Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / maďarští pastevci
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 17:39
- Nahlásit

Tak co má tu někdo nějakého toho měďarského psatevce? Rady, tipy a příhody z vašima maďarama.

PS:Jedete někdo do Brna už vím o 2 s mojím 3pumičkách chtělo by to společnou fotku

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:17
- Nahlásit

Kdo tam ještě bude? Hrachovcovi jedou do Brna?

leila
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 15:40
- Nahlásit

Biluška
jj Hrachovci tam budou..... oba vystavovat te´d mě mrzí že ještě nemůže jít do mladých Ty jedeš? mohla bys půjčit bellinku na jednu fotečku?

Klárča
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 16:31
- Nahlásit

leila
Jo jak jste dopadli v Trenčíně? Já jsem byla tak na nervy, že jsem nebyla schopna téměř ničeho natož hledat v katalogu kde vůbec jste . My jsme dostali nakonec VN1 (samotní v dorostu)... Pan rozhodčí byl fakt hodný

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 16:52
- Nahlásit

leila
Já tam budu, ale mám nerva, protože Šagy má na ten den termín porodu. Jenže musím zbonitovat Winku, jinak bysme čekali na bonitaci rok. Takže porod bude muset zvládnout Tomáš sám . Třeba bude Šagy hodná a porodí to dřív .
Hrachovcovi porazíš levou zadní, ty jejich pumi jsou pumi jenom podle jména. Jassy alespoň vypadá pumovitě, i když ta povaha těžce chybí. Clark tak ani nevypadá . Přijdu ti fandit, když to budu stíhat

leila
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 18:55
- Nahlásit

Biluška
no já nevystavuju já tam jedu jen tak mrkat zvykat a podívat se jestli je Clark podobného typu jako Cotletka ale když už tam budu chělo by to pár foteček.... i když Alf má te´d šmiklé uši aby se mu pořádně postavily ........ Jinak z porodu bych nerva neměla jestli máte na telefonu veta, tak lovečáci většinou rodí bez pomoci měli jsme za tu dlooouhou dobu jenom asi 3komplikace jiak všichni rodili sami bez pomoci..... ale je taky možné že ti porodí až týden po termínu sleduj břicho jak jí sestoupne do dne rodí a taky jak žere přestane žrát do dne rodí Cotletka tam bohužel nebude takže tam budou jenom 4pumoidé

Klárča
my nakonec nebyli nějak nám to nevyšlo ale VN1 by jsme dostali Havelka se do malého zamiloval

leila
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:50
- Nahlásit

Biluška
helé tak já vystavuji asi sem stihla uzávěrku bo co tak se porovnáme s Kamilou

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:54
- Nahlásit

leila
Ty jo, to bude bitva . Budeme šňapovat.

leila
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 17:53
- Nahlásit

Biluška
bitva by byla kdyby jsme nebyli v dorostu vešly jsme se tam o dv dny to jsem ráda jinak příjdeme fandit k šeltkám koukala jsem že jste sami v kruhu žádné kolie nic... před námi je tradičně 50psů

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 17:58
- Nahlásit

leila
Biluška
jo já jsem úplně hleděla, že máme samostatný kruh!

leila
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 18:05
- Nahlásit

Shelticka
jj já taky a my máme nějakého cizince.... já bycxh se ráda zeptala jestli by nám je mohl srovnat jako dorostence s BOB abych věděla čí pumička je čananější... ale to uvidím asi v ově

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 19:28
- Nahlásit

Shelticka
To bude tou bonitací . Ovšem já ani nepamatuju, že by kdy bylo 43 přihlášených šeltek, vždycky nás bývá tak kolem 20

leila
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 19:43
- Nahlásit

Biluška
Shelticka
a kam kdo jdete do třídy?? ale je to jedno pokud nejdete do štěňat dorostu a vítězů máte vždy 6konkurentů

leila
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 19:47
- Nahlásit

Biluška
hele myslíš že vadí že alf není ostříhaný?? sem s tím nepočítala a na poslední chvíli... jediné co má střihlé jsou uši a to ještě se zubama

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 12:49
- Nahlásit

Biluuš je někdo z těchdle sto zvládnout pumičku? Marcela Olejárová, Vakoničová, Vakonič (SK), Iveta Lukáčová??? Přemýšlí že bych místo táborku k Erdlové jela někam na slovensko.... přemýšlela jsem i o maďarsku ale tam je problém dorozumět se

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 13:32 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

aport přes překážku

a tadý co si myslíte o těch uších

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 15:43
- Nahlásit

výstavní postoj bez obojku

a s

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:06
- Nahlásit

leila
Olejárovou a Vakoničovou vůbec neznám. V životě jsem je neviděla, takže to ti nepovím. Vakonič běhá s hl. foxem, ale taky si nevzpomínám, že bych ho kdy viděla běžet. Jestli jo, tak mi neutkvěl v paměti, jako trenéra ho vůbec neznám. Ivetu Lukáčovou znám docela dobře, ale jaká je trenérka netuším. Potkávám se s ní vždycky v roli rozhodčího . Má docela slušné tratě, dají zabrat i Hesince. Pokud je trenérka stejná jako rozhodčí tak pumu zmákne levou zadní, ale jak říkám - nikdy jsem u ní netrénovala, tak nevím.

a tadý co si myslíte o těch uších
Já ti nevím, ale mě se zdají pořád nějak moc sklopené

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:08
- Nahlásit

Biluška
jj no jo když oni to jsou slováci.... tak nevím jestli jet k té Edrové nebo na slováky.....

Já ti nevím, ale mě se zdají pořád nějak moc sklopené
jj mě taky.... asi ho budu muset začít dopovat vápníkem asi pozdě ale.... mohlo by to pomoct...

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:11 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

tady foto z intenzivky....

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:24
- Nahlásit

leila
Vsadím se, že po té skočce buď pokračoval rovně a vyprdnul se na tebe, nebo měl oblouk jak prase. Mám pravdu?

jj no jo když oni to jsou slováci....
A co jako? Slováci se už roky učí agilitit u nás

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:26
- Nahlásit

Biluška
no já jen že je neznáš .....

noo udělal veelkej oblouk..... ale stejně to byla poslední skočka.... a rovně by vrazil do lavičky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:50
- Nahlásit

Biluška
leila
Vsadím se, že po té skočce buď pokračoval rovně a vyprdnul se na tebe, nebo měl oblouk jak prase. Mám pravdu?
přesně to jsem si říkala, když jsem tu fotku viděla

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:58
- Nahlásit

Shelticka
ale už umíme těsné oboločky okolo bočnic akorát sem zapoměla dát povel a mýsto toho dala vpřed hop ísto abych jednoduše řekla right....

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:10
- Nahlásit

leila
akorát sem zapoměla dát povel a mýsto toho dala vpřed hop ísto abych jednoduše řekla right....
Připomínáš mi toho pána, co šel večer se svým NO ze cvičáku a v parku ho přepadli cigáni. Milého pána zmlátili, okradli a pes (držitel mnoha titulů a vítěz mnoha závodů) seděl opodál a koukal se. Pán to potom komentoval..." jsem mu v tom fofru zapoměl dát povel"

Agilitní pes se má na tebe dívat a očekávat další povel. I když sebekriticky přiznávám, že na mě puma taky nekouká

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:12 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
leila
máte si pořídit Končetinky a jely byste na jaře na závody

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:24
- Nahlásit

Biluška
no jo on je naučený na vpřed jako fakt vpře dokud nezazní další povel už to má chudák v hlavě domotané všechno..... .... hele to říkala Jana že jak byli na závodech tak dala Orinovy před startem místo čekej zůstaň nadešla si dvě překážky, ale jelikož to bylo zůstaň tak Orinek odmítl běžet s tím že má přece zůstat

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:32
- Nahlásit

Shelticka
my pojedeme s končetinkama, poněvadž bez končetinek by se Winince, Hesince, Belince, Šagynce i Armánkovi špatně běhalo . Akorát nevím s čím budu letos běhat . Šagule bude rodit teď, Winky v létě, Armánek to ještě neumí a o pumě nemá smysl mluvit

leila
To přesně odpovídá mému mínění, že pudl má ještě míň mozkových buněk než puma

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:42 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
a pročpak pumička nebude mít štěnda?? jinak pumák je názoru že všichni pudli musí zemřít teda na cvičáku to tak předvádí a nevím proč ale chce sežrat jenom pudli

jo a ještě novinka možná začne běhat eva s jozuou.... tak jsem zvědavá jak běhá pulák

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:09
- Nahlásit

leila
Kdysi běhal jeden pulák v Opavě a byl dost dobrej. bohužel se na to pak ten chlap vykašlal.

a pročpak pumička nebude mít štěnda??
protožetakové štěńata neprodám jen tak někomu a sedm zájemců,kterým bych byla ochotná dát pumu nemám. takže nebude nic.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání