Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Stafordšírský bullteriér
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 15:38
- Nahlásit

Tak tetovaná je jen v jedné slabině, mám to vyfocené, určitě to končí 944, ale první číslo vypadá jako sedmička, jednička nebo 4, přičemž se sedmičkou mne na plemenné knize vyprovodili, že to určitě ne. Čiplá pochopitelně není a v uších taky nic. Samozřejmě majitel se po ní nepídí, ačkoliv je o ní zpráva na každém rohu, včetně místa nálezu.

Koko
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:16
- Nahlásit

dejavu
to první číslo je určitě jednička, moje nejstarší fena začíná 2, v lednu jí bude 7 a už je čipovaná bez tetování. Letošní štěňata mi začínala na 5.

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 23:51 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

JJ, je to jednička a je to tedy patrně Jacqueline Fransimo Bohemila, 8 let. http://www.fransimo.cz/litters_first/litter_j.htm
zejtra bude pokračování detektivky

impact
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 08:49
- Nahlásit

dejavu
zejtra bude pokračování detektivky
Dobrá práce.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 08:54
- Nahlásit

Hele to jako vážně jedou čtvrtou abecedu?

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 17:37
- Nahlásit

Myslím, že je to stejně nanic, protože kdyby ho majitel chtěl, tak už shání sám. Chovatelce jsem volala v průběhu víkendu asi 18x tel. nebere, na SMS ani mail nereaguje, asi je někde v zahraničí na výstavě nebo vyznává to, že o víkendu se nepracuje. Nevím.

Dáška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 18:21
- Nahlásit

dejavu
Ahoj, chovatelka je tento víkend na vystavě v Zagrebu, ale určtě k ní info dojde

impact
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 19:21
- Nahlásit

Od stafbulářů má též mejly. Ale co mám odezvu, tak je to profimnožírna.

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 21:44
- Nahlásit

Já od ní chci jen info na majitele feny, nebudu jí ji cpát, mám na ni 3 zájemce, už by mohla být doma, kdyby se to tak nekomplikovalo

impact
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 22:37
- Nahlásit

dejavu
od ní chci jen info na majitele feny
No...

mám na ni 3 zájemce

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 08:35
- Nahlásit

Paní chovatelka se už ozvala, kontakt na majitelku prý po 8 letech už nemá, ale věděla jméno, tak jsem si ji dohledala. Pes je jejího bývalého přítele ze sousedního města, tak snad si pro něj dojede, uvidíme.

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 09:18 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Tak už je to vyřízeno, zítra si pro psa dojedou. Pes je z Kostelce nad ČL a tam starosta nemá smlouvu s útulkem a odmítá ji, že prý se psi vrátí sami domů nebo se o ně postará paní na úřadě. Ještě mi řekl, že můžu být ráda, že psy nevozí na dálnici jako sousední starostové. Jak se tedy stará, pohodlná, malá fena dostala cca 7 km do sousedních Jevan, je tedy na pováženou.
Jinak majitelé po feně pátrali, ale sousedním směrem, v útulku Kolín. Slíbili, že si ji načipují.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 09:20
- Nahlásit

dejavu
Jdu blejt jako.

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 09:24 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Musím řict, že se starostou jsem mluvila cca před rokem nebo dvěma o situaci kosteleckých psů, není to první pes v nouzi, kterého obec neřešila a tento telefonát byl nejnepříjemnější, jaký jsem kdy měla se starosty, takže si ho velmi dobře pamatuji. Nevím, jestli starostuje ještě stejný člověk, ale jak je vidno, řešení situace toulavých psů je tam stejné.
Informovala jsem o tom majitele psa a slíbili, že na něj budou s ostatními kosteleckými pejskaři tlačit, aby se choval dle zákona o obcích a udělal smlouvu s nějakým útulkem. Nevím, jestli se zadaří, ale aspoň budou mezi sebou vědět, co je zač a co mohou čekat, když se jim ztratí zvíře.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 09:27
- Nahlásit

dejavu
Hele OT, jsem teď zjistila. Thajci maj nové v nouzi -> http://trdvnouzi.webnode.cz/

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 09:30
- Nahlásit

JJ, díky, doplnila jsem do nouzí

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 20:50
- Nahlásit

Ztracený stafbul v Klecanech http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6360-q-ztrata-staf bul-Klecany-(o.-Pha-zapad)

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání