Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěňata ze Španělska
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Martinna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2010 11:41
- Nahlásit

prover
No píšou tam, že ty máš předkupní právo nebo něco takového, ale celkově mi to příjde postavené na hlavu.
Být tebou tak se kouknu po útulkách v ČR, je to určitě jednodušší a takových štěňat je spoustu. Také jsou to chudáci, stejně jako pejsci ve Španělsku.
Hlavně si dobře to pořízení rozmysli, chápu že každý kdo vidí štěně u kterého je napsáno, že pokud si ho nevezmeš utratí ho,se slituje a hned by si ho vzal, ale je to závazek na spoustu let.
Štěně je vždy roztomilé, ale byla by škoda, aby pejsek v roce skončil v nějakém českém útulku.

prover
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:46
- Nahlásit

Celou situaci u té organizace stále sleduji, ale čím dál to ve mně vyvolává větší zděšení. Ještě, že jsem si štěně od nich nevzala.

Martinna
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:41
- Nahlásit

prover
Jakto?
Hele raději koukni do útulků v ČR.

prover
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 17:47
- Nahlásit

Přečtěte si 52 kometářů pod názvem Chrti v nouzi Někdy je nám opravdu hodně smutno. Co si o dovozu těchto štěňat potom pomyslíte?

http://www.facebook.com/chrtivnouzi?ref=mf

lucy liu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2015 13:21
- Nahlásit

proč podporujeme podivné organizace,když máme plné útulky.a s těmito lidmi mají lidé velmi zvláštní zkušenosti,nenápadně řečeno..Zastavit se v útulku,sami si vybrat štěně a mít ho rádi,to je základ.Ve španělsku jsou psi domácí zvířata.Tihle dostiháči mnohdy ani neběhali,žili polodivoce,mnohdy na lidi nejsou zvyklí,natož v rodinách s dětmi..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2015 14:23
- Nahlásit

když máme plné útulky.
100 000+ prý odhadem
prý prý prý

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání