| Autor |
Zpráva |
Martinna
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 11:41
- Nahlásit
prover
No píšou tam, že ty máš předkupní právo nebo něco takového, ale celkově mi to příjde postavené na hlavu.
Být tebou tak se kouknu po útulkách v ČR, je to určitě jednodušší a takových štěňat je spoustu. Také jsou to chudáci, stejně jako pejsci ve Španělsku.
Hlavně si dobře to pořízení rozmysli, chápu že každý kdo vidí štěně u kterého je napsáno, že pokud si ho nevezmeš utratí ho,se slituje a hned by si ho vzal, ale je to závazek na spoustu let.
Štěně je vždy roztomilé, ale byla by škoda, aby pejsek v roce skončil v nějakém českém útulku.
|
prover
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:46
- Nahlásit
Celou situaci u té organizace stále sleduji, ale čím dál to ve mně vyvolává větší zděšení. Ještě, že jsem si štěně od nich nevzala.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:41
- Nahlásit
prover
Jakto?
Hele raději koukni do útulků v ČR.
|
prover
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 17:47
- Nahlásit
Přečtěte si 52 kometářů pod názvem Chrti v nouzi Někdy je nám opravdu hodně smutno. Co si o dovozu těchto štěňat potom pomyslíte?
http://www.facebook.com/chrtivnouzi?ref=mf
|
lucy liu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 13:21
- Nahlásit
proč podporujeme podivné organizace,když máme plné útulky.a s těmito lidmi mají lidé velmi zvláštní zkušenosti,nenápadně řečeno..Zastavit se v útulku,sami si vybrat štěně a mít ho rádi,to je základ.Ve španělsku jsou psi domácí zvířata.Tihle dostiháči mnohdy ani neběhali,žili polodivoce,mnohdy na lidi nejsou zvyklí,natož v rodinách s dětmi..
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 14:23
- Nahlásit
když máme plné útulky.
100 000+ prý odhadem
prý prý prý
|