Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Nezvladatelné štěně
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Ailar
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 10:42
- Nahlásit

Všem moc děkuji za tipy a rady, zkusím vše co bude v mých silách ....

lamalucni
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 10:44
- Nahlásit

Na to nežraní by mohla pomoct tahleta cvičení:
http://www.youtube.com/watch?v=pEeS2dPpPtA
http://www.youtube.com/watch?v=ipT5k1gaXhc

Ailar
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
a kde a kdy je sraz?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 10:56
- Nahlásit

Ailar
jsi na FB ? jestli ne,počkej,písnu ti to sem za chvilku,budou taky štěnata právě

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 10:57
- Nahlásit

RaduM

Jsem si vůbec neuvědomila že když jsem ho učila si pamlsků nevšímat jen když mu je dám já nebo řeknu že si může vzít, že to možná vlastně i zabralo na ty fujtajbly venku

jo, já taky ne a taky jsem to tak dělala zcela nevědomky. Je teda pravda, že to s tou papírovou koulí je pro štěně snažší k pochopení, než hned zakazovat pamlsek - taky jsem začala právě rovnou s pamlskem, ta papírová koule není můj nápad. Nicméně- co, pes - fotřík taky nemá k dispozici papírovou kouli a vysvětlí slůvko tabu mrňousovi na kusu žvance.

Ailar
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 10:58 - Změnil/a: Ailar
- Nahlásit

davidkova renata
ano na FB jsem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 11:04
- Nahlásit

Ailar
ok, smázni se tady jestli chceš,mám to..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 11:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Ailar
Sraz u paty Modřanské rokle, parking v přilehlích ulicích např. Na Hupech nebo Mezihorská,čas 9.30..nemůžeš je nevidět.-))))))))posledně šlo 18 psů tušim.-))
edit
ul. Na Cimbále je dobrej parking

Ailar
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 11:14
- Nahlásit

To je tuto neděli?

fidalka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 11:18
- Nahlásit

Ailar
Do Modřanské rokle se jde i zítra dopoledne a jestli jsi na fb, tak se zkus přidat do skupiny venčení po Praze, koukala jsem, že je tam holčina s 2,5 měsíce starym švýcarskym ovčákem z Kavčích Hor
http://www.facebook.com/groups/348534215176438/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 11:20
- Nahlásit

Ailar
To je tuto neděli?
jj
jiank myslim,že o společný venčení zas nebudeš mít tajkovou nouzi pokud o něj budeš stát,fidalka je taky zdatný chodič))

Ailar
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 11:27
- Nahlásit

davidkova renata
napíšeme si na FB, mám tam i fotky toho našeho teroristy

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 11:36
- Nahlásit

RaduM

ona bordera sama o sobě je vražedná
To mám pocit záleží taky na povaze a na výchově

to určitě, akorát mně se sešly dvě věci. More borderka je
tryskomyš a k tomu ta moje nic moc výchova
Asi je to i tím, že žije s dalšíma fenkama a tak má pořád koho pokoušet a prohánět. Jě děsně akční, ale fakt přemíru. Já si pořád říkám, že jí to snad jednou přejde, protože si například hrát s medvídkama a botama i v noci v posteli mě fakt už neba.
Ona nechce odpočívat, mrška. Ostatní psiska lehnou večer k telce a lelkujou, vona nee, jen tak 10 minut a už zase vybízí všechny k nějakejm lumpárnám, který vymyslela.

RaduM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 11:49
- Nahlásit

Eninka
protože si například hrát s medvídkama a botama i v noci v posteli mě fakt už neba

Tak jí to budeš muset vysvětlit Ale já jsem taky hrozně nedůsledná a hlavně nezkušená, takže já můžu být ráda že jsem měla asi štěstí na klidnější borderu Ale když si jako prťous v noci hrál, tak jsem mu hračky sebrala no, měl smůlu a kupodivu nevyváděl nic jiného.
S odpočíváním naštěstí nemáme problém, ale jen doma a v autě, jak je na návštěvě nebo kdekoliv, tak to je katastrofa a doma pak doslova odpadne. Ani ne že by tak vyváděl, ale pořád je ve střehu.
Je fakt, že ta smečka je zas jiná věc no, to chápu, že jí to nedá. A jestli vždycky najde někoho, kdo zareaguje, tak se ani není čemu divit Možná ji trošku víc zaměstnávat hlavu, nějaké triky apod. Unavit jí mozkové závity, aby byla ráda, že má pak klid, ale znám i bordery, na které to nefunguje

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 12:09
- Nahlásit

RaduM

když si jako prťous v noci hrál, tak jsem mu hračky sebrala no,

to jsem všechno zkoušela. Seberu věci co dotáhla a ona donese jiný. Nebo si převrátí odpadkovej koš a tahá z něj papíry třebas. A taky kouše do dveří, když už nic nezabírá, ale není to pořád, to bych jí křivdila. A je pěkně vyčuraná, protože
když zjistí, že tudy cesta nevede a že se těch hrátek nemám v plánu účastnit, tak dělá, že už jako leží a počká si, až si myslí, že už spím a potichu se vykrade z ložnice a jde si někam něco
šušňat sama.
Já už jsem zažila poslední dobou doma dva puberťáky, ale tohle, co provádí borderka předčilo všechn má očekávání

RaduM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 12:17
- Nahlásit

Eninka
Jo borderky uměj bejt hodně vyčůrané, to moc dobře znám, ale zase na druhou stranu bych řekla že je to právě tím, že jsou tak chytré a když to nemají kde využít tak to využijou někde, kde nám to není zrovna po chuti

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 12:23
- Nahlásit

RaduM

Jo borderky uměj bejt hodně vyčůrané, to moc dobře znám, ale zase na druhou stranu bych řekla že je to právě tím, že jsou tak chytré a když to nemají kde využít tak to využijou někde, kde nám to není zrovna po chuti

tak, tak

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:18
- Nahlásit

lamalucni
Já mluvila o normálních plemenech
Tak to potom jo.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:22
- Nahlásit

Eninka
dělá, že už jako leží a počká si, až si myslí, že už spím a potichu se vykrade z ložnice a jde si někam něco šušňat sama.
Ha, takže thajka je vlastně převlečená bordera. Já se kolikrát nestačím divit, co všechno si dokáže nastlat do křesla přes noc. Teda te´d už se nedivím, klec to jistí. Vod tý doby, co mi sežrala moje předposlední tenisky.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:47
- Nahlásit

Gi a smečka

takže thajka je vlastně převlečená bordera

klec to jistí. Vod tý doby, co mi sežrala moje předposlední tenisky.

tak mně nejenom sežrala všechny boty, co jsem měla a to fakt nekecám, stačil okamžik a byly v trapu, ale i návštěvám.
Jednou si dokonce odtáhla těžký dveře od skříně, aby se dostala
k botům, co jsem před ní ještě zachránila.
Asi tak v třech, čtyřech případech jsem musela návštěvě půjčit bačkory, aby mohla odejít domů a nemusela jít naboso

RaduM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 14:04
- Nahlásit

Eninka
tak mně nejenom sežrala všechny boty

Někdo mi jako zajímavost říkal, že se kdosi ptal Susan Garrett, jak to udělat aby pes nežral boty a odpověď byla naprosto jednoduchá. Schovat je
Ale tak koukám, že jsou psiska, proti kterým ani to nezabírá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 14:17
- Nahlásit

RaduM

Schovat je

no jistě , člověk musí bejt preventista !
takže schovat je, a ještě pro jistotu si třeba taky uvědomit, že botník - když se o něj štěně opře....... může snadno otevřít.. takže ............. bude bezpečnější všechny drahý boty narvat do skříně!!! Jo!!! Ta má zašupovací dveře,tam budou ty boty v úplně největším bezpečí, jako v trezóre tam budou, to se přece štěněti nemůže nikdy podařit otevřít.....................................

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 14:22
- Nahlásit

RaduM

Schovat je

před borderkou není žádnej úkryt bezpečnej. Ona je schopná ti za zády, než vyzuješ druhou botu, tu první ukořistit a zmizet.
O otvírání dveří do skříně a do předsíně ani nemluvím. Já třeba položím kabelu s nákupem na zem, abych si odložila a šup, zmizí
něco z obsahu, třebas kilo uzenýho

RaduM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 14:24
- Nahlásit

PetraK
Mno my máme boty v komoře zavřené za dveře, to teda nezvládl jako štěndo. Ovšem když nic, tak aspoň ten prázdnej botník okousal A když už dřevo byl nudnej materiál, tak otrhal všechny lišty u lina, to měl raz dva, tak se pak vrhnul u vchodových dveří přímo na lino, nejdřív jeden roh, pak druhej roh a pak byl dlouho klid, ovšem minulý týden zase překvapil a bylo nakousaný lino u dveří do kuchyně Člověk by si myslel, že v 15 měsících už má ten pes rozum a ono ne.

no jistě , člověk musí bejt preventista !
Jojo, preventista a pak je taky dobrý řešit některý věci způsobem, kterej je jedndoušší a rychlejší ;)

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 14:48
- Nahlásit

RaduM
no já si tehdy myslela, jak to mám pěkně ošéfovaný, pokaždý jsme vyklidili předsíń, že nebylo co zničit......... jednu malou, malinkatou věc jsem přehlídla......... že mezi dveře skříně se přivřel malinkatej cípek kabátu. a ten rozhodnul. Páč malá nudící se zrzavá hrouda ho - narozdíl od mé maličkosti - zaregistrovala, začala za něj tahat, tím pádem - času bylo dost , že jo, odtáhla ty dveře a pustila se do inventury hááááááááááájzl jeden! Všechny ty uschovaný boty zničil, od každýho páru vždycky jednu botu!!!!!!!! všechny je vytahal do prostoru. do toho ještě vytáhnul igelitku s hadrama na chalupu, obsah rozcupoval na prvočinitele a aby dílo umělecky dekoroval, tak to navíc celý počůral : D, tenisek na ven, který byly taky v dosahu, tak těch si nevšiml, páč se asi bál, že bych neměla v čem chodit ven.

Člověk by si myslel, že v 15 měsících už má ten pes rozum a ono ne.
já mám pocit, že u vícero psů je to tak, ž epak ještě přijde druhá vlna.

Jojo, preventista a pak je taky dobrý řešit některý věci způsobem, kterej je jedndoušší a rychlejší

no a nebo neřešit vůbec

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 15:04
- Nahlásit

PetraK

uschovaný boty zničil, od každýho páru vždycky jednu botu!!!!!!!!

tohle u těch psů nechápu, mně byly rozkousány vždy u všech bot jen jedna z páru, prostě mi pokaždé zbyla jen jedna celá, to samý u bačkor, na zahradu bych nosila každou jinou, proč ne, ale když vona rozkouše vždycky tu samou - levou, mám několik pravých bačkor a žádnou levou
Jo a ještě mi vtipně vytahala těsnění ze dveří od terasy a dvou oken - když to bylo otevřený - a jak mrzlo, meluzína s rampuchama se mi proháněla po obýváku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 15:08
- Nahlásit

Eninka
byly rozkousány vždy u všech bot jen jedna z páru, prostě mi pokaždé zbyla jen jedna celá
Mě Vlčáček takhle polikvidoval rukavice.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 15:14
- Nahlásit

Vlčáčková

Vlčáček takhle polikvidoval rukavice.

a taky ti vždycky jedna zbyla?

Když už jsme u těch ničících komand, nazývaných PSI, tak když byla Eninka malá, ohlodala mi na zahradě všechny stromy - sloupala kůru kolem dokola. Všechny tulipány, keříky a kvítka měly smůlu. Ožírala rajčata, jahody, prostě všechno a doma nic.
Bára vytahala z celý zahrady zavlažování - ze země - několik mnoho desítek metrů hadic, zahrabaných půl metra pod zem.
Prostě vyhrabala jeden konec a už jen tahala a tahala. Dokonce
vyhrabala i počítač ze země - k tomu zavlažování a rozkousala na kousky. A chodila mi házet polštáře a hadry do bazénu, zdálo
se jí hrozně vtipný, jak se rozčiluju a chodím to tam lovit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 15:22
- Nahlásit

Eninka
Jistě. Levá. Akorát rukavice do kamen nezbyla žádná, neb ta byla jen jedna už ze startu.

No nazdar. Ty Tvý psy bych asi zabila. Jsi dobrá, žes to ustála. Valím zase účtovat, zatím ahoj.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 15:27
- Nahlásit

Vlčáčková

Ty Tvý psy bych asi zabila. Jsi dobrá, žes to ustála

už jsem kolikrát uvažovala, že je přihlásím do seriálu "To je vražda, napsala" jako hlavní hrdiny

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání