Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / maďarští pastevci
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:11 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
jj jasně to chápu eva teď taky pěkně vyhořela a má doma dva nezadané psy jedn jí možná zůstane a jednoho prostě potřebuje prodat... a to majitele pečlivě vybírala a volného měla při prodej jenom 1.... a ten asi u nich zůstane...

jj no prý to Jozuovy jde tak uvidím přespávám u evy při MVP tak asi budu mít hlavu jak škopek nejnže ten řev budu poslouchat na výstavě ale ještě u ní doma

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:13
- Nahlásit

jinak jsem zvědfavá jak dopadne Kamila s Jessy ještě prý nemá zájemce a kdyžř není nakryto tak nebude inzerovat že

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 21:37
- Nahlásit

leila
Kamila už má nakryto? Nebo teprve plánuje?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 22:09
- Nahlásit

leila
K tomu kousání-nechceš na výcvikový víkend s Baileys? Tam bys s ním udělala z kousání pořádný základ.

Bob
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 22:23
- Nahlásit

leila
Hodnej pejsek umí poslouchat

leila
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 07:24 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
nene plánuje krýt na léto..... takže štěnda budou na podzim alespoň tak jsem to pochopila

Mucholabka
no nevím teď nemám skoro vůbec čas, výstavy výcvik.... asi to nechám na později.....

leila
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 19:09
- Nahlásit

Biluška
hele co máš s pumou složené za zkoušky ? my se s malým chystáme letos na ZVOP, ZZO, ZOP, BH a OB Z ..... abych teda věděla co všechno je třeba ještě dohnat

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 19:26
- Nahlásit

leila
Pumu hned tak nedoženeš, puma totiž tyhle zkoušky neskládá .
Já je nemám ráda. Kdysi jsem uvažovala ZOPku s Winky, aby mohla do třídy pracovní. A kdyby šla Winky tak by pochopitelně šla i puma a ostatní psi. Ale už jsme se na to vykašlali. Žádná z nich nemá zkoušku z poslušnosti a žádná ji mít ani nebude, protože pochodování u nohy se mi prostě nelíbí

leila
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 19:31
- Nahlásit

Biluška
ahá no tak pochodování to nám jakžtakž jde ale jak ten specijální cvik ve skupině lidí a psů dopadne to nevím je to u nás na cvičáku tak zariskuju pumák dokonce když chce chodí z hlavou vytočenou jako brderka

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 19:51
- Nahlásit

leila
moji chodí s hlavou vytočenou na mě všichni, ale mě se to prostě nelíbí. Jdeme takhle max. přes silnici, rozhodně nebudu tyranizovat sebe ani je, aby měli nějakou čárku v papírech

chodí z hlavou vytočenou jako brderka
Nesrovnávej tak skvělé plemeno jako je puma s něčím tak zprofanovaným jako je borderka

leila
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 19:56
- Nahlásit

Biluška
no jo když vony jsou vzorný příklad jak si vytočit páteř když furt na tebe čumí jak na svatý obrázek to se mi teda nelíbí páč pak nevidí ani to kam jdou.... jinak včera si malý šel jakože hrát se štěnětem ,,borderky" až budu mít foťák ju vyfotít poslední dobou jsou všechny BOC tak vystreslé a bázlivé.... to štěně jako že si hrát nebude tak pumák ho dovřval jak si to představuje jojo no to ju ale tak budu se cítit dobře když těch čárek tam pár bude

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 20:02
- Nahlásit

leila
když furt na tebe čumí jak na svatý obrázek
Prosím tě, dyť jsou to degeni, poslední dobou docela často i agresivní Takhle na tebe kouká každý pes, který je zvyklý pracovat. Se podívej po cvičáku, polovina NO se při chůzi kouká na člověka. U border to akorát vypadá jinak, protože mají ten upřený pohled. Ale ten mají díky genetice, ne díky tomu, že by tak moc zbožňovali majitele

leila
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 20:08
- Nahlásit

Biluška
jj no něco na tom asi bude agresivní jsou poslední dobou skoro všichni a nechápou fíkovy hry a chcou ho sežrat..... si chudák nemá s kým hrát jdiná kámoška mu teď hárá tak budeme učit přivolání od háráfky...... Jinak pumák mě teď nenávidí páč jsem mu vytrimovala hřbet a ostříhala trochu hlavu a ušiska... ale začíná to vypdat tak že už jse má skoro tk jak je maj pumi mít takže to v ově harachovcům natřeme snad v obou dnech teda neznám mojžíše ale havelka nám to dá

leila
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:09
- Nahlásit

bilůš co říkáš na ty ušiska zlepšily se nebo ni???

leila
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 20:12 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

mám doma šíleně se nudíci pumu daruju třá z rybičky ale lépe za kaktus na ten sem tam můžu zapomenout a ještě mu to prospěje......

jinak blbeček je asi souzený na flyball či co akurát teď se s ním začínám tahat jako kdo že to má vyběhnout jako první a na rovinkách má super rychlost ale v zahýbaných parkurech ještě trochu brzdí když vidí stát poblíž Janu....

Jinak biluš jana říká že Alf a Bell jsou jak přes kopírák mě se to teda nezdá protože Fík dalko méně ječí ..... ale bude zajmavé je potom srovnávat na parkuru , ještě mi pořád vtlouká do hlavy že mě a tebe chce vidět jako dvojici běhat že tak rychlé disky po sobě asi nikdo neudělá

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 06:42
- Nahlásit

leila
ještě mi pořád vtlouká do hlavy že mě a tebe chce vidět jako dvojici běhat že tak rychlé disky po sobě asi nikdo neudělá
Ať si trhne Až jí naše pumice zdrhnou za pudlama a nadělají z nich omáčku na špagety tak ji ten humor přejde

mě se to teda nezdá protože Fík dalko méně ječí
Nezoufej, to přijde. Pumice začala ječet až tak kolem roku a půl, do té doby si taky jenom sem tam blafla. Pak tomu přišla na chuť a bylo to v háji

A ty uši mi přijdou pořád stejný. Nebylo by lepší je třeba podlepit? Tak jak to dělají ovčákům?

leila
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:33
- Nahlásit

Biluška
Až jí naše pumice zdrhnou za pudlama a nadělají z nich omáčku na špagety
on to Alf dělá pravidelně bohužel se mu to nikdy nepovede do konce m na pudli alergii já se mu teda nedivím když tam je většina pudlů

a já už doufala jakou budu mít tichoučkou pumičku .

to už mi radilo pár lidí ale prý vylepit jako jorkům ale jak jsem jim všem vysvětlovala do teď jsem měla psy s ušima dólů tak nevím jak se uši lepí

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:50
- Nahlásit

leila
to už mi radilo pár lidí ale prý vylepit jako jorkům ale jak jsem jim všem vysvětlovala do teď jsem měla psy s ušima dólů tak nevím jak se uši lepí
Taky nevím jak se to dělá. Se zkus zeptat někoho od ovčáků, nebo od jorků. Ale rychle, v dospělosti už bude pozdě.

já už doufala jakou budu mít tichoučkou pumičku .
Výrazy "tichoučká" a "pumička" nejdou dohromady

leila
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:59
- Nahlásit

Biluška
jojo poptám se zítra jestli teda půjdu na trénink....

Výrazy "tichoučká" a "pumička" nejdou dohromady
no kdyby si znala pořádně Alfa trochu bys o tom uvažovala ale pravda je že je den de dne hlasitější už ani obíhání stromů nám nejde aby si párkrát neštěkl.....

leila
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 11:21
- Nahlásit

tak už vím jak vyplepovat je to takový hokus pokus páč všichni umí vylepovat pouze úplně stojící uši tak mi holky ze salónu něco navrhly tak vyzkoušíme

leila
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 12:06
- Nahlásit

občas ale vypadá že má uš ušička OK

leila
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 15:24
- Nahlásit

tak přidávám novinku Hanka alias Jessy má kolouby 1\2 lokty teda nevím..... jinak naše agi pokračují typem jako já letím kladiná hurááá ovšem tomu malému degenovy skoro nikdy nevíjde krok a nmatulče si držku pak se 2x plíží po nástupce jako šnek a po 3 už zase hurááá.... asi ho jednou zabiju... zóny te´d neřeším páč mi je lítá... on je neskáče ale lítá všímáte si takže začneme s nose tragetem či jak se to píše .... rychlost teda ještě pořádnou nemá teda má ale te´d se začal flákat... a začínáme s vysílačkama a až ten degen pochopí že vpřed myslím jako fakt vpřed a néé do leva do toho tunelu.... tak snad budu i oslovovat ... jinak na poháru te´d v ostravě sem se dozvěděla že mám jako softíka a nebo divného pudla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:14
- Nahlásit

Baileys
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:09
- Nahlásit

leila
tak jak to u vás dopadlo s členstvím??

leila
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 11:43
- Nahlásit

Biluška

Biluuu prosimtě nemáš mail, nebo nějaký kontakt na chovatele bellarisky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:03
- Nahlásit

leila
Biluuu prosimtě nemáš mail, nebo nějaký kontakt na chovatele bellarisky?
ještě včera jsem na něho měla telefon Ale to bylo předtím než mi Texál sežral mobil Včil nemám číslo vůbec na nikoho, ani na Mášenka a na vlastní děti ne Počkej jestli se podaří vydolovat paměť z mobilu.

leila
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:19
- Nahlásit

Biluška
a pročpak texíkovy necháváš takové hračky.. njn je to malý teriérek
Jinak nejedeš náhodou na krajskou do zlína nebo do hlučína?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:47
- Nahlásit

leila
a pročpak texíkovy necháváš takové hračky..
Protože je to šmejd a krade

Jinak nejedeš náhodou na krajskou do zlína nebo do hlučína?
Náhodou nee. Když to vyjde tak dám Olomouc a únorové Brno, ale jisté to není.

leila
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:51
- Nahlásit

Biluška
Protože je to šmejd a krade
a to nevis ze je to pulfoxl

Náhodou nee. Když to vyjde tak dám Olomouc a únorové Brno, ale jisté to není.
tam budeme tez ale asi nee vystavovat s výstavama nejak pomalu v cr koncime dodelame co je treba na ch a v cesku se moc vyskytovat nebudeme. Ale v lednu deme na nase prvni agi závody ukážeme se na vosacupu, pokud ho preziju budeme jezdit i nadale

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:13
- Nahlásit

leila
vosacup je na koberci, ne? Tam se ti Alf přerazí

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání