| Autor |
Zpráva |
Tuta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:51 - Změnil/a: Tuta
- Nahlásit
Pajdo proč ne, sežeň ubytování kde může být třeba 30 psů (i víc), 50 lidí, kde to nikomu nebude vadit, že tam běhají psi na volno.
Zaplať člověka (nebo lidi) co budou uklízet, vařit, cvičit psy... Třeba to zvládneš levněji, neříkám a nikde jsem neřekla, že je to levné. Každá služba něco stojí, vždyť i na cvičáku se platí.
O prázdninách pojedu na tábor pro malé psy, tak budu mít s čím porovnávat http://www.cavalier-psisvet.cz/html/tabor/tabor_pr ihlaska.html, taky to nevyjde levně, ale dovolená je taky drahá.....
|
Gigi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 16:29 - Změnil/a: Gigi
- Nahlásit
Tuta
tábor pro malé psy
Jé, tam jsme byli! Ono to pořád běží?
|
Tuta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 17:29
- Nahlásit
tak mi napiš jak se ti tam líbilo, prosím prosím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:34
- Nahlásit
Tuta
Dyť je to sakra štěně. Proč by jako neměla mít problém s přivoláním? Proč by neměla mít problém s povelem FUJ?
Ale vážně. Pozor ať ho nepřecvičíš
|
Tuta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:38 - Změnil/a: Tuta
- Nahlásit
no to doufám, že nepřecvičím... samo, že má nárok na to neposlouchat... Lussi moc problémy nemá, a stále ji cvičím hrou (moc ji baví donášet věci... Ale když jí byli 3 měsíce tak ještě stále netušila proč se na ni volá Lussi a to už uměla Ke mně (včetně sednutí) na jméno reagovala ode mě (od ostatních nee) ale tento problém se již vyřešil a proto vzniklo toto téma a ohledně táboru i víkendu na ten tábor stejně jako na víkend jedu na dovču s pejskem, no a přece nemusíme zvládnout celé cvičení ;)
|
Gigi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:45
- Nahlásit
Tuta
Tábor pro malá plemena je takový lehce hravý socializační pobyt v přátelském prostředí v malé skupině lidí. Během různých soutěží se vyřádí psi i páníčci. Přes den je volný program - většinou společný výlet, koupání v blízkém rybníce. Pohodová dovolená se psy. ;)
Pokud jde o výcvikovou část, učí se základní povely jako sedni, lehni, ke mně, zůstaň. Pokud nevíš, jak to psa naučit, tak dobrý, ale žádný zázrak od toho asi nečekej. Těžko se mi to posuzuje, protože my už všechno uměly před táborem... Z toho, co si pamatuju, každopádně neuškodí.
Byly jsme se štěňulí před třema rokama. Líbilo, ale na další rok jsem vybrala něco jiného (agiliťáckého). Jsou ale i lidi, co jezdí každoročně...
|
Tuta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:32
- Nahlásit
díky Gigi, taky si myslím, že pojedeme spíš na dovču s pejskem... Povely už Lussi umí, jen lehni a zůstaň jí nejde. Zůstaň se nedivím (na to je moc malá) a do lehni asi musí taky dorůst § lehnout k dobrotě odmítá a začne poskakovat kolem tak to neřeším a radši ji učím co jí jde - aportek, králík, otočky kolem mě... Radši chválím než jí dávat povel za který nemůžu pochválit... Znám taky pár lidí co tam jezdí každoročně
|