Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Granulky pro štěně
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 09:45
- Nahlásit

cernej caj
impact
jestli vona to nebude reklama na brit, poněvádž ty do očí bijící jsou hned odhalený, tak holt trochu na tajňačku

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:55
- Nahlásit

Maya
Tak to je trapnýýýý ale.

SRZ
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:58
- Nahlásit

Tak jsem myslel, že se něco dozvím a fčil su z teho srnka....

Tobby
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 13:16
- Nahlásit

pokud teda tvrdis, ze BC je blivajz

Já neříkám, že je Brit Care blivajz, ale že je Royal Canin blivajz. Mí rodiče nedovolí psovi koupit granule dražší než 750,-Kč, tak já fakt nevím z čeho mám vybírat. Hledám ty nejlepší značky v této cenové kategorii. To já spíše nechápu Vás, kde jste našel nějaký můj příspěvek, kde jsem psala, že je BC blivajz? Asi jste si myslela, že zkratka RC znamená BC, ale to tak není.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:19
- Nahlásit

SRZ
jestli chces kvalitni granule, divala bych se po tech, co v sobe nemaji prenici a kukurici, idealne na prvnich mistech maso a ne obiloviny...

Tobby
mas pravdu, bylo tam RC, no podle me RC je stejny jak BC, je to prast jako uhod akorat BC je asi levnejsi

750kc za kolik kilo? dobre vychazi modra acana, ktera stoji cca 1100 za 18kg, coz je podle me furt kvalitativne jinde, nez treba 12kg pytel BC za 750... pak to chce prepocitat denni davky (davka psenice a kukurice musi byt objemnejsi, aby pes do sebe vubec neco dostal) takze bych prepocitala cenu krmny davky - tzn. kolik treba stoji mesicni krmeni BC, pokud pes potrebuje 200g denne a kolik by to vyslo treba u acany, kdyz pes sezere 130g denne - jsou to priklady, ale jde podle tohoto dobre spocitat cena krmy davky a prepocitat na mesicni naklady.

BC je nicmene furt asi o neco lepsi, nez chikopee nebo obyc brit. rozhodne rc smysl kupovat nema, pac je to hnus ale drahej. to uz je lepsi koupit hnus ale levnej v principu

Tobby
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 16:45
- Nahlásit

podle me RC je stejny jak BC

BC není stejný jako RC a to hned z pár důvodu. Brit Care neobsahuje rakovinotvorné látky BHT a BHA a je hypoalergenní.

750kc za kolik kilo?

750,-Kč za 10 nebo 15 kilo.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 17:57
- Nahlásit

Takže je to reklama.

Tobby
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 19:00
- Nahlásit

Smím už koupit granule do tisícovky, tak co by jste mi doporučili?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 19:36
- Nahlásit

Kupte si co Vám bude nejlépe chutnat, klidně ten BritCare, pak napište, jak jste spokojena a pejskovi dejte třeba nějaký maso s vločkama. Ušetříte a tak Vám zbyde více peněz na ten Brit Care pro Vás.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 19:38
- Nahlásit

A o čem tady asi celou dobu píšu? Vždyť říkám, že výrobce si na ten obal může napsat "nejlepší zdravá strava pro Vašeho psa (případně kočku)" a stejně to bude nějaký šumák. Kolikrát já slyším lidi říkat, že RC je to nejlepší žrádlo pro psa, a při tom to je takovej blivajz. Takoví lidé nemají ani páru co to je třeba Totw, Acana, N&D, Applaws , Artemis atd.
----------
To je hned několik blivajzů vypsanejch za sebou.

Tobby
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 19:58
- Nahlásit

To je hned několik blivajzů vypsanejch za sebou.

To si jako myslíte, že TOTW je blivajz? Vždyť je to bezobilné žrádlo

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:03
- Nahlásit

To si jako myslíte, že TOTW je blivajz? Vždyť je to bezobilné žrádlo
------------
A z toho plyne, že to není blivajz?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 07:35
- Nahlásit

Tobby
a nechcete si poridit teda nejake mensi plemeno, ktere tolik nesezere a pak nemusite mit pytel za 1000kc na mesic, ale treba na 2?

Tobby
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 15:32
- Nahlásit

a nechcete si poridit teda nejake mensi plemeno

Mí rodiče nechtějí žádného malinkého psa, kdysi jsme měli jezevčíka, myslím, že asi před 7 lety a to si rodiče ani neuvědomili co si to pořídili za hromotluka. Jezevčíci jsou dost hyperaktivní psi a ten náš ikdyž byl vycvičený, tak kousal. Od té doby už nechceme žádného malého psa, ale většího, který nebude takový hyperaktivní (jsou někdy výjimky).

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 15:42
- Nahlásit

Tobby
Od té doby už nechceme žádného malého psa, ale většího, který nebude takový hyperaktivní (jsou někdy výjimky
jo a tak si radši pořídíte pracovního super hyper aktivního kolohnáta labradora

tohle vlákno je fakt nějaká debilní reklama a měl by ho admin zamknout, kdo to má číst takovýhle kraviny

Tobby
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 16:54
- Nahlásit

jo a tak si radši pořídíte pracovního super hyper aktivního kolohnáta labradora

To jo, ale zase mají mírumilovnou povahu a mají rádi děti. Když se vycvičí, tak Vás určitě nikde nyhryzne...

lamalucni
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 19:45
- Nahlásit

Tobby
mají mírumilovnou povahu a mají rádi děti. Když se vycvičí, tak Vás určitě nikde nyhryzne...

Takové plemeno existuje jen jedno:

birma
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 19:54
- Nahlásit

Tobby
už nechceme žádného malého psa, ale většího, který nebude takový hyperaktivní
to abych to tomu svýmu atomovýmu hovádku vysvětlila, že se musí buď zklidnit nebo zmenšit
Když se vycvičí, tak Vás určitě nikde nyhryzne...
jako že když pes umí přijít na zavolání a sedni-lehni-vstaň, tak nekouše? Zajímavá teorie

lamalucni
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 19:58
- Nahlásit

birma
to abych to tomu svýmu atomovýmu hovádku vysvětlila, že se musí buď zklidnit nebo zmenšit
Tak nějak Navíc jestli pro ně byl jezevčík hyperaktivní, tak z labradora se po***ou.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 20:02
- Nahlásit

lamalucni
Navíc jestli pro ně byl jezevčík hyperaktivní, tak z labradora se po***ou.
třeba ho dostatečně vykrměj, aby se už v ranym věku pouze valil
zas na druhou stranu - ještě že to nebude bordera nebo malina, to by byl teprve zážitek z budoucích diskusí

Tobby
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 16:13
- Nahlásit

Vy jste fakt všichni vtipní, naše sousedka má 2 labradorské retrívry a pomáhala jsem ji s výchovou a mimochodem, jak jsem se přišla zeptat na žrádlo a ne se tady hádat. Vždy, když se někde zeptám, tak mi jako normální lidi odpoví, ale tady je to myslím, že pravý opak. Nechápu co dělám špatného, možná jsem to trochu přehnala s tím jezevčíkem, ale vy jste nevěděli jaký byl, tak hned ze mě nedělejte blbce, protože já si taky myslím, že tady je někdo blbec, teda ještě víc... ;)

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 16:32
- Nahlásit

Tobby
ale vy jste nevěděli jaký byl
jezevčík je malý lovecký pes - norník, takže předpokládám, že byl malý, aktivní, hlasitější, tvrdý (někdy i tvrdohlavý) pes. Pletu se moc?

Tobby
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 18:17
- Nahlásit

Pletu se moc?

Ano, pletete se moc. Zapomněla jste tam napsat, že byl i dost agresivní, ale byl vycvičený. Jeho aktivnost nám nevadila, jenže byl agresivní. Proto už mí rodiče nechtějí žádného takového psa, a chtějí neagresivního psa, který bude lehce vycvičitelný. A pokud máte k mému příspěvku nějaké další hloupé otázky, tak se prosím už raději neptejte. Přišla jsem se bavit o granulích a ne o něčem jiném v podobě hádek.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 18:23
- Nahlásit

Tobby
byl i dost agresivní, ale byl vycvičený
výcvik se agresivity nijak netýká, to je výchovou...

Tobby
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 19:38
- Nahlásit

to je výchovou

Jestli byl vycvičený, tak byl i vychovaný.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 19:47
- Nahlásit

Tobby
Jestli byl vycvičený, tak byl i vychovaný.
tak v tom je sakra rozdíl a jedno z toho automaticky neznamená druhé.

krisikowa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2014 12:57
- Nahlásit

Já střídám mezi Hills, Britt a Calibrou. Premiové i superpremiové verze. Podle toho, kdy co mají a na co kdy mám. Cena dobrá, složení slušné.

krisikowa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2014 12:59
- Nahlásit

A propos, úplně první krmivo (neměla jsme zkušenosti) jsem vybrala štěněší Friskies. A... no... ouška jí neupadla a srst taky nevypadala. Ale asi bych to nedoporučovala dál. Já jen že to nebylo až tak hrozné. Každoprdepádně je lepší si připlatit za stravu, než za pár let léčit špatně vyvinuté kosty atp.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2014 00:22
- Nahlásit

když jsou ty granule tak dobrý, co kdyby to princezny papaly taky?

krisikowa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2014 09:08
- Nahlásit

Já osobně byla z Brit Care zklamaná. Vypadají a voní téměř identicky jako prémiové. Z ani jednoho psovi uši neupadly, ale pokud bych si měla vybrat levnější superpremiové, vyberu si asi zase Calibru. Ta voněla a vůbec.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání