Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / štěně boc- pomoc s výchovou
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:03
- Nahlásit

Eninka
čert nikdy nespí
Já taky nemluvím o čertu, ale o tobě
danajasa
Furt opakuji Néné néni mojééé,já nerosumím neumím čésk
To ti nepomůže, prej jsi to udělala, tak se přiznej už
fak čekáš že řeknu to co chceš slyšet?
Hele a ty fakt víš, co eninka chce? Slyšet samozřejmě Jdi nejlepší, i když za to můžeš

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:04
- Nahlásit

Eldoguero

Prosim tě tak to už přiznej ať můžou jít spát

to jako myslíš mě? Já vim komu to danajasa psala, já nepotřebuju ničí přiznání,je mi to u 3,14či

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:10
- Nahlásit

Sízra Milanová
Ono je asi jasný, na koho to bylo míněno - to co napsala danajasa původně.
Další reakce byla od tebe, takže předpokládám, že v tom jste zainteresovaný obě
nepotřebuju ničí přiznání,je mi to u 3,14či
A to je dobře mě koneckonců taky, ale uznej, že dnes je to po dlouhý době konečně trochu zábava

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:12
- Nahlásit

Eldoguero
A to je dobře mě koneckonců taky, ale uznej, že dnes je to po dlouhý době konečně trochu zábava

ale jenom lehká,už pamatuju víc veselo teda

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:14
- Nahlásit

Sízra Milanovájá nepotřebuju ničí přiznání to my nesmíme stejně říkat http://youtu.be/SDHv8pVlPOI

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:27
- Nahlásit

danajasa
to my nesmíme stejně říkat

ani naznačovat vim....je mi jasný že máte přísný pravidla

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
no psíčka nepřekoná nikdo ... ale jsou zde tací co mě osobně rozesmějí téměř vždy

jindra 22
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2012 23:49
- Nahlásit

Sízra Milanová

ikdyž jsem samice?

Tož musíš být svému hafíkovi alfa samicí.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 00:00
- Nahlásit

Hryžou všichni psi. Ten můj bejvalej hryzal jak piraňa z Orinoka, nový, nadějný štěně BŠO hryže taky. Ještě štěstí, že jsem si nekoupil krokodýla... Lev hryže, hyena, svině ta má silný kusadla-hryže jak bestie... dokonce i blbí komáři hryžou. Všechno to ksakru hryže. Moje stará taky někdy hryže...
Já se z toho pose... dneska neusnu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 06:37
- Nahlásit

jindra 22
Já se z toho pose... dneska neusnu.
Zkus pemprs, s tou máš klidný spánek i pos... Říkali to v televizi

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 07:41
- Nahlásit

Biluška

Zkus pemprs, s tou máš klidný spánek i pos...

Včera jsem usínal pořádně nasr... Ještě by scházelo, abych byl k tomu posr...

helps
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 10:17
- Nahlásit

Máš podle mě problém s dominancí.

no jak byné hajzl malej, už sou mu skoro tři měsíce, tak už si brousí zuby na to, jak si upeče a sežere celou rodinku
sice se dá asi říct, jestli štěně je subina nebo bude dominantnější, ale pochybuju, že jeho okusování a povrkávání má co dělat s nějakou hyerarchií.
To sem sice vůbec nepatří, ale to sem taky jednou četla story o koníkovi Panence, která jela na vyjíždu se svým jezdcem, u lesa jezdce shodila, rozrazila mu hlavu, podkovkama škrtla, rozdělala ohýnek a jezdce upekla a sežrala prostě hrozný jsou ty zvířata.....

davidkova renata
boooože..

radši ho hned vykastrovat a honem na řetěz, aby to štěňátko nemělo moc roupy

Dominantní dle mého není, takovej pes by se sebou nenechal dělat skoro cokoli a snad na potkání neukazoval břicho - je to zatím neusměrněný raubíř, nevycválaný .

Tak to je dobře, že to vidíš, koneckonců nějaké zavrčení vůbec nic neznamená. Je to taky jen součást projevu u některých psů. Asi určitě bys poznala kdyby to myslel zle. Můj pes se s kamarádky fenou prohánějí a dělají u toho všemožné hrozivé zvuky a lidi si myslejí, že se vraždí, přitom ve skutečnosti je to velká láska
Nebo zrovna dneska ráno leží na posteli, číhá, já sedím u stolu, začne vrčet a hází po mě očkem,.... vyloženě provokatér, čekal až na něj vyběhnu a pohrajem si. Kousání holt budete muset ustát, nedá se dělat nic jinýho, než zkoušet ty hračky... ale zas nečekej že hodíš hračku a štěně se s ní samo zabaví. Lepší když s hračkou utíkáš a pak necháš štěně kousnout a takové blbiny. Nebo hračku schováš pod deku, kde s ní jezdíš a štěně jí loví. Prostě nesmysly..... doma nemáš pecivála, takže bohužel s jistou dávkou trpělivosti se budete muset obrnět. Taková bordera není pro slabé povahy Nemám sice BOC, ale ten můj pes je taky pěknej mentál - je už dvouletej ale známky zklidnění teda nepozoruju.... a vím, že by některým lidem lezl na nervy.... zase se ale člověk nenudí )
Tak trpělivost a sílu!! a ta školka pro štěnda nezní špatně, to určitě zkuste.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání