Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Plovoucí podlaha - štěně
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
janina
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 08:18
- Nahlásit

Anonymní

No je fakt, že i na tom linu, stejně jako na plovoučce, je vidět každý chlup. Hlavně od berňáka, chlupy zlaťandy splývají s barvou lina

ale zase mě to nutí častěji uklízet

pigie
# Zasláno: 26 Srp 2005 08:40
- Nahlásit

janina

Ja som ten Anonym A mame aj lino aj plavajucu, takze viem o com hovoris Sme na tom rovnako

janina
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 10:05
- Nahlásit

pigie

Já jsem si to myslela, že jsi to Ty, ale úplně jista jsem si nebyla

Anonymní
# Zasláno: 26 Srp 2005 14:04
- Nahlásit

To pigie: pokud je plovoucí podlaha vysokozátěžová, znamená to, že ani velký pes jí nepoškrábe, což mám i ověřené...a zátěžový koberec se dá koupit i levnější, vespod s gumou. My měli vysavač i na vysávání vody, takže pokud došlo ke kolizi, okamžitě se likvidovala. Mohu vřele doporučit, na koberci nebylo nic vidět, byl to melír, žádné slinty, žádné ťápoty, sem tam i drobek se tam schoval..))), což o plovoucí říci nemohu a navíc, koberec se dal normálně stírat mokrým hadrem, jednou týdně jsem dala do vody desinfekci a bylo čisto.....dnes lítám s hadrem dvakrát denně...:-/...

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 19:47
- Nahlásit

pigie
chudák pesa, i když myslím, že pokud to má někdo ve vínku, tak mu nohy vypoví, a pokud ne, tak snese i tuhle zátěž

Jak to tak celé čtu, tak plovoučka nic moc, co No asi už nic nenadělám a uvidíme, co bude...

pigie
# Zasláno: 27 Srp 2005 09:55
- Nahlásit

Vdaka za tip. Ja som ani netusila, ze existuju taketo vysokozatazove koberce. Asi to nebude lacny spas, ale do buducna dobre vediet.

Pupy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2005 13:29
- Nahlásit

Já sice štěně už nemám ale nedávno jsme si také pořídili plovoucí podlahu do kuchyně(fena tam chodí málo).
Je to odolné vuči psím drápum. Když byla nová tak se vždy vřítila do kuchyně a klouzalo ji to. Teď už chodí opatrně.

PavelD
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2014 15:20
- Nahlásit

Ahoj, taky máme doma psa a laminátovou podlahu http://www.vip-podlahy.cz/laminatove-plovouci-podl ahy-356/quick-step/laminatova-plovouci-podlaha-qui ck-step-largo/laminatova-plovouci-podlaha-quick-st ep-dub-vyberovy-prirodni-prkna.htm. Když tam pes udělá loužičku, tak doporučuji co nejdříve setřít hadrem. Pokud se to stane v noci, tak je to tam trochu déle, ale u nás to nezanechává žádné stopy. To bys tam musel nechat tu louži asi delší dobu...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání