| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:58
- Nahlásit
Akorát, že ty kamínky jsou podstatně rizikovější.
jo, proto bych zahájila taktiku ignorování a převedení na jinou zábavu nenásilně a tak, aby to štěndo ani nepostřehlo za pár dní by ho to mohlo přestat bavit, když se kolem jeho žraní nic neděje protože ořvaním podle mě ničeho nedocílí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:01
- Nahlásit
Můj pes když byl štěně tak žral téměř vše....lítali s kámoškou labradorkou na hnůj a jak si pochutnávali, když jsme šli z prochajdy zpět, letěli k bytovce vyžrat žrádlo kočkám....
Mého psa to už pustilo (jsou mu 2 roky) ale labradorku -popelnici nee má pravidelně zánět žaludku, bo vždy venku zblajzne nějakou "dobrotu"
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:40
- Nahlásit
No tak šutry on jako ožužlá a vyplivne, menší kamínky má tendenci drtit zubama, a pak je fluše taky, tady jde vyloženě o drobnej štěrk a písek. Já ho od toho nijak nehoním a protože je často na vodítku, tak ani nemám důvod, vůbec na něj nemluvím, když to dělá, takže srandu z toho mít podle mě nemůže. Spíš mě v tý souvislosti napadlo, jestli on nevypozoroval, že se pak jde dál - dělá to často když stojím na jednom místě a s někým mluvím, (hlavně o něm, babičky mě zastavujou jakej je roztomilej, ale když jim řeknu že jsou mu jenom 3 měsíce, tak berou nohy na ramena, že to bude hrozná velká obluda) tak to začne futrovat. Já pak rychle kvapim pryč -takže pokračujem v procházce. Možná to dělá proto, hajzlík!!!! Teeeda, jestli jo.... okamžitě to zkusím a schválně nepudu nikam dokud nepřestane ten bordel žrát, holomek. Učí se neuvěřitelně rychle, takže to brzy zjistím....!! JInak když je na volno tak není problém, jakmile vidím že má v hubě něco nechutnýho, tak FUJ vždycky funguje, prcek to pustí a maže si pro pišota. Ale dělám to co nejmíň často, aby pak naopak furt něco nebral do tlamy aby dostal pišot.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:03
- Nahlásit
jestli on nevypozoroval, že se pak jde dál
klidně může být, oni jsou potvory vynalézavý a spojí si zdánlivě nespojitelné dej pak vědět, docela mě to zajímá, na co přijdeš
prcek to pustí a maže si pro pišota
dělám to stejně. jen teda s věkem dokáže dát přednost blivajzu před kokinem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:13
- Nahlásit
PeKrato
no, já jsem i nad tím uvažovala, de facto se dá říct že nosím s sebou na prochajdu 3 druhy mlsků:
1) na sedni, pac, lehni, zůstaň
2)na nové cviky, přivolání na jméno
3)na přivolání píšťalkou a fuj
První je většinou piškot. Dobrej, ale jako zase nic světovýho.
Druhý jsou často masový tyčinky, tak to je ňamina po který se pesani můžou utlouct
Ale to třetí, to je něco, co niiiikdy nedostávaj. Něco, co dostanou jenom když poslechnou tyhle dva povely (který mám oba na stejně důležitý rovině, protože jak přivolání tak fuj může psovi v Praze zachránit život). Něco naprosto neodolatelnýho. Slaninu. Párek. Kus kuřete. Něco tak dobrýho a voňavýho, že se jim to prostě vždycky vyplatí
muž se mi směje že jsem pošuk, ale přivolání mám u obou psů 100% a fuj jakbysmet.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:32
- Nahlásit
Grin
to je dobrý! já používám jeden druh, sice dobrej, ale jeden a taky pamlsky střídám, ale pravda na venčení mám téměř vždy jen jeden druh. na maso cvičím a to je pravda, že funguje suprově.
on mi malej na fuj taky hezky reaguje, ale než ke mě dojde, stihne to sežrat. takže se nedá říct, že to neumí. jen si to pojal po svém
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:37
- Nahlásit
PeKrato
on mi malej na fuj taky hezky reaguje, ale než ke mě dojde, stihne to sežrat Tak díkybohu, na to Grin ještě nepřišel, ale až na to přijde, to bude sranda... I když já jsem ho to učila na vodítku, takže jsem měla úplně pod kontrolou jestli to vyplivl nebo ne, a když to nepliv, tak jsem mu to z tý držtičky vytáhla a neměl nic, a on je tak chytrej, že si hodně brzo spočítal, že když neposlechne, tak nic nedostane. Naštěstí neni dost chytrej aby mu došlo, že když je 10 metrů ode mě, nestihnu k němu dojít. Ale takhel bluffovat se prostě musí
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:44
- Nahlásit
Já svýho psa taky odměňovala za to, když nějakou tu dobrotu z pusy pustil, zatím se mi stalo asi jen dvakrát, že mi něco sežral, jinak pustí i kost, naštěstí, ale nedělám si iluze, je schopnej sežrat cokoliv kdekoliv, takže musím mít furt oči na stopkách, protože u nás lidi házej do křoví i třeba vařený kosti, aby se toulavý kočky nažraly, takže příležitostí k nažrání mimo domov má pes bohužel spoustu
Jinak na cvičák nosím páreček, jinak dostává piškoty a je pravda, že na páreček funguje výborně, to i přivolání je najednou radostný
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:54
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
jo. Oni jsou prostě vyčůraný. Ale hlavně ten malej, to kvůli němu nosím špek a takový nesmysly!! Čubině, tý, co má te´d ten jaterní problém, jsem dávala ovoce. Za jabko by se stavěla na hlavu. Když si má vybrat mezi kuřetem a jablkem, vybere si jablko. Je divná!!! No a tahle má špatný játra! Co bude v jejím věku mít ten pes, kterej k ovoci nečuchne, to nevim.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:42
- Nahlásit
Zdroj vápnika:
ryby, kysane vyrobky, sezam, tofu, mandle, kel, čínska kapusta, mak, brokolica, pažítka a petržlenová vňať, biela fazuľa a cícer. „…čínska kapusta je výborný a bezpečný zdroj vápnika: šálka krájanej čínskej kapusty poskytne telu toľko vápnika ako šálka kravského mlieka
Alebo hodte psovi namieto steny toto:
http://static.adcc.sk/media/images/products/HL/287 84/8vzu160_400x400.jpg
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:50
- Nahlásit
Grin
jo, taky jsem učila na vodítku, navozená situace, krásně vyplivl a dostal mlsku. no ale pak na to přišel, že jakmile jsem kus od něj, tak to neovlivním a je to v háji všechno je to chytrák velikej
musím ho chytnout ještě v okamžiku, kdy teprve zavětří, že by něco mohl najít, pak dojde spolehlivě. ale to se fakt nedá vždycky.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:48
- Nahlásit
gabi
Ahoj, díky, to je zajímavý, to jsem vůbec nevěděla!! Zkusím mu něco z toho nabídnout, třeba mu to zachutná
PeKrato
Jo, toho okamžiku kdy to pesan zjistí se bojim :-D Je ale pravda, že prevence je nejlepší - jakmile větří, už volat.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 00:16
- Nahlásit
Psíček
staropramen
Člen # Zasláno: 19 Úno 2011 12:18
Citát
Asi mu chybí hlína písek a štěrk
neoriginální.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:21
- Nahlásit
možná si v bříšku staví domeček...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:50
- Nahlásit
jbat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:00
- Nahlásit
PeKrato
Po dvoudnech je to jasný: Hajzlík se jenom chtěl hejbat a pokračovat v procházce. Omlouvám se všem, které jsem připravila o čas.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:04
- Nahlásit
Grin
Hihi, taks e potvrdilo to, co jsem si myslela Jsou to potvory, to říkám furt
mě asi hrábne z mladýho, začal žrát hovna ve velkým. celou prochajdu nedělám nic jinýho, než řvu fuj bo co 20 mterů to se vrhá na nadílku včera už mi vytekly nervy, bohužel. jestli ho to s věkem nepřejde, udělám z něj předložku do ložnice :-DD
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:57
- Nahlásit
jbat
možná si v bříšku staví domeček...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:02
- Nahlásit
PeKrato
Když mi začnou hoodně žrát hovna, dám psům jeden syreček. Ono to pro ně není extra zdravý, ale na druhou stranu s tím pak na chvilku (cca měsíc) přestanou... s tím přišla moje babička a ať se propadnu, jestli vím, čím to je, ale u nás to dycky zabralo.
Tak to zkus... teda jestli nemáš pesa na nějaké dietě
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:04
- Nahlásit
Grin
jakože do žrádla přidáš tvarůžky? jako kdyby měla zabrat taková sranda, udělám to hned. na dietě není, takže můžu
protože je to fakt mazec, jak se rozežral
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:36
- Nahlásit
PeKrato
S tím syrečkem už jsem to taky slyšela.
A kolik mu je?
Mně pes, cca v 5měs. taky najednou začal žrát hovna, jednou to udělal za den cca 4x, to už jsem myslela, že ho asi zabiju, ale jako to začalo,t ak to skončilo, najednou přestal,tak třeba ho to přejde a má jenm takový období.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 16:39
- Nahlásit
PeKrato ne, do žrádla ne, prostě jim ho dám jako pamlsek, oni to spolknou ani nemrknou, je to pro ně strašně lákavý. Jedno to syrečkový kolečko, nebo i třeba čtvrt romadůru.
Zkus to, dej pesanovi třeba i víc (já teda nevím co máš za plemeno, ale krysařík když baštil hovna tak dostal půl kolečka syrečku, kříženec cca 10 kg dostal už celý, a to štěndo co mám dostalo tak osminu romadůru když měl cca 10 kg taky, a stačilo to... ale oni zas ty hovna nepolykali po kvantech. Já si myslim, že to žerou taky z nějakýho deficitu, a ten sejra jak zraje tak jim to dodá. ale fakt jen teorie
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:50
- Nahlásit
Barbucha z Prahy[
b]Grin[/b]
Fena mi z toho taky vyrostla, ale nebylo to nikdy tak hrozný. Romadur mám zrovna doma, tak mu to zkusím dát. Neublíží mu to a když nepomůže, nevadí. Jinak než ho to přejde, tak bude mrtvej
Jinak mám stafbuliky
Díky za radu!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 18:53
- Nahlásit
Grin
Prakticky třá kočka blbě tráví tak to žerou páč podle nich je to eště výživný,s tvarglem bych spíš viděla teorii,že ty hovna přestane cejtit páč má totál vylágrovaný čmuchací systém
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 08:42
- Nahlásit
danajasa nebo tak...
PeKrato chi no jak říkáš, když to nepomůže, aspoň to neublíží. Stafíci jsou krásní
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 08:46
- Nahlásit
danajasa
hehe, to je taky možný
Grin
ještě jsem nevyzkoušela, chlap stihl romadůr zblajznout dřív než jsem ho dala psovi no ale zkusím to určo a dám vědět
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 09:11
- Nahlásit
PeKrato
chlap stihl romadůr zblajznout dřív než jsem ho dala psovi
klasika...
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:10
- Nahlásit
Grin
klasika...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:25
- Nahlásit
PeKrato
Hele bude to znít jako vtip, ale já když potřebuju nějakou ňamku pro psy na cvičák nebo na procházku, tak ji musím schovat. Dávám ji pod zeleninu. Tam ji nenajde. Posledně jsem neuklidila párky a pak jsme museli cvičit za frolíky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
Grin
Pani to je pro vás to určo krást nebude a pošetříte za frolíci http://recepty.chytrazena.cz/ostatni/lahodny-perni cek-pro-psy-95416.html
|