jak už tu někdo psal,nejvíc informací najdeš o chovatelských stanicích na netu.

shiba
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:04
- Nahlásit

Klárča
Moje kámoška si pořídila Jorka bez PP za 5 000Kč....
Mí známí měli jorka bez PP za 4 tisíce, ale jork to byl jenom podle té paní, co ho od ní koupili. Ve skutečnosti to byl voříšek. Za 4 litry dost drahej

shiba
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:05
- Nahlásit

Evik
No a vo tom to je...

Istra
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:17
- Nahlásit

Kupte si normálního psa za normální peníze od normálního chovatele. Protože nad vším výše zmíněným žasnu.

Endy
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:33
- Nahlásit

Ardi
Sehnali jsme fenku trpasličího špice creme sable za 4000 Kč od chovatelky,co má chov s PP.Jsme s ní spokojeni.
Kdybych sháněla štěndo dneska,poradím se se Žofkou.

Ardi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:10
- Nahlásit

Líbí se mi špicové paní Maruškové.Specielně Erika Dobrý přítel mi učarovala.

žofka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:18
- Nahlásit

Ardi
Ano,paní Maruškové psi se mi taky líbí,moc.

Danuš
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 22:59
- Nahlásit

poklajda

Nejlepší je obvolat pár inzerátů a udělat si obrázek. Spousta chovatelů ráda zodpoví dotaz, pokud ho budeš formulovat tak, že si chceš udělat obrázek, kolik dané plemeno stojí, že jsi potenciální zájemce. A opravdu není pravda, že s PP nutně musí být výrazně dražší než bez PP. Známí mají jorka s PP za 7 tis a vím, že bez PP se bez uzardění "chovatelů" prodávají i za 15.

verca
A proč by nedal 15 tis, když je má a někdo si o ně řekne. U kníračů jsem se teď setkala s tím, že paní koupila za 6 tis bezPP, protože prý sPP stojí 12 tis. Tak za 12 tis. prodám knírače taky, dva najednou. I s papírama. Eventuelní množstevní sleva možná.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 07:50
- Nahlásit

Danuš
Asi jsem naivní! ;)

Danuš
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 07:58
- Nahlásit

Verco

Já taky. Taky tomu moc nerozumím a za eventualitu, že mi vyroste voříšek bych 15 tis nedala. Radši bych si vzala pejsu z útulku.

shiba
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:01
- Nahlásit

Danuš
Přesně to říkám lidem, když chtějí psa bez PP... Ale do některých můžeš mluvit vrchem spodem a nic. Každý svého štěstí strůjcem. Jenom kdyby mi pak nechodili ty svoje rádoby čistokrevné psy za hromadu peněz ukazovat a stěžovat si, jak je to možné.

Endy
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:28
- Nahlásit

Líbí se mi ty polemiky nad tím,že než psa bez PP,tak raději psa z útulku.Ale těch dotazů,co dělat s povahovou odchylkou takového psa je taky hodně.Psa z útulku neznám,nevím,co má pes za sebou,neodhadnu,jak se mi v určitých situacích zachová,v exteriéru to může být hezky voříšek,ale zdravotní stav nemusí být lepší než u bezpapíráka.U štěněte mám téměř jistotu,že jeho výživa a socializace není v pořádku.Takového psa si beru z milosti,ne proto,že mám záruku zdraví a exteriéru.Kdybych měla volit,raději si vezmu štěndo bez PP od takové chovatelky,jako je Žofka(a je jich víc,jen si dát práci je najít).Řeči typu než psa bez PP,raději voříška z útulku mi znějí dost snobácky s patřičnou hrdostí na PP psa a od takových lidí se voříšci z útulku stejně milosti nedočkají.

shiba
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:32
- Nahlásit

Endy
Škoda, že naší "útulkáči" neumí psát na kompu, třeba by ti naše snobství potvrdili

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání