| Autor |
Zpráva |
petkakoc
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:36
- Nahlásit
Mám 7měsíční fenku RR. Počítám, že brzy se bude hárat a vzniká mi trochu problém, jak ji uhlídat, když jsem v práci...... Rodiče ji určitě neuhlídaj, ve voliéře ji nenechám, protože do ní by se psi dostali po zkušenostech a doma ji nechci nechat zavařenou půl dne. Existuje nějaká antikoncepce nebo něco, co by zabezpečilo, aby nemohla mít štěnata??? Vykastrovat ji dát nechci.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 00:52
- Nahlásit
petkakoc
příjde mi menší zlo ji nechat doma zavřenou půl dne, než ji rvát hormonama, je to svinstvo. Já mám čuby prostě během hárání na vodítku a maj na šest tejdnů v roce útrum s běháním se psama. Radši jim na tři tejdny přistřihnu křídla, než riskovat zdravotní problémy kvůli hormonům, či štěňata
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 07:02
- Nahlásit
petkakoc
younglady
taky mam sedmiměsíční fenku a nevím kdy to mam čekat a jeslti se to dá dopředu nějak odhadnout (jeslti je to na feňuli nějak vidět a poznat, že bude hárat), jinak s tim hlídáním nevím, naše předchozí fenka byla normál na zahradě a přes noc normálně v kotci a jedenáct let dobrý ale hlídat budu taky a ničim bych jí necpala, prostě to musim ohlídat
petkakoc
a co třeba dílna? nebo jiná místnost? kde by mohla v klidu počkat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 18:45
- Nahlásit
ankaras
nevím kdy to mam čekat a jeslti se to dá dopředu nějak odhadnout (jeslti je to na feňuli nějak vidět a poznat, že bude hárat),
Mrkni sem.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 18:51
- Nahlásit
impact
díky, mrknu na to
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:08
- Nahlásit
petkakoc
nechtělo to tuto otázku řešit minimálně tak před 8 měsíci?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:14
- Nahlásit
blanulinka1
proč? takový myšlenky přijdou časem a pejsan má asi všechno co potřebuje a ted jenom nastala trošku komplikace a ta se určo v pohodě vyřeší
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:53
- Nahlásit
ankaras
Třeba narvat fenu hormonama, protože někdo nebyl schopnej přemýšlet pár měsíců dopředu? Parádní řešení... Já ti nevím, ale pokud si pořizuju čubu ke psovi/psům, tak tohle bude jedna z prvních věcí, které budu řešit...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:57
- Nahlásit
blanulinka1
Třeba narvat fenu hormonama
jo to ne, s tim taky nejsem za jedno
ale pokud si pořizuju čubu ke psovi/psům
aha, já to nepochopila tak, že jsou tam v rodině ještě psi, já myslelal že jde obecně o nějaký psy, jo tak to potom souhlasim s tebou, to je první na co bych myslela a taky proto vim,že bych nemohla jít do pejska a fenky najednou, takže se omluvuju že jsem špatně chápala
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:02
- Nahlásit
kto si mysli, ze ma problem:
byvame s priatelom u jeho rodicov. priatel ma fenku, ja psa, drzime ich oboch v jednej izbe....priatelovi rodicia maju fenku, ktora ma pristup do celeho domu... v zasade nie je mozne tych psov uplne oddelit...vsetci sme osem hodin v praci. netrpezlivo cakame, ktora zacne harat prva... sranda zacne, az budu harat obe naraz :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:11
- Nahlásit
Mika
tak to budete mít taky moc zajímavý
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:28
- Nahlásit
ankaras
Rodiče ji určitě neuhlídaj, ve voliéře ji nenechám, protože do ní by se psi dostali
No z tohoto jsem to pochopila tak, že tam právě jsou
Ovšem představa RR ve "voliéře" mě celkem pobavila... Do dnes jsem si myslela, že ve voliéře se chovají opeřenci...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:33 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Mika
sranda zacne, az budu harat obe naraz
S tím ale počítej najisto, ony se sladí. Mám to právě teď. Všechno v bytě, dvě háravky v klecích ve třetím krycím dnu a čtyři nadržené psy. Ještě že je to všechno malinký. Nejhodnější je Lesanka, jinak to všechno skuhrá a pere se.
Venčím odděleně, nejdřív fenky na vodítkách a pak vypustím psy, ty není potřeba vodit protože jdou přesně po vytyčené stopě co nejrychleji zase zpátky.
Když mi přibyla druhá fenka, začly hárat hned příště už obě najednou.
|
Meddy
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:44
- Nahlásit
Z trochu jiného soudku - máte prosím vás někdo zkušenosti s výtokem asi tak 2.-3- týden od krytí ? Není to nijak strašné, spíše je fena okolo trochu ulepená. Výtok nesmrdí, má takovou žlutě-hlenovitou konzistenci. Někde jsem četla, že to může být příznak březosti - že se tvoří nějaká zátka nebo co, ale nevím, jestli to není blbost. Jinak fena je očkovaná proti herpes. Díky!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:45 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
aren
fenky na vodítkách
mi asi něco uteklo, ale ty už máš vodítka?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:59 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
blanulinka1
vodítka?
Odjakživa. Pro případ nutnosti.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:08
- Nahlásit
Meddy
že to může být příznak březosti - že se tvoří nějaká zátka nebo co, ale nevím, jestli to není blbost.
Neni to blbost. Pokud je to takovy sklovity, tahly, tak u feny to muze znacit brezost. Aspon u nas tomu tak bylo a znam i vic chovatelu, ktery tohle potvrzuji.
petkakoc
A co tu "volieru" poradne zabezpecit? Zpevnit steny, spodek proti prohrabani, strechu proti prolezeni psa.. To mi prijde jako cesta nejmensiho odporu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:09
- Nahlásit
aren
S tím ale počítej najisto, ony se sladí.
Měla jsem furt feny, ale ne a ne se sladit, nikdy mi to neudělaly...trubky...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:21
- Nahlásit
Mucholabka
Moje hned napoprvé. A navíc lesbiškujou, olizují, ňunínkují a ojíždějí se navzájem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:33
- Nahlásit
aren
Moje hned napoprvé. A navíc lesbiškujou, olizují, ňunínkují a ojíždějí se navzájem.
Jo, lesbiškování máme taky, a znásilňujou chlapy...teda spíš jenom Buca, nikdo jiný si to nikdy nesměl dovolit...a chlapi dělají hrozné xichty, nesnáším ty výrazy
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:43
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, ty ksichty těch spodních, jsou dobrý. Teď jak je tady to erotické dusno tak ojíždí každý každého, Sára aji kocoura.
|
Meddy
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:56
- Nahlásit
Díky Fifi,
na sono je ještě brzy, takže jsem byla zvědavá, jestli to může být příznak březosti nebo ne. I když dneska to je těžký, když si přečtu příznaky březosti a pak příznaky falešný březosti, připadá mi to lautr to samý. Obdivuju ty chovatele, co se na fenu podívají a hned ví...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 22:47
- Nahlásit
Mucholabka
aren
Mě holky taky nehárají naráz a že jich tu mám . Zásadně to dělají taky, že v týdnu kdy první dohárává začne hárat druhá. Když končí druhá začne třetí a tak dál až končí osmá a začíná zase první Co bych dala za to, aby si to odháraly všechny naráz
Některé dělají lesbišou a jiné se rvou Třebas šeltice dokáží dělat sex tak vynalézavě, že by se mohl učit i autor Kámásútry . Naopak hárá-li Puma, nebo Ora je prakticky jisté, že ta co nehárá při sebemenší příležitosti napadne tu háravou
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 22:59
- Nahlásit
Biluška
No potěštěpámbu teda
|
Meddy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 08:43
- Nahlásit
Nemá někdo jiný z vás, chovatelů, zkušenosti s výtokem 2.-3. týden po krytí ? Nevím, jestli plašit, nebo to je spíš znakem březosti.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 09:49
- Nahlásit
Meddy
Co třeba veterinář?
|
Meddy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 16:44
- Nahlásit
No, já vím, že je to blbý, ale k veterinářům extra důvěru nemám... Alespoň ti v mém okolí jsou takoví hrozní "teoretici", chtěla jsem spíš nějakého chovatele. Ale nic se neděje
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 19:41
- Nahlásit
Meddy
Odkud jsi? Mohu poradit a doporučit výborného psího gynekologa a porodníka. MVDr. Lázničku z kliniky Hostivař nebo pak ordinuje v Poříčí n. Sáz. u sebe...
|