Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Založení chovatelské stanice
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 18:25
- Nahlásit

blanulinka1
já mám taky vymyšlenou boží chovatelskou stanici... škoda, že nehodlám chovat

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 18:31
- Nahlásit

Mel
už to mám v obálce

Mel
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 18:36
- Nahlásit

blanulinka1
vsaď se, že ti vyberou tu, co chceš nejmíň

Markét
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 18:36
- Nahlásit

rendik
A co když se pak vdám?
Tak to jsem taky ještě neřešila

Anlie
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 18:56
- Nahlásit

A nepíše se to na rodný číslo,či takněco stálýho a nezaměnitelnýho?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 19:34
- Nahlásit

No ja nevim, chov. stanice je registrovana na zaklade adresy, jmena a data narozeni zadajici osoby a ofoceneho OP. Rodne cislo se ma dle pokynu CMKU prave vymazat, aby nedoslo ke zneuziti.
Uz jsem se taky ptala, co v pripade prijmeni, a melo by stacit jen nahlasit to na CMKU.. Ta si to zapise a je to.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 19:56
- Nahlásit

jsem bezradná, cokoliv mě napadne už tam je až na pár vyjímek...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:00
- Nahlásit

Shelticka
Máš jezdit na tábor, tam je pokaždé inspirací

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:02
- Nahlásit

Biluška
no jo ale přece si nedám šňapy šňap

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:05
- Nahlásit

Shelticka
No to nedáš, protože to jsem dala já . A už to mám měsíc poslaný, takže už nás nepředběhneš .
Na táboře se dokonce vymysleli jména pro první vrhy.
Šeltice budou Anorexie, Astma, Angína, Alkoholik a Aneurisma.
Šarpátka-Lilátka budou Analfabet, Algebra a Algorytmus
Všichni pochopitelně von Schnappi Schnapp

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:22
- Nahlásit

Biluška
jj dobrý no

Mě napadl prčovní název taky ho tu neřeknu, protože tam ještě není, ale je tam dost podobný tak nevim, ale jak se tak dívám, je jich tam tolik podobných, že nechápu, že to ti lidi dávají Změní jedno písmenko a je to

rendik
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 20:15
- Nahlásit

Biluška
Na kdy ty první vrhy plánuješ? Že bych začala šetřit Astma nebo Alkoholika von Schnappi Schnapp bych si pořídila už kvůli tomu jménu...

Taky mám vymyšleno a taky to neřeknu. Zatím jsem to nikde nenašla, ale pro jistotu se chci zeptat, jestli někdo nevíte odkaz na stránku, kde je seznam všech stanic ve světě registovaných pod FCI? Někdo už to sem jednou dával, ale nemůžu to najít...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 22:09
- Nahlásit

rendik
je to na první stránce této diskuze, www.fci.be

rendik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 07:38
- Nahlásit

Shelticka
Díky, nějak jsem to asi přehlídla...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 08:34
- Nahlásit

rendik
Plánuju je na jaro/léto 2008 . Podle toho jak bude Winky hárat . Šarpátka Analfabet a Algorytmus by měli být zhruba tak za rok - podzim 2008 .
Upozorňuju, že fenky Alkoholička a Anorexie jsou už zadané

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:53
- Nahlásit

Biluška
tyjo už? Mě Koninka připadá furt jak děcko, si nedokážu představit, že by vychovávala dětičky

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:59
- Nahlásit

Shelticka
Jasně, vždyť jim budou dva roky. Odbyde si mateřské povinnosti dřív než začne pořádně závodit, aby se nám to pak nepletlo dohromady
Šeltie ti bude jako děcko připadat až do chvíle než zestárne . Je to takový jejich plemenný znak

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 13:09 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
no to teda ne, Bessinka je dáma od svých dvou let
já jí dám štěňata asi jaro/léto ale za rok-to bysme pak mohly udělat výměnu štěňat ale to mi neprojde, si dalšího psa zase vymluvím...
NENENENENE ticho ty jedna hlavo! žádný našeptávání! já už žádnýho dalšího psa nechci! (no tak možná za pár let jo to určitě)

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 13:13
- Nahlásit

nevím podle čeho to v té Belgii vybírají, ale mamina když posílala názvy CHS ke schválení, tak to co měla na prvním místě a moc to chtěli, neprošlo - přitom to nebyla nadávka , a nic podobného ještě neexistuje asi záleží jak se tam kdo vyspí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 13:34
- Nahlásit

Janiii
jo tak to by mě taky zajímalo, podle mě by měl správně dát to první, když to ještě neexistuje, když tam mají na té žádosti i očíslovaný pořadí...

rendik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:27
- Nahlásit

Biluška
Sakra už? No, tak to nevím, jestli si budu moc hned na jaře pořídit štěníka... Alkoholička a Anorexie už jo zabrabé? No toto! Tak by byl volný (volná) Astma? Kdyby to nevyšlo, tak doufám Béčkovej vrh bude v roce 2009, zamluvila bych si Blbečka

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:06
- Nahlásit

rendik
V béčkovém vrhu 100% bude Bilirubin a Betakaroten . Na přání může být i Blbeček, ale nevím jestli to uzná plemenná kniha

Astma je zatím volná, o Angínu má vážný zájem Isdpch

rendik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:27
- Nahlásit

Biluška
Betakarotem taky nezní špatně ... Ale jak tak nad tím přemýšlím, tak bych asi radši spíš fenku, zkusím popřemýšlet o jménu. Ještě dotázek - jaký barvy předpokládáš v tom áčkovym vrhu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:44
- Nahlásit

rendik
Áčkový vrh by měla mít Winky, ta je zlatá a krýt budu nejspíš Eliotem od paní Svobodové, ten je taky zlatý. Takže by měli být 100 % zlaté štěńata. Snad se objeví i nějaká čistě zlatá, bez černého nádechu. Béčkový by měla mít Bonnie, to je tricolorka a krýt bych chtěla agiliťákem Argo z Heřmákovy vily (Terry od Dany Sedlákové) což je taky tricolor. To jsou ale zatím jenom plány, do jara je hodně daleko a dost se toho může změnit.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:52 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
já si zamlouvám vrh G, chci Ginkobilobu (posiluje paměť ale u psa spíš bude platit to, že udržuje déle pozornost - třeba Konina otravováním mě udržuje stále při vědomí ... a tím, že rozšiřuje žíly, tak nemáš studený ruce a nohy - to si je zamuchlám do srsti ) a mohlo by to být trikolor nebo bluemerle, takže po Bonce ;)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:53
- Nahlásit

Shelticka
chci Ginkobilobu (posiluje paměť

Tak já cííí po K.Zamluvim si Klimakterium...

rendik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:58
- Nahlásit

Biluška
No, kdyby byla dominantně zlatá Astma, to by byl ideál. To bych se sakra snažila si to zařídit, abych mohla mít na jaře dalšího psa . Ale jak tak koukám,tak máš zájemce skoro na celou abecedu, tak si kdyžtak počkám...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 20:09
- Nahlásit

Biluška
Buclíka už mám, hodil by se mi Faldík.

rendik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 20:18
- Nahlásit

Mucholabka
Biluška
Lilátko Faldík von Schnappi Schnapp, to by byla bomba!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 20:42
- Nahlásit

Mucholabka
Šarpeje nebo šeltii? Na šarpeje to jméno fakt sedí jak píše Rendík

rendik
Největší dilema má hypochondr Isdpch. Vypadá to, že bude mít 33 šeltií, od každého písmene jednu až dvě

davidkova renata
Tak já cííí po K.Zamluvim si Klimakterium...
Má to být pes, nebo fena? To je takový obojetný jméno co by šlo použít pro obojí

rendik
No, kdyby byla dominantně zlatá Astma, to by byl ideál
Doufám, že tam nějaká dominantně zlatá bude, je to moje vysněná barva V tom případě to bude Aneurysma a zůstane doma

Shelticka
Já ti nevím...Ginkobiloba von Schnappi Schnapp.... víš o tom, že se za léky bude platit? Aby se mi do toho krom finančáku nezačala montovat i zdravotní pojišťovna

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání