Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / dotazník Best dog
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 28 Led 2005 20:03 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Zdravím, už jsem odkaz na tenhle dotazníček dávala na staré diskusi, ale protože je tu hóoodně nových členů, tak budu ráda když si jej udělají a napíšou mi, zda jim vyšel opravdu ten pes co mají či kterého by chtěli
Je sice v angličtině, ale docela se to dá

http://www.glowdog.com/bestdog/

Lenka
# Zasláno: 28 Led 2005 21:06
- Nahlásit

Mě vyšel flat coated retrivr, ale mám kavalíra. Flat je výborný a mě by se moc líbil, ale u nás v rodině by tak velkého psa nechtěli. Jinak má podobné vlastnosti jako kavalír. A už vím proč mi nevyšel kavalír, protože u něj mají danou minimální potřebu pohybu, ale ten můj je velký sportovec, tak jsem spokojená.

Usanda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2005 21:48
- Nahlásit

NMo a mě vyšla kolie/dalmatin/bernský salašnický.....................a mám křížence pinče
Ale dalmatina má přítel a je to taky skvělá rasa.

RoSa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2005 23:03
- Nahlásit

Tak mě vyšel na prvním místě bulmastif, pak bloodhound, výmarák a pak konečně..... huráááá:
Rhodesian ridgeback - tak jsem si opravdu vybrala správně!
I když musím říct, že ty doporučený rasy taky nejsou špatný, ale RR je RR - moje srdeční záležitost

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 29 Led 2005 08:10
- Nahlásit

Mně vyšel NO, bouvier, pak pyrenejský horský pes... beauceron tam bohužel vůbec není

Mark
# Zasláno: 29 Led 2005 11:57
- Nahlásit

Me jako prvni vysel whippet, takze docela trefa, protoze mam chrtika. Ten byl na ctvrtem miste.

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2005 13:28
- Nahlásit

Já swe svou chabou znalostí angličtiny jsem to zkoušela vyplnil a na prvním místě mi vyšel Great Pyrenees (co to je česky za plemeno? ), potom malamut, labrador, husky,... Mám doma prcka kříženece, ale je fakt, že sem u velikosti zadala velikost psa, kterou jednou chci. Ale osobně si nedovedu představit, že bych malamuta nebo huskyho měla doma...

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2005 13:32
- Nahlásit

Tak jsem projela trochu net a podle obrázku to vypadá na pyrenejskýho horskýho psa...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 29 Led 2005 13:42
- Nahlásit

Eimy
Je to on.

niniel
Člen
# Zasláno: 29 Led 2005 13:58
- Nahlásit

Tak mne vysel flat, takze jsem spokojena Vybrala jsem si dobre.

vlk
# Zasláno: 29 Led 2005 19:11
- Nahlásit

Mě vyšel irský setr sice se mi líbí, ale doma mám šibu a NO a obzvlášť šibu bych nevyměnil za nic na světě. Ale ta tam stejně není.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Led 2005 20:04
- Nahlásit

No já mám Bernského spolu s kolií a vlkodavem , knírače mám "jen" s 55% a můj Irský teriér dokonce na pouhých 50%. Ale to bude tím pohybem a nízkou agresivitou

Eny
Člen
# Zasláno: 31 Led 2005 12:00
- Nahlásit

No tak já mám hned dvě první místa s 85% je to NO a NF, takze terfa mám doma hned dva NO, i kdyz i ten NF patří mezi favority No tedy po přečtení téhle diskuze jsem v to ani nedoufala.

Rendy
# Zasláno: 31 Led 2005 12:36
- Nahlásit

No mě vyšel Irský setr atd. a moje borderky nikde......

Anonymní
# Zasláno: 31 Led 2005 12:51
- Nahlásit

Mne to vubec nevyslo.Vysel mi taky retrivr.I.

Evik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2005 15:03
- Nahlásit

Ahojky, tak si představte - mně vyšel PUDL! Děsný - mám chodského psa, kterého považuju za naprosto ideálního rodinného, přátelského poslušného psa a za jiného bych nikdy neměnila. Znám jich spoustu a všichni jsou super kámoši! Proti pudlíkům nic nemám, ale není to rasa dle mého gusta.

Maya
# Zasláno: 31 Led 2005 15:45
- Nahlásit

Vlčí špic tam vůbec není a nejvíce podobného keeshonda mi to nabídlo až na 20. místě. Do tohoto 20. místa samí lovečtí psi a jako první zlatý retrívr, brr. To tedy opravdu nemusím. Doufám, že to bylo jen špatnými odpověďmi.

Ivana
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2005 09:46
- Nahlásit

Mě vyšel na seznamu na 80 %pyrenejský horský a mám pyrenejského mastina.Na témže seznamu na 55 % mi vyšel bišon a mám psa ze skupiny bišonků a na nula % mi vyšla čivava,a toto plemeno moc nemusím.Takže se u mě docela strefili.

kure25
# Zasláno: 18 Úno 2005 10:36
- Nahlásit

Mne to nevyslo teda vubec...Na 75% irsky vlkodav,pak taky flat retriever,Irsky setr,pak taky zlaty retriever..a taky mi tam treba i ridgebacka nesedi,ze je dobry s detmi jen na 18%... Tedy alespon ja mam zkusenost,ze to jsou absolutni zlaticka a nechaji si temer vse libit...

Anna
# Zasláno: 18 Úno 2005 11:27
- Nahlásit

Na prvním místě 91% mi vyšel NO - mám, ale maliňák mi vyšel až 4 - 81% taky mám, ale preferuji před NO.

Danuš
# Zasláno: 26 Úno 2005 08:32
- Nahlásit

Jo, přátelé, já nevím. Mně vyšel labrouš. Ani se mi nelíbí, ani nesplňuje mé požadavky na pracovního psa Z toho, co bych opravdu chtěla, mi vyšel až na asi 5. místě No, pak erdel - to asi na 79%. Prostě nic moc. Asi nevím, co chci.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2005 10:05
- Nahlásit

Danuš, a copak chceš? Knírače?

Molly
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2005 11:52
- Nahlásit

Mě vyšel setr a vlkodav zároveň takže to celkem beru, tyhle psiska mám moc ráda, jen jsou na mě moc velký....Ale plánovaná beardetka v nedohlednu! To jako si mám ještě rozmýšlet, jo?

Danuš
# Zasláno: 26 Úno 2005 13:01
- Nahlásit

Terri
No labrouše rozhodně. Hlavně chci něco na služebí výcvik

Paja
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2005 13:31
- Nahlásit

Mě to celkem vyšlo, na prvním místě bernardýn, mastif, novofundladan a potom něm.doga a doma máme leonbergery a dogy a po jednom RTW a SAO.

niniel
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2005 15:00
- Nahlásit

Paja
Nemate toho doma malo

Paja
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2005 15:32
- Nahlásit

Myslím, že ne, nestěžuju si

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2005 13:39
- Nahlásit

Paja
Já měla první vlkodava s berňákem. Bernardýna jsem vždycky chtěla - tedy, kdybych neměla strach, že mou rodinu sežere v důsledku nedostatku potravy . Velcí mišani se mi moc líbí. No a dogy jakbysmet. Ale "líbí" tj. ne pro pořízení - zvykla jsem si teď na aktivní temperamentní mršku a docela mi to vyhovuje
Co je to SAO?

Klárča
# Zasláno: 1 Led 2006 19:31
- Nahlásit

Mě vyšel 1)English seter,American foxhound
2)Bloodhound,Field spaniel,Flet coated retriver
3)Golden retriver, English foxhound
Poslední)Puli,Pekingese

Tak a ted mi to prosím přeložte.Ale chci chodáka!

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 19:44
- Nahlásit

No tak jsem si ten dotazník udělala znovu - teď, co mám VK. A na prvních dvou místech mám ty stejné psy (vlkodav a berňák) na třetím však bouvier, NO, akity a seveřani a pak hned těsně VK se 72%!
No jo, tak tomu se říká "kognitivní disonance"

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání