Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěňátka na zimu. Co dělat?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 18:52
- Nahlásit

maju2
PROČ? My jsme adoptovali a máme v adopční smlouvě povinnou kastraci!
A to je asi moje chyba, teda ze jsem totalni debil a podepsal jsem neco takoveho ne?

Takže když o tom nic nevíš, vykastruj radši sebe!!!!
Ja o tom vim, co jsi o tom napsala princezno a to mi staci ty elito naroda.

maju2
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:13
- Nahlásit

Jo jsi totální debil. Kdybys viděl, odkud našeho psa přivezli, protože je tam množí cikáni rychlostí blesku, tak by ses nad tím zamyslel. Však kočky jsme taky neměli kastrovat. Měli jsme je zavřít doma nebo uvázat na špagát, aby nemohly ven. Haha ty jsi opravdu vůl. Nemíním množit křížence, takže si mého psa vykastruju a tobě je po tom velké kulové, nemám ho na chov. A aby se stala nehoda, kdy mi pes překouše dva ploty a rozřeže si čuňu, jako sousedovic pes, to fakt nechci. A zavírat psa doma, protože sousedovic feny si na střídačku hárají celý rok, taky nebudu. Už se neobtěžuj tvou další trapnou odpovědí. Děkuji a dej si panáka. A nemnož se prosím, uděláš dobře. ;)

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:38 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

maju2
Kdybys viděl, odkud našeho psa přivezli, protože je tam množí cikáni rychlostí blesku, tak by ses nad tím zamyslel.
Jasny a s tema cikanama jsi princezno podepsala tu smlouvu jo?

Však kočky jsme taky neměli kastrovat.
Spravne princezno!

Však kočky jsme taky neměli kastrovat. Měli jsme je zavřít doma nebo uvázat na špagát, aby nemohly ven
Spravne princezno, meli jste se o ne postarat, kdyz jste si je poridli. A ne je zmrzacit.

Haha ty jsi opravdu vůl.
To je od tebe hezký, že ti pripominam tvyho tatu, ale pletes se.

Nemíním množit křížence, takže si mého psa vykastruju a tobě je po tom velké kulové, nemám ho na chov.
Jasne, je mi po tom kulovy. A tobe je zas kulovy po tom, ze si preji, aby vase rodina vychcipala na rakovinu. Bavis se princezno? Bo ja jo.

A aby se stala nehoda, kdy mi pes překouše dva ploty a rozřeže si čuňu, jako sousedovic pes, to fakt nechci. A zavírat psa doma, protože sousedovic feny si na střídačku hárají celý rok, taky nebudu
Tak proc ho porizujes princezno, kdyz se o nej nejsi ochotna starat co? Hele vis jak se skace do zdi?

Už se neobtěžuj tvou další trapnou odpovědí. Děkuji a dej si panáka. A nemnož se prosím, uděláš dobře. ;)
Hele mě to neobtěžuje, já se s princeznama jako ty bavím rád a hodně. Takže v poho. No trapnost to je naprosto cool zábava pro mě. Těším se na tvá další moudra, doufám, že mě nenecháš dlouho cekat princezno.

maju2
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:42
- Nahlásit

pa princi :* pusinku :*

maju2
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:43
- Nahlásit

Jo a tátu nemám, ten mi na tu rakovinu už umřel..... To jsem si to zasloužila viď. Děkuji

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:47
- Nahlásit

maju2
Jo a tátu nemám, ten mi na tu rakovinu už umřel..... T
(tak trochu typicka reakce, cekal jsem neco originalnejsiho)Zcela si mne dojala a naprosto se stydim, fakt ver mi.

To jsem si to zasloužila viď.
Tak princeznám se odporovat nemá, ale posoudit to můžeš nejlíp sama.

Děkuji
Rádo se stalo.

a princi :* pusinku :*
Promiň, maminka mi zakázala pusinkovat se z cizíma princeznama.
Takže jen papalalá.

maju2
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:53
- Nahlásit

Jasný no, prababička, děda, táta, strejda, teď bratranec... Máme to v rodině. Píchl jsi do hnízda, přiznávám a třeba to pro tvé potěšení budu v této generaci já. ;) Nemusíš se stydět, každý si může říkat, co chce, kór na netu. Jen nechápu, že je někdo tak zlý. Chápu tvé názory na kastraci. Ale ony jsou dvě strany, vždy. Možná, kdybys to hned ma začátku napsal normálně s odůvodněním, ráda bych si to přečetla a třeba změnila názor. Ahoj a míň zloby, bude se ti žít líp.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 20:11
- Nahlásit

maju2
Jasný no, prababička, děda, táta, strejda, teď bratranec...
No cim vic o tom takhle pises,, tim vice ti verim, ale to je fuk.

Nemusíš se stydět, každý si může říkat, co chce, kór na netu.
Tak ja bych ti to nejspis rekl i nazivo, samo za urcitych predpokladu.

Jen nechápu, že je někdo tak zlý
No to ja jsem to mas recht. Jaksi ale nyni jsem zly na tebe a podle tvych nazoru ty jsi podobne zla na ta zvirata, coz se mi nelibi ..takze si imo v oblasti miry zlosti nemame moc co vycitat, procez jsem vlastne reagoval takto, jak jsem reagoval.

Chápu tvé názory na kastraci. Ale ony jsou dvě strany, vždy.
Samo, že jo, ta druhá strana je lidská lenost a lhostejnost ... pro me jasny jak facka.

Možná, kdybys to hned ma začátku napsal normálně s odůvodněním, ráda bych si to přečetla a třeba změnila názor.
Na to se v nasi spolecnosti nehraje. Kdybych to udelal, tak by jsi slusne reagovala temi klasickymi pohadkami o tom, jak je to vlastne pro dobro tech zvirat .... to jsem uz zazil milionkrat...i proto, ze tak to je v nasi (imo hovadske spolecnosti) normalni, protoze preci nejak si to zduvodnit musime, prece nemuzeme uznat, ze jsme hovada my lide obecne.

třeba změnila názor.
hahahah bavis. To preci muzes udelat i ted kdyz memu nazoru rozumis, jak pises. Nebo nemuzes? Jakoze mi natruc?)))

Ahoj a míň zloby, bude se ti žít líp.
Ale to jsou furt jen ty fraze dokola.
Ne nebude se mi zit lepe. T, co napisi ci reknu bohuzel nezmeni nikdy ani "ň" na tomhle světě.
Akorat kazdej jsme jinej ... ty radeji reagujes temahle dojemnyma reakcema a prezentaci poucek a toho, jaka jsi domnele chrabra osoba, mi se zas nevadi odprezentovat sebe jako hovado...bohuzel jaksi vim, ze dle mych kriterii jim jsem podobne jako naprosta vetsina ostatnich lidi.

maju2
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 20:18
- Nahlásit

Je mi jedno čemu věříš nebo nevěříš. Děkuju za vyčerpávající normální odpověď.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2015 00:25
- Nahlásit

maju2
Je mi jedno čemu věříš nebo nevěříš
To je pro tebe rozhodne spravne i kdyz puvodne to tak nevypadalo.
Ale stejne ti neverim, protoze vzhledem k tomu, jak se nyni projevujes (strucne receno rozumne) bys nejspise nereagovala na ten muj zblept, kdyby se te to tykalo. Nicmene je i mala pravdepodobnost, ze jsi reagovala i tak .

vyčerpávající
no to neni zac, to je preci presne to, co vetsinu populace drazdi ...

Děkuju za vyčerpávající normální odpověď.
Fakt neni zač.

A nezapomen se nad tou problematikou radne zamyslet neb jak jiste vis, je fuk, co zde napisi, ze ti preji ci nepreji neb to zadnou roli nehraje, ale pokud nebudes na zviratka hodna a chovat se k nim zodpovedne, prijdes do pekla na pomalosmažnou panev.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání