| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 09:12
- Nahlásit
mě vyšel 94% bernský salašnický a 63% rotvík, kterýho mám doma
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 09:28
- Nahlásit
Kalliopekde se touláš a co Pída
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 10:50
- Nahlásit
Terri
mně vyšel první VELKÝ KNÍRAČ 80%
ale to je určitě tím, že tak neovládám angličtinu
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 11:02
- Nahlásit
Mně vyšel na 88% Golden Retrívr---88% Novofundlanďák---86% Anglický Foxhaund(???) a Labrador, kterýho mám doma, je na 26. místě 71%, ale to je asi tím, že jsem zaškrtl, že mi moc nezáleží na té srsti
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 11:11
- Nahlásit
Danuš
Hele já myslím, že labrouš jako pracovní pes není tak špatnej...a co máš za plemeno?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 13:43
- Nahlásit
Terri
Co je to SAO?
středoasiat
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 15:11
- Nahlásit
Mě teda vyšla plemena, která bych nechtěla ani za nic
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 15:12
- Nahlásit
Grc, ti dva anonymové, to jsem byla já
Ale zjistila jsem, že šiba tam ani není
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 15:33
- Nahlásit
cha. tak mi vysel irsky setr. jesteze ®onie je natolik prizpusobive plemeno, ze ji muzu vydavat v podstate za cokoliv. takze se moc nedivte, kdyz zde budu tvrdit, ze najednou mam irskeho setra ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Led 2006 16:06
- Nahlásit
Klárča
Jo a neznám z tama Field spaněla a Flet coated retrývra,jinak ostatní chápu,ale netuším kdo to je nebo co to je Anglický foxlík....
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 10:48 - Změnil/a: Hanna
- Nahlásit
Ahoj,tak jsem se taky nechala překontrolovat na tom dotazníku a vyšel mi klasicky Golden Retriever.Pejsek,kterýho máme dostal 76,což ještě není tak zlý..pa..a ve skutečnosti bych retrívra nikdy nechtěla.Zapomněli se totiž zeptat na otázku,jestli by mělo být plemeno běžné nebo aspon trochu vzácné,a to já bych se svou povahou napsala vzácné a je to very important..pá
|
Danuš
|
# Zasláno: 5 Led 2006 11:02
- Nahlásit
Handy
Já mám knírače.
Labrouš je super pracovní pes jako retriever, max. jako záchranář. Dělat s ním sportovní kynologii mně osobně přijde jako zvěrstvo. A podle původního plemenného určení by ani neměl mít patřičné předpoklady.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 16:11
- Nahlásit
Danuš
Tím spotrovní kynologii myslíš třeba agility?
|
Danuš
|
# Zasláno: 5 Led 2006 16:41
- Nahlásit
Handy
ne. Sportovní kynologie je klasický cvičák - stopa, poslušnost, obrana nebo spec. cviky v příp. malých kníračů.
Agility je agility. Ale podle mého názoru (zkušenost nemám) je i na agi labroušek trošku těžkotonážní a s potenciálem k problémům kyčlí a loktů poněkud nevhodný.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 18:08
- Nahlásit
A co bys mi kdyžtak k labraušovi kromě toho záchranářství doporučila?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 18:11
- Nahlásit
Handy
Jestli nechces zkusit jejich lovecky vycvik, tak labrousove maji i skvely nos, takze takova stoparina by rozhodne nebyla od veci...
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 18:25
- Nahlásit
Jj, díky, o tom loveckým jsem taky přemýšlel, ale to až bude úplně dospělý, ne? Teď mu bude 9 měsíců
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 18:38
- Nahlásit
Handy
Na http://retriver.cz/ se toho dozvis asi nejvic, navic ti urcite rad nekdo poradi. S loveckym vycvikem mam nulove zkusenosti...
|
Danuš
|
# Zasláno: 6 Led 2006 07:38
- Nahlásit
Handy, labrouše nebo teda retrievery obecně hlavně na tu mysliveckou kynologii. Kámoška má flatku, dělala s ní záchranařinu, byla hodně dobrá, pak si čuchli k myslivosti a feňule je daleko spokojenější. Strašně jí to baví. Nejlépe asi se zkus spojit s nějakým myslivcem, určitě ti rád poradí.
Ještě možná by bylo dobrý kromě myslivosti a záchranařiny stopařský speciálky ze sportovního výcviku, ale s tím vůbec nemám zkušenost. Vzhledem k tomu, že ale labrouš má velmi dobrý nos, mělo by mu to jít a mělo by to ho bavit
Ono, asi to původní určení plemen k něčemu bylo.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 08:49
- Nahlásit
Tak já nevím, podle mě ten test dělal někdo, kdo je milovníkem vlkodavů, protože ten vyšel snad skoro každýmu , když jsem si test dělala poprvé jen v rychlosti, tak mi vlkodav vyšel na 89% , ale fakt to není můj favorit a RTW mi vyšel jen na 55%. Dnes jsem si na test udělala čas a jako první mi vyšel Benský sal. pes 86%, druhý labrador 82% - s tím bych už i souhlasila a dokonce mám 75% na bernardýna , ale dle mých požadavků na srst je to trošku divný no nic a můj rotwík má tentorkáte jen 41% , tak se někde stala asi chyba. Samozřejmě vlkodav byl v top žebříčku také
|