| Autor |
Zpráva |
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:56
- Nahlásit
fena, stafordširský teriér, odrostlé štěně, po rodičích s PP
Překrásná fenka milé a bezelstné štěněcí povahy. Je výborně socializovaná k lidem a pejskům, proto je velmi přátelská a s ostatními pejsky nemá problém a chová se k nim hravě. Osamotě nedemoluje ani neštěká, navíc je velmi čistotná, proto vhodná do bytu či domku se zahrádkou. Má obrovskou sílu a je mrštná, proto vhodná i pro bull sporty. Je hravá a nejvíce jí baví vyskakovat pro hračku do vzduchu či tahat velké větve. Je naprosto úžasná a krásná. Vhodná i k dětem. Pouze do dobrých rukou.
Spousta fotek a video zde...
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/stranka/na bidka_19
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:49
- Nahlásit
Pánečkovi se už nehodila.
Daruji do dobrých rukou fenku amstaf bez PP stáří 9 měsíců. Rodiče s PP, klidní. Fenka očkovaná (průkaz), základní výcvik, socializovaná, velmi hravá - nutná důslednost chovatele.
Z rodinných důvodů si jí bohužel nemůžeme ponechat.
Kontakt : Tel. 603808742 (Praha)
mail: teplyz1@seznam.cz
Zdroj - Bull v nouzi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:53
- Nahlásit
impact
ty jo to je fakt vona , takže když nebyl zájem, pes skončil v útulku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:54
- Nahlásit
PetraK
No, v útulku. On ji vyhodil na ulici. Našli ji běhat v Jílovém.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:56
- Nahlásit
Podle popisu skoro dokonalý pejsek
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:57
- Nahlásit
mazec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:00
- Nahlásit
impact
No, v útulku. On ji vyhodil na ulici. Našli ji běhat v Jílovém
no tak jsem to myslela,že ju prostě někde vyhodil a dostala se do útulku . Přemýšlím nad tím, že když je v tomle případě člověk dohledatelný, jestli se to nedá stíhat - jako opuštění zvířete???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:06
- Nahlásit
PetraK
Taky nad tím přemýšlím.. Napsala jsem do návštěvky útulku a sama Natálie je blízký spolupracovník. Uvidíme, třá sem napíše.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:08
- Nahlásit
Každopádně pan majitel se jmenuje Zdeněk Teplý a pracuje tady - http://www.trilogic.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:11
- Nahlásit
impact
pustia jsem myšlenky na špacír jestli by to mělo šanci klapnout?
Známe telefon, známe jméno - pokud opravdu to jméno pasuje. Máme dvě foto psů, kde jde porovnat.
Bude se s tím PČR zabývat ale??
Dál - říkala jsem si - kdyby se to podařilo, bylo by to případný poučení pro další takovýhle ychtyly. jenže vzápětí mě napadlo. No jo,poučení - ale třeba taky krok k tomu, že nebudou inzerovat a shánět sami vůbec /aby nebyli dohledatelní/ a psa rovnou vypustí - v tom lepším případě.
No... a teď...... babo raď. No.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:13
- Nahlásit
Hele,ale v útulku to pravděpodobně vědí,proč by jinak k fence psali,že je po rodičích s PP
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:17
- Nahlásit
jana33
Nevědí. Dopsali to až poté, co jsme spojili ty inzeráty.
PetraK
Já nevím, čéče. Nechám rozhodnutí na útulku...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:22
- Nahlásit
impact
Tak to jo
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:34
- Nahlásit
No tak to je narez teda, doufam, ze cubinka bude mit brzy nejakej super domov. S tim opustenim zvirete si kladu otazku jak mu to dokazou, ze ji fakt vyhodil a ze mu jen treba neutekla... Vymluv co by mohl pouzit je spousta...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:50 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 14:01
- Nahlásit
impact
hele já ho tam ale nevidim??
Což neznamená že tam teda neni, páč sem pako.
Nechám rozhodnutí na útulku...
jasně. Ale když tak opatrně, aby si nenaběhli hlavou proti zdi. Kaccka
otazku jak mu to dokazou, ze ji fakt vyhodil a ze mu jen treba neutekla.
no .... další aspekt....kruci.... mám obavy, že by to prostě neklaplo. Lidi dokážaou vymyslet neuvěřitelný výmluvy, aby se z něčeho vykroutili a nemuseli nést zodpovědnost, obávám se že ač mě to hned napadlo, tak by to asi neklaplo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 14:02 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
PetraK
Co tam nevidíš? Toho psa? Ty jsi houno sledka hele.
http://zt.trilogic.cz/ - koukej.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 14:06
- Nahlásit
Dobrý den.
Naší fenku jsme udali před několika tydny panovi kousek od Prahy, velice doufame že Vámi zminěná fenka je jenom velice podobna te naší.
Pro jistotu se zeptam, jestli nahodou nemate nejaké fotky te fenky, radi bysme se ujistili že to je jenom náhoda.
Děkují
S pozdravem
Z. Teplý
-> Tak jsem mu to poslala. Jsem zvědavá. Třá nebude tak zlej a nebo kecá.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 14:09
- Nahlásit
impact
ty jsi kyberspion, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 14:13
- Nahlásit
Kaccka
Já? Ale prdlačky. To strejda Gůgl.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 14:17
- Nahlásit
impact
Ty jsi houno sledka hele.
no sem, páč fakt čoklida nevidim .
Třá nebude tak zlej a nebo kecá.
jak sem životní optimista, tak v těcho případech se stávám realistou kříženým s pesimistou, takže to vidím na tu druhou část věty. Obvyklá výmluva- psa už nemám, má ho někdo jinej. A ten někdo jinej.......
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 15:36
- Nahlásit
PetraK
Ani tady na tom druhým odkaze? No ty woe.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 15:38
- Nahlásit
Hele tak je to ona. Pán mi odepsal, že to pořeší. Tak mi dá doufám vědět.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 15:58
- Nahlásit
impact
No ty woe.
nestíhačka, vždycky jen probíhačka, mi to prostě ukázalo jen základ nebo co, to je fučik, možná je to bloknutý u nás tady.
Pán mi odepsal, že to pořeší. Tak mi dá doufám vědět.
ty jo tak to jsem zvědavá. No každopádně on ju stejně nechce - když ju dával pryč , takže novej pánik se bude hledat tak jako tak.
|
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 15:59
- Nahlásit
Vy jste pátrací četa ! Tak teď už je to hlavně na pánovi aby kontaktoval nového majitele a taky útulek. Snad se to co nejdříve vyřeší a fenečka půjde někam domů.
Snad majitel nelže... Ještě doufám, že se novým majitelům jen ztratila...
Jinak s tím stíháním majitele...nejlépe vše vědí přímo v útulku, ale co jsem tam zatím viděla, tak se už párkrát radovali, že dohledali pracně půvdoního majitele a ten pak suše řekne, že psa někomu dal a neví komu a že ho už nechce...no a co si pak na něm vezmete? Není mu jak dokázat, že kecá. No a někdy je i pro psa lepší když se původní páníček, třeba alkoholik nebo feťák neuhání a najdou mu nové hodné majitele.
Jinak ještě k té fenečce - je fakt super, hrozně hodná a veselá. Moc bych jí přála hodné páníčky, kteří se jí budou věnovat, protože je dobře vychovaná, socializovaná a nezkažená, byla by škoda aby se zkazila...
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:03
- Nahlásit
Je fakt krásňoučká
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:04
- Nahlásit
PetraK
Já mu nabídla i pomoc. Rozhodím to kdyžtak mezi bullaře. Uděláme srdceryvný příběh a někdo se chytne.
NatalieNatynka
Koukáš, viď?
Dáš nám pak vědět, jestli se ozval a tak?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:07
- Nahlásit
impact
Já mu nabídla i pomoc.
to je dobře, chtělo by to aby šla k někomu kdo ví a dá jí to co potřebuje. Tak držím palce.
|
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:13
- Nahlásit
Já jedu do útulku až v sobotu, ale snad napíší i do NK jak to s ní vypadá. Hlavně teď co zjistí ten její páníček...
Chudák pes...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:43
- Nahlásit
NatalieNatynka
No mazec jako..
|