| Autor |
Zpráva |
joli
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 19:29
- Nahlásit
Máte na to nějaký zlepšovák? Anebo taky stokrát denně vyhazujete led z misky a naléváte čerstvou vodu?
|
kiny
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:47
- Nahlásit
Myslim, že to asi jinak nepujde. Jsem někde slyšela, že se do vody dává nějakej kus polystirenu nebo co, ale to je podle mě děsná blbost. Nebo že se miska dává na nějak vyhřejvací podložku či co......no náš pejsek teda radši dává přednos sněhu a ledu před tekoucí vodou, ale jinak vyhazujeme taky mnohokrát denně led z misky, ale stokrát to není
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 20:07
- Nahlásit
kiny
Jsem někde slyšela, že se do vody dává nějakej kus polystirenu nebo co, ale to je podle mě děsná blbost
To jsem taky slyšela a myslím si to samé. Jednak proto, že každý normální pes by to určitě vylovil a taky podle mě voda klidně zamrzne i když v ní plave kus něčeho...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 20:54
- Nahlásit
Když jdeme do práce, nalijeme horkou vodu do studené misky, docela to vydrží a pak zbývá do 3 hod. sníh.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 11:48
- Nahlásit
Na kocky-online se objevil dobrý tip:
Do silné vrsty polystyrenu vydlabat díru, na spodek dát misku s horkou vodou, na ni misku s vodou na pití.
Vydrží déle.
Funguje to pro venkovní kočky, pro psa by asi bylo potřeba zabezpečit proti převrhnutí.
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 12:16
- Nahlásit
Já koupila asi před 2 lety na baronoj takovou větší krémovou misku, dáte do ní vodu, zapojíte do zásuvky a voda nezamrzne ani v největších mrazech, stála okolo 1300Kč. Šnůra je omotaná ,takže i kdyby pejsek chtěl nemůže ji překousnout a ten proud ze zásuvky se nějak přemění na 12V,takže se prý nemůže nic stát. Nám za ty dva roky funguje super a maximální spokojenost...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 12:32
- Nahlásit
joli kiny rendik Lola1
Před chvílí se tu ta voda řešila http://www.cz-pes.cz/diskuse/3_4972_0.html
Mimo jiné tam bylo celkem správně zmíněno, že horká voda zamrzá RYCHLEJI než studená, proto lijete do misky horkou celkem zbytečně. Polystyren bych do misky každopádně nedávala, protože vím, že můj pes z nudy ochutnává cokoliv...
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 12:56
- Nahlásit
Už jsem to našla,ale bohužel už není v prodeji...
Schnauzer Shop (powered by CubeCart)
Nezamrzající voda - speciální miska, vyhřívaná 30 Wattovou spirálou zajistí Vašemu psovi vodu rozmrzlou i v nejkrutějších mrazech.
shop.schnauzer.cz/view_product.php?product=…
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 13:28
- Nahlásit
Já jsem slyšela něco na téma dát do misky kus dřeva, ale ten by u nás vydržel jen do prvního napití...Ale pejsa by byl určitě nadšen. Poplystyren zřejmě funguje stejně, ale tan by buď sežral nebo roztahal po celé zahradě...
|