| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2015 15:32
- Nahlásit
Fifi
Pokud jde skutecne o chovatele cane corso s PP, nemuze vam stene vydat drive nez v 50. dni zivota
Dost pochybuji, ze by mel nekdo v takovym veku takovy myslenky a schopnosti.
bronislav
výši agresivita při hraní a mazleni půjde s tím něco dělat
tak to snad jedine utratit :/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 08:38
- Nahlásit
zbrnd
tak to snad jedine utratit :/
koho? toho budoucího majitele co pokládá tyhle otázky a přitom chce si koupit CC?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 08:42
- Nahlásit
bronislav
Asi to chce trochu specifikovat, co myslíš tou agresivitou, protože se obávám, že většina zdejších přispívajících si tak nějak agresivní několikatýdenní štěně ani nedovede přestavit, to by byla fakt extra raritka.
Pokud tím myslíš normální chování štěně, že jako kouše a vrčí, tak se obávám, že zrovna CC pro tebe nebude vhodnej pes.
|
bronislav
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 20:14
- Nahlásit
Podotýkám že zkušenosti s cc už mám nechápu proč bych měl utratit měsíční stěně? Jen jsem se ještě nesetkal s takovým chování jedinacka - při pohlazení vrčí kouše a špatně se uklidňuje. Zatím ale je pořád s matkou ale myslím si že až si ho dovezeme domů dokazem jeho chování změnit. A ještě si myslím že jako jedinacek bude hodně dominantní a temperamentní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 20:22
- Nahlásit
bronislav
při pohlazení vrčí kouše a špatně se uklidňuje
což může být tím, že nemá množnost kontaktu se stejně starými štěňaty a tak se nenaučil správné reakci při hře
yslím si že až si ho dovezeme domů dokazem jeho chování změnit
jste štěňata?
ještě si myslím že jako jedinacek bude hodně dominantní a temperamentní
jakou to má souvislost?
|
bronislav
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 20:37
- Nahlásit
Doma máme staršího psa tak doufáme ze si ho trošku uklidni a doporučovali nám ať si najdeme přibližně stejne věkový vrh stěňat ať mu trochu spadne hrebinek, to ze bude temperamentní byla jen myšlenka, protože už teď jako jedinacek má všechno pro sebe. A chtěl jsem po vás radu a ne aby jste mi na otázku odpověděl otázkou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:30
- Nahlásit
bronislav
tak to pardon, já už se nebudu vyjadřovat, když je to nevhod
|
bronislav
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:45
- Nahlásit
ja jsem zadal o radu co mam delat kdyz mame psa jedinacka z tohoto plemene a starsi pes co mame byl uplne jiny, taky cc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:56
- Nahlásit
bronislav
ja jsem zadal o radu co mam delat kdyz mame psa jedinacka z tohoto plemene
já bych si psa jedináčka nepořizovala a to žádného plemene (snad jen u apbt by mi to nevadilo)
starsi pes co mame byl uplne jiny, taky cc
to tak u psů (stejně jako u lidí) bývá, že jsou každý jiný.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 08:31
- Nahlásit
jsem se po ránu málem pokakal, což se mi obyčejně stává až po snídani
|
bronislav
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:43
- Nahlásit
co ty si zac ty zbrnd podle me si nejakej chytrak kterej nechce poradit ale jen chytre rozumovat tebe o zadnou radu nezadam
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2015 00:35
- Nahlásit
bronislav
jasne ja byt chytraka velka ty bronislav ty jeden
|