Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / nádherné odrostlé štěně staforda - opuštěná fenečka, krásná
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:33
- Nahlásit

Taaaaak, jsem tu. Je to prekérka.

Pan ZH:
Vlastni duvod udani byl ten, ze pred 3 mesicy se nam narodili dvojcata, pred porodem jsme doufali ze to pujde, ale pak se ukazalo ze dva dospelaci nebudou stacit na 2 novorozence a staforda, nicmene jsme to vydrzeli skoro 2 mesice nez jsme pro ni nasli noveho panicka (a to jsme dlouho vybirali)

Prostě se to sešlo. Jasný, pořídil si psa a má se o něj postarat, ale asi se to tak sešlo.

Týpek, co mu ji dal, se jmenuje Vladimír Sedláček a podle strejdy gůgla je to pěknej kšeftař. Prostě si naběhli.

Asi pred mesicem jsme Zuzku udali panovi kousek jizne od Prahy, on byl na zacatku nadseny, ale pak asi za tyden rekl ze mu rozbourala plot a utekla, a chtel ji vratit..

Rekli jsme at ji tedy priveze, vezmeme ji z5, on pry ze nema auto, a mezi tim odjel do Vlasimy..

odtud zavolal a rekl ze to je dobrej pes a ze si ji necha a at mu posleme ockovak, pak dalsi den ten ockovak urgoval, poslali jsme ho, a bylo ticho, tak jsme si rekli ze asi vse je v poradku a pes konecne ma noveho pana..

Dokonce mu v jedné návštěvce visí inzerát, že se mu zaběhla fenka jezevčíka. Asi měsíc starej.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:36
- Nahlásit

A tak co s ní teda?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:39
- Nahlásit

No, on si ji nemůže vzít. Resp. by mohl, ale tříměsíční dvojčata a pes a manželka a on chodící do práce. To by nebylo dobrý pro nikoho...

Inzerovat, inzerovat, inzerovat. A zkusí mi vyškrábnout papíry matky.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:41
- Nahlásit

Do pr..., tohle mi zni hodne povedome, parkrat jsem u nas letos potkala chlapika s takovouhle holcinou a zminoval uplne stejny duvody proc uvazujou, ze ji najdou jinej domov. Doufala jsem, ze si to rozmysli... Ani za nic si nedokazu presne vybavit jak vypadala, ale asi je dost mozny, ze to bude ona. Jestli jo, tak byla uzasna a s mym coklikem si paradne vyhrala.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:41
- Nahlásit

hej ty lidi jsou fakt kreténi, proč si berou psy a maj děi, když na to nemají??

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
Někdy se to tak prostě sejde.. Podle mě je kretén ten druhej, ale to neva.

Kaccka
No, vidíš to. A nechceš ji?

NikisekX
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:45
- Nahlásit

zuzanarosakova

třeba děcka byly neplánovaný..těžko říct.. stát se může cokoliv. Škoda, že můj přítel je zásadně proti druhýmu psu hned bych si jí vzala.. Není to tak dlouho co umřela moje Stafordka

Kaccka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele, jestli je to fakt ten, kdo myslim, tak bych byla s takovejma vyrazama opatrnejsi

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:50
- Nahlásit

impact
jako ten druhej je samozřejmě hovado! Ale i děti se dají už celkem dlouhou dobu plánovat, takže nevidim problém v tom si nejdřív vycvičit psa a teprve pk mít třeba dítě. Jako já, kdybych ted měla dítě, tak se taky nebudu moct starat pořádně o psy...a právě proto ho nemám

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:51
- Nahlásit

NikisekX
No já si myslím, že dvojčata bejvaj neplánovaný asi skoro vždycky.

Kaccka
Mě se na ICQ jevi docela v pohodě. A myslím, že je z toho sám vykolejený. Kor když jsem mu vygůglila kontakty na toho pána, co mu ji předal, a to je samý prodám koupím.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:52
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jenže někdy se to tak prostě stane. Co kdybys nečekaně otěhotněla? I přes ochranu to jde. Necháš si to vzít jen proto, že nemáš docvičenýho psa? Ani nevíme, jak dlouho se třá o mimča snažili. Nevíš, nesuď a hlavně nenadávej.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:53
- Nahlásit

impact
to asi ju já to myslela jako celkově, že dítě třeba neplánovali

inu
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:59
- Nahlásit

impact
e dvojčata bejvaj neplánovaný asi skoro vždycky.
to sice jo, ale z prenatálky to snad jde poznat, ne?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 22:01
- Nahlásit

impact
ne, nenechám si to vzít, protože vim, že si na to můžu zařídit lidi. Kdybych nemohla, tak bych si to vzít nechala. Byla jsem 10 let vdaná a neměla jsem dítě, protože na to nebyli IDEALNI podmínky. Jako, ať si každej dělá, co chce, ale já to prostě nechápu. Šmarjaa a kretén snad není žádná nadávka, to řikám i svýmu frajerovi , ale ok, pokud se to někoho dotklo, tak pardon teda

Kaccka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 22:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
Krome jinyho je i sakra rozdil mit jedno mimco a mit dvojcata, nektery veci proste nenaplanujes a v debilni situaci se muze ocitnout kazdej z nas.

impact
jak tak o tom premejslim, tak to fakt asi bude on, vzpominam si, ze fenuli rikal Zuzu. Jestli je to on, tak pocitam, ze musi bejt uplne hotovej z takovejchhle zjisteni, vypadal fakt v pohode a bylo videt, ze ma holku fakt rad.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 22:13
- Nahlásit

inu
No to jo. Však psal, že doufali, že to zvládnou i po porodu.

zuzanarosakova
Závidím ti tvé ideály a upřímě přeju, abys nikdy nedopadla na zem.

Kaccka
Uvidíme. Zíra bude volat do útulku a já ji začnu všude inzerovat. Za měsíc je pitbull show na Křivonosce, tak někomu vnutím letáky, aby je tam vylepil. Teď už jdu spát..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 22:16
- Nahlásit

impact
Závidím ti tvé ideály a upřímě přeju, abys nikdy nedopadla na zem.

já už na zem párkrát dopadla, ale vždycky sama, nikdy jsem tam nestáhla s sebou nikoho, kdo by byl na mě závislý...

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 22:18
- Nahlásit

Hele jako promiňte, ale to je snad sranda, že když máš psa, tak si nemůžeš pořídit dítě a nebo naopak, že to nemůžeš zvládnout. Krtiste znám mraky holek, včetně sebe, který s miminem měli/maj 1-x psů a zvládaj oboje bez problémů. Mám i kámošku s dvojčatama, štěně si brala a věděla, že je těhotná, že bude mít dvojčata se dozvěděla o měsíc pozdějc z ultrazvuku a dnes je dvojčatům 6 a ona má další 4 psy a se všema vrcholový zkoušky, chlapa samo zaměstnanýho.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 07:54
- Nahlásit

Přidám se k Alexe. Jako chápu, že s dvojčatama to jistě není jednoduchý, obzvlášť první měsíce. Ale sakra, vždycky se to dá nějak zařídit, abych psa dočasně nějak vyřešila, budu míň spát, dám tomu oběti a za půl roku není co řešit. Mám fenu, plánuju druhou a taky chci děti a mám genetický předpoklad, že můžu mít dvojčata. Nikdy by mě ale nenapadlo dát psy pryč, protože je to nějaký čas velká dřina. Všechno se dá zvládnout, jen se musí chtít.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:04
- Nahlásit

PeKrato a Alexa
No tak to, že jste superženy ještě neznamená, že je takovej každej.
Ne jako vážně, ty joo. Tak to nezvládli. Sežerte je za to.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:24
- Nahlásit

impact
Ne jako vážně, ty joo. Tak to nezvládli. Sežerte je za to.
to bylo jen konstatování faktu, sežrat je nemíním

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:32
- Nahlásit

impact
že jste superženy ještě neznamená
ty woe nech toho, tohle přece zvládne každá, akorát musí chtít
Sežerte je za to.
to nemíním, jenom mi přijde, že je děsně obhajuješ a vyznívá to že jsou to vlastně děsný chudáci, ale prostě podle mě nejsou, jestli je štěně 8mï měsíční a dvojčata nějakou dobu na světě už věděli že je těhule, mohli štěně dát pryč hned a mělo větší šanci, takhle mi to přijde že loztomilý těňátko si nechám, ale když šla do pubety a muselo se s ní něco začít dělat tak to najednou všechno nezvládaj.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:36
- Nahlásit

Ženy pláčete na špatném hrobě. Vám příjde, že je obhajuju a vy mě tady mlátite po hlavě argumentama. Tak co mám dělat, když mě do té pozice tlačíte. Prdím na vás hele a jedu se psama ven.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:53
- Nahlásit

Alexa
ty woe nech toho, tohle přece zvládne každá, akorát musí chtít

to si nemyslim, mylim, že jsou lidi, který na to prostě nemaj a nezvládli by to (například já) a tyhle lidi si právě musej dávat velkýho bacha, aby se do takový situace nedostali.

pajda222
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:58
- Nahlásit

Tak já zvládám dvě děti a dva(za měsíc tři) psy na vyšší kynologické úrovni úplně v pohodě.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:15
- Nahlásit

A k cemu to je dohadovat se kdo to zvladne a kdo ne, detaily nikdo nezname, tak co z toho. Je to debilni, ale stat se to muze, nekdo to proste neda a proste to uz tak je tak co neadelame. Furt je lepsi varianta si priznat, ze na to nemam a resit to, nez napriklad zavrit psa do ohradky 2x1m a tam ho nechat, a protoze ho desne miluju, tak ho prece nikdy nikomu nedam, nemuzu se ho vzdat. Bohuzel i takovyho chudaka jsem znala a zacalo to dost podobne - proste deti a pes se najednou nezvladaly a dobrmanka prozila zbytek zivota v ohradce v chodbe, 3x denne 5 minut na vyvenceni.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:39
- Nahlásit

Souhlasím s Kaccka. Někdo to prostě zvládne, někdo ne. A opravdu je lepší,že to řešili hned, než by se z toho psa stal poděs pro okolí a i pro ně. Ten pes je nezkaženej, milej. Tím líp. myslím si, že najde dobrý domov. Lepší než aby byla celý den zavřená doma. Třeba ani ne v ohrádce, ale prostě zavřená. Pro takovýho živýho psa to je strašný muka. Taky jsem měla stafordku, jsou to děsný telátka, ale mazlíci a mooooooc miloučký psíci

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání