| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:52
- Nahlásit
Talinda
hele,tak otce bych asi chtěla stejnýho - matku vubec nevim, anebo varianta 2 - matka bude modrá z lhotecké linie co se narodila letos a otca netušim
Tlapka
hm, nádhernej kousek
no,u mě je to tak, že mám buldočka - kelpie by pro něj byl "brácha" nebo "ségra".Buldoček je značně hyperaktivní, takže o zábavu by měli postaraný myslim ale trošku se obávám, aby kelpie byla schopna třeba být pár dní v klidu bez větších vycházek (např. v době náké mé chřipky nebo prostě moc práce - muj pes třá pozná,že mám horečky a tak, tak se venku vytento a jde sám od sebe domů a lehne si za mnou do postele - vydrží nezlobit ) ale zase naopak i vydrží dlouhý vychajdy, lítání,coursing,agi atd... tak prostě hledám, aby to druhý psí mimi bylo taky takový
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:47
- Nahlásit
Tlapka
Odkud jsi? Kelpie a manchester, to zní skoro jako vražedná kombinace -jeden hyperaktivnější než druhý (nebo se pletu?) . Co plánuješ za sporty?
|
Tlapka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 18:50
- Nahlásit
MarTahle situace nastala právě teď-už asi pátý den se ploužím s nějakou chřipkou....podle mých zkušeností i různí aktivisti těch pár dnů v posteli vydrželi-s vidinou,že to přece nemůže trvat věčně ale já mám výhodu,mám velikou zahradu a tak když je nejhůř,přece jen se tam nouzově i vyběhají spolu,ve městě jsem to řešila třeba s nějakým osvědčeným ,,honicím´´kámošem,ale tady na vesnici to nehrozí,tady přece psům /kromě těch mých,co s nima furt někde lítám /stačí 20m podél plotu tam a zpátky...
rendikNo není to tak hrozný nebo spíš mě to nepřijde hrozný,mám ještě parsonku a borderteriérku a šeltii v důchodu Dělám s každým co ho tak nějak nejvíc baví,borderteriérka je odmalička úplná buchta domácí,má lovecké zkoušky-vlohy,lesní,barvářské,norovací,pak ZOP,ZPU 1 a ZZO-ale vyloženě jí to nebavilo.Manchesterka pro změnu neaportuje,ale zase dobře čuchá,má ZOP,ZPU 1,ZZO a FPr 1 a nejvíc ze všeho jí baví agility,letos jsme začaly závodit a má splněný postup do A2...a kdybych jí to nekazila,to by teprv bylo .Parsonka zatím všechno začíná,je roční ale až moc samostatná,na lovecký výcvik by byla super,ale bohužel tady máme nevstřícné myslivce,takže jí v tom nemůžu podporovat,ale spíš tlumit.No a kelpinka na to zatím kouká a vybírá,co pro ní bude nejlepší.Jo jsem ze záp.Čech,vesnička mezi Stříbrem a Tachovem.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 19:47
- Nahlásit
Tlapka
Tak to je slušná smečka . To mě by asi trefilo, mám novofundlanďana a půlroční šeltičku a je to docela šok . Ale chtěla jsem aktivního pejsana na sport, takže si nestěžuju, jen je to nezvyk, medvěd nad vším přemýšlí jestli se vyplatí do toho investovat energii (takže třeba když je v létě horko, má dobré odložení, protože se mu prostě nechce v tom vedru ještě běhat někam do pryč, zatímco v zimě se klidně sebere a odejde sdi blbnout s jiným psem). No a ta malá, ta pořád někde lítá a je zatraceně rychlá. Nevím,jestli se mám těšit až začnem běhat agility, nebudu mít šanci jí stíhat...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:10
- Nahlásit
Tlapka
týjo,no tak to jóóó s takovou bandou chápu,že ti kelpie připadne aj klidná
nevím no, mě se právěže líběj moc, ale nerada bych šla do něčeho, a co třeba nemám ,takže mám i obavy no....ale tak zase mám spoustu času na rozmyšlenou žeo
nemáš nějaký webovky?
tyjo,kámoška má manchestera a je naprosto super! taky běhaj agi
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 15:25
- Nahlásit
Tlapka
A kterou vlastně z těch dvou máš? Arogance (nebo tak nějak se jmenovala) , nebo tu druhou?
|
Tlapka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 18:50
- Nahlásit
Bohužel mé stránky už jsou asi půl roku ve ,,výstavbě´´- není tam vůbec nic kromě nadpisu-sice se stydím,ale to je jediné, co s tím dělám.Sestřiček z Portyčské zahrady bylo 6,takže mám jednu ze šesti,Alfu, ta druhá co je na fotkách je Aischa,o těch ostatních nic nevím.
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:12
- Nahlásit
Já jsem teda totálně pomatený člověk Furt se divím, že tu 2 týdny není nic nového a až dneska jsem si všimla, že je tu vlastně druhá stránka To se vážně může stát jenom mě.
Tlapka
Jinak webovky bych si taky ráda prohlídla kdyby byly . Já dělám webovky našemu cvičáku v Ratiboři a taky se to tvoření strašně vleče můžete se kouknout na www.kkratibor.ic.cz a teď mě došlo, že černé nebyly 2 ale bylo jich víc z Portyčské zahrady (nevim zes kde jsem k tomu přišla ) ale já znám jenom jména těch 3 které se hned nezadaly (Arogance, Adina a Alla) a už mi je i nabízeli když jsem se o kelpinách bavila na kelpiích stránkách, ale zatím mít nemůžu a už jsou stejně prodané...
Jo a co si myslíte o tom, že kelpie je podle Skotské mytologie "zlomyslný vodní duch"? Je to náhodou nebo myslíte, že to má něco v sobě
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:37
- Nahlásit
.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 17:17
- Nahlásit
Tlapka
Alla z Portyčské zahrady (Sára) - fotka z neděle
|
Tlapka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 17:30
- Nahlásit
Jé,béžovka..ta už je taky veliká!Když jsem si tu mojí vybírala,hodně jsem váhala mezi ní a touhle fawn fenkou,ta se víc líbila panu domácímu,ale mě se zdála míň kontaktní a protože mám psíků víc,obávala jsem se,aby mě potom vůbec potřebovala-vím,že kelpinky jsou někdy samostatné až až a k tomu ty teriéři...už takhle je to občas pro jen pro pevné nervy.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:05
- Nahlásit
Tlapka
Už je skoro stejně velká jako Annie, v neděli jsme je na cvičáku poměřovali... Alla mě přijde víc kontaktní než její máma, ale tak je to štěně, Annie jsem jako štěně neznala...Jinak taky nežije v rodině jako jediný pes, doma má ještě kámoše křížence curlyho a labradora. Přidej nějakou fotku tvojí potvůrky, ať to porovnáme. No a pro pevné nervy je to každopádně, co jsem tak zaslechla "veselé historky z natáčení"...
|
Tlapka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 22:13
- Nahlásit
rendik
Lucy má cca 45cm,ale je to od oka,při měření se hrozně kroutí .Ale máme super dárek od Ježíška-laserové světýlko -už dřív hrozně ráda chytala světlo z baterky,když jsem šla večer do stáje,ale to mělo malý dosah,zato teď jí to pouštím přes půl zahrady-zrovna jsme byly,,lovit´´chytá to jako blázen a když číhá,úplně se na to směje /ostatní psi si klepou na čelo/Fotky nějaké vyrobím,ale budu Ti je muset poslat na mail,na vložení mi jaksi chybí buňky...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:55
- Nahlásit
Tlapka
sem se dozvěděla, že se tvoje fenka před nedávnem prodávala? jaktooo?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 20:42
- Nahlásit
Talinda
Lodice
to je soused, jak je svět malej
|
Tlapka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 23:06
- Nahlásit
Mar
Ano, to je pravda, důvody tady nechci rozepisovat - ale Lucy si polepšila, bydlí s nevlastním bráchou Apollem z Lhotecké linie, výborně si spolu rozumí, s novou paničkou si hned padly do oka. Zrovna včera mi posílala nové fotky Lucky ze cvičáku. Jsem moc ráda, že jí má zrovna ona, protože ze všech zájemců se mi pro Lucku líbila nejvíc a Lucy se tam má výborně.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:00
- Nahlásit
Tlapka
je to škoda - ráda bychy ty důvody znala, už proto,že kelpii plánuju a vůbec ale chápu.....
nějaký web nemají třeba?
plus jsem slyšela že je na prodej i její sestra?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:42
- Nahlásit
Mar
plus jsem slyšela že je na prodej i její sestra?
cože? já slyšela o prodeji jedný, o tom ví i chovatelé, ale že se prodávají dvě...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:44
- Nahlásit
rendik
hele, to je "jedna pani povidala" - jakože vubec to nemusi bejt pravda,žejo.....proto to ted zjišťuju.........
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:59
- Nahlásit
Mar
jakože vubec to nemusi bejt pravda,žejo.....proto to ted zjišťuju.........
Taky by mě to zajímalo, už jenom proto, že chovatele znám a dost je mrzelo, že se prodává ta jedna...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:31
- Nahlásit
all
tak koukám, že jsem tady 25.října 2007 psala, že kelpii budu moct mít až tak za 2 roky co?
tak od 19.7. s náma bydlí malá Affi
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:56
- Nahlásit
Mar
Po kom je, myšička?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:57 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
EngieB
Ajajaj Z Karlštejnských pastvin a Royal Coctail Jumper Black
nooo, a myšicka to je jenom, když spí
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:01
- Nahlásit
Mar
Jo, tak na ty jsem koukala a uvažovala, ale bude zase malina... ale jednou to prubnu!
Budeš s tím něco dělat???
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:03
- Nahlásit
EngieB
no, sportovku a coursing asik agi neeee s buldočkem co mám sme teďko čuchli k obedience a moc nás oba baví, takže ona bude na cvičák od příštího měsíce chodit s náma
P.S. ještě maj volnýho psíka - zrovna toho nejkontaktnějšího a nejvyrovnanějšího bych řekla z vrhu tjo.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:10
- Nahlásit
Mar
tak od 19.7. s náma bydlí malá Affi
Tak to móóóc gratulíruju.
A jak už seš na dvou,tak teď už můžeš v klidu pokračovat.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:10
- Nahlásit
Mar
Jak to, že zbyl???
Tři psi ee. Teda já jo, ale už bych byla vystěhována...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:12
- Nahlásit
EngieB
Jak to, že zbyl???
šici chtěli fenky
jablunka
A jak už seš na dvou,tak teď už můžeš v klidu pokračovat
tk to gdepak! navic nemam kde bydlet
|