| Autor |
Zpráva |
nicooolca
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 12:05
- Nahlásit
My taky lepili hlavně když měl ouška nahoru,protože když je měl spadlý tak třeba 2-3 den je měl zase normalně..Ale před měsícem se ouška začali zvedat a měl je zvedlý třeba i doma jen když ležel tak sme to na pár dní zalepili sundali a zase měl ouška jako dřív..
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:15
- Nahlásit
Koko
Oki, tak já budu trpělivá a snad to bude v pohodě. Optickým zmenšením uší se taky uklidňuju, že se to tím trochu schová. Tak moc děkuji za rady a porady
Já žádný křížek nevidím, tak jsem myslela, že tam fotka není
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:17
- Nahlásit
nicooolca
Taky díky za zkušenosti. Takhle se nám ty uši nezvedly nikdy. jako cestuje jí to jedno pěkně, ale že by to měla vyloženě nahoru se zatím říct nedalo. Tak uvidíme, jak se to bude chovat dál.
Jinak už jsem ti na mail odpověděla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 15:41
- Nahlásit
PeKrato
Nevím, jaký mechanismus při porodu by měl poškodit ucho tak, aby na něm byla jizva, spíš bitky se sourozenci apod. Být tebou, lepím dokud je čas, po 6 měsící to nemá smysl. Od toho je lepení, aby se předešlo špatné poloze uší.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 15:46
- Nahlásit
Mucholabka
Myslela jsem spíš přišlápnutí oška po porodu nebo něco takového (při samotném porodu asi fakt nic takového nehrozí), bitka se sourozenci byla druhá varianta, jak se jí to mohlo stát.
Myslíš, že ten zlom ouška lepením spravíme? že se jí ta chrupavka srovná? vstávání úuší fakt zatím neřeším, to není tak hrozné - zatím.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:53
- Nahlásit
nicooolca
"stačí 3 dny"
No to ale není dogma - máš psy, kteří mají chrupavku takovou, že kdyby jsi jim do uší na rok dala olůvko a pak ho vyndala, tak stejně stoupnou - každej pes má chrupavku jinou.
|
nicooolca
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:57
- Nahlásit
Aisha
jasny každej pes je jinej ale mluvím teď o tom našem a fakt to stačilo na ty 3 dny,ona pak stejně už tolik nedržela ta naplast tak jsme to sundali a dobrý,to samý naše chovatelka..
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 15:10
- Nahlásit
Aisha
JJ takovou chrupavku máme doma
nicooolca
Raději nehcte ještě zalepené...byste se pak mohli divit...
|