Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Pejsek z utulku - nesnese samotu
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
overgod
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 22:05
- Nahlásit

moll
nebuď zlej - chvíli si aren bude zvykat u mě , chvíli u tebe --podělíme se
dobře, ale já puvnííííííí...

moll
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 22:05
- Nahlásit

filp

Ono to vždycky některého pejsana bolí..
tak to je super přístup, který není moc častý....

moll
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 22:07
- Nahlásit

overgod
no dobře ...no

filp
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 22:08
- Nahlásit

moll
Vždyť mne znáš,miluji všechny psy a nedám jim ublížit....

moll
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 22:08
- Nahlásit

filp
já vím ....

Honzeecheck
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 00:21
- Nahlásit

No, to ste odlehčili až moc... ono když vám rvou 2 pitbullové malýho jezevčíka, s kerym jste strávili mládí, tak nemyslíte vůbec nanic... já bych jim koule klidně i urval, nák sem an sebe nehleděl, ale asi bych to zpětně spíš v...... já. Taktika větší pes se mi hnusí... mam rád malý psi a nehodlam na tom nic měnit kuli tomu že nějakej č..... nedokáže zvládnout sváho psa. Prostě chci nějakou radu jak na minutu přerušit souboj, než přiběhne skutečnej majitel.

Jinak za všechny rady díky... jen mi plz popište to s kalckem a paštikou blíž, moc sem to nepochopil. D9kz

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 07:25
- Nahlásit

aren je mi to jedno, ty problém se separační úzkostí u psa nemáš jako on.

aren
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:44
- Nahlásit

moll
overgod
podělíme se ... no dobře ...no
Néééé!! Já chci k moll!!

aren
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:49
- Nahlásit

Honzeecheck
já bych jim koule klidně i urval
Já taky. Jenže to bych asi nestihla, než by mi on urval ruku, nebo i víc.

jak na minutu přerušit souboj, než přiběhne skutečnej majitel.
To bych taky ráda věděla.

jen mi plz popište to s kalckem a paštikou blíž, moc sem to nepochopil.
No, do klacku navrtáš dírky. Do dírek nacpeš paštiku. Paštika pejskovi voní a než ji vydobyje z těch dírek, má o zábavu vystaráno na dlouhé hodiny. Pokud má teda na tu paštiku chuť.

aren
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:58
- Nahlásit

Honzeecheck
to ste odlehčili až moc..
Promiň, no, tady to už tak chodí. Je mi líto, jak jsi přišel o pejska, a vím, že se to může stát klidně i nám. Mám taky malé pejsky.
Nechápu lidi, co chovají zabijáky a ještě jim to dělá dobře

Klarucha
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:00
- Nahlásit

HonzeecheckOT- nebyl jsi pred par mesici v Brandyse nad Orlici?

Honzeecheck
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:02
- Nahlásit

Nebyl... todle se asi děje často no, tim větší z tooh mam hrůzu

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:44
- Nahlásit

Honzeecheck
"ono když vám rvou 2 pitbullové malýho jezevčíka" - Opravdu pochybuji že se jednalo o dva APBT , ti by se pustili do sebe a nějaký jezevčík by jim byl naprosto ukradený . Patrně se jednalo o dva vořechy co se prodávají za pár korun a jako APBT jen vypadají , bohužel často si je kupují stejná jelita jako ti co je prodávají a pak si zvedají sebevědomí s "nebezpečným" psem . Přímá obrana proti tomu žádná neexistuje i když někdo tvrdí jak svého psa ochrání ale to je jen zbožné přání .Jediná šance pokud máš malého psa je chodit tam kde podobní debilové svoje "zmetky" nevenčí , nic jiného nezabírá .

aren
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:15
- Nahlásit

ZdeNek_K
Tos mně dneska fakt potěšil.

Honzeecheck
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:16
- Nahlásit

no... oni se prostš přišli podívat k nám, takže je to stejně hovno platný. Jinak to asi byli nějaký kříženci to je ejdno ale. I s kříženece se dá udělat hodnej pejsek a naopak z pitbulla s rodokmenem vražednej maniak. Mělo by se to řešit zákonem, třeba po roce prostě jít se psem na nějaký základní přezkoušení, jestli ten majitel má u tooh psa aspon respekt, jinak se to tu bude množit.

aren
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:21
- Nahlásit

Honzeecheck
oni se prostš přišli podívat k nám
Jako k vám na zahradu No to teda potěš

Začínám souhlasit s tím, že by to měl řešit zákon, aspoň některá plemena, která jaksi k tomu zabíjení mají sklony, já vím, že to rozlišování tady někteří lidi nemají rádi, ale prostě ti piti tu agresivitu ke psům v sobě mají, ne? Kde by se to jinak vzalo v jejich křížencích.

Kreis
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:26
- Nahlásit

Honzeecheck:

Mám hodně nezbednou feňuli, takže zukusím poradit, musím ji zabavit když jdu pryč a chtěla jsem si podobnýho závisláka pořídit, tak jsem zjišťovala co a jak

tak za a) musí mít svoje místečko, pelíšek který pro něj musí být nejlepší místo na světě. tzn. prvně ho naučit místečko, vždycky ho poslat na místečko (vždy pozitiní motivací) a dát mu nějak super dobrotu...jako ucho, kostičku, něco moc voňavýho, vždycky když se budete chystat ven, zas ho vzít na místečko a dát mu tam obojek a vodítko, které má spojené s venčením a pak jít rovnou ven, mazlit se ním an místečku, hrát si s ním na místečku a nikdy tam nedělat nic nepříjemného (jako třeba vyčesávájní, čistění zubů, uší atp.) tím si zvykne na místečko a bude ho mít spojené se samýma příjemnýma věcma.....

odejít ven na minut a vrátit se, takhle stokrát, pak na dvě minuty, pak na tři minuty, prodlužovat to, aby pes věděl, že vždy když odejdete, že se vrátíte, prostě má strach, že ho tam necháte a samozřejmě mu vždy nechat k dispozici "místečko" ale neposílat ho tam, protože by ste místečko spojili s odchodem....no a za ticho samozřejmě strašně chválit a odměňovat......možná bych ho zkkoušela nechávat jen v jiné místnosti ze začátku,a by věděl že jste vedle ale ne u něj.....

pak jsou interaktivní hračky......my máme samokrmící míč, s otvorem, který navíc vydává zvuky....když odcházim, arleen si hraje s míčem, papá ty dobroty (strašně dobrý a strašně voňavý) že ani můj odchod nezaregistruje....prostě nemá čas to sledovat...

nenechávat ho doma po tmě a pustit mu rádio, aby si nepřipadal sám....

možná mě ještě něo napadne....

Kreis
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:28
- Nahlásit

Honzeecheck:
Jinak jsem slyšela že zakousnutýho rvoucího psa jde na chvíli zastavit kýblem ledové vody,a le chodit na procházku s kýblem ledový vody asi moc nejde.....

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:32 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit

Honzeecheck
právě že u "kříženců" psů kteří byli používaní na zápasy je obrovský problém v psychice psa . U těchto plemen byla primárně "šlechtěna" povaha a fyzická stránka byla doplněk . To nejdůležitější je právě povaha , ta se křížením s "nestabilními" jedinci rychle kazí a pes se dostane do situace kdy má silnější tělo než "hlavu" a začínají problémy .... .

aren
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:36
- Nahlásit

ZdeNek_K
Znamená to, že "čistokrevný" APBT malý pejsky nežere? Promiň, fakt tomu nerozumím.

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:53
- Nahlásit

aren
"čistokrevný" APBT - Majitelé kteří za psa "vysolili" tučnou částku ho nenechají jen tak pobíhat , ví co pejsek dovede a podle toho s ním jednají a také hlídají ostatní aby se něco nesemlelo , APBT jdoucí po malém jezevčíkovi je sice možný ale spíš vzácný jev . Samozřejmě že všude se najdou "hajzlové" a i u majitelů APBT ale je jich podle mě o mnoho méně než u majitelů kříženců kterým je zatěžko si koupit psa z rozumné chovatelské stanice a také za to zaplatit .Většinou se pak svého psa zbaví protože ho nezvládnou a pak to "vyžerou" hodní lidé kteří si takového psa vezmou z útulku .

maixnerova
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:02 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Honzeecheck

měla jsem s pejsem kdysi stejný problém, sice nebyl z útulku, ale zas ho jeden hnusák choval na zabijačku. První 2 měsíce byly hodně perný. Používal takové páky jako narážení hlavou o dveře apod., o ničení věcí, když ho popadla destruktivní depka ani nemluvě.... Nejdříve jsem ho také nepouštěla do postele (někde jsem to vyčetla), ale to trvalo jen krátce a nemyslím, že to bylo dobře.
Naopak si myslím, že mimo postupů zvykání pejska na samotu a různých hraček, jak to popsali lidé přede mnou, je hodně důležité psa uklidňovat a dávat mu najevo, že je skutečně a natrvalo součástí naší smečky a smečka spí přece v jednom chumlu, to jest v posteli... Do dneška je můj pes trochu závislák, ale určitě není problém nechávat ho samotného doma a těmi šílenými hysteráky už také dávno netrpí...

overgod
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:42
- Nahlásit

ZdeNek_K
Jediná šance pokud máš malého psa je chodit tam kde podobní debilové svoje "zmetky" nevenčí , nic jiného nezabírá .

haháááá ...takže to abychom byli jen doma )) ale to je blbý, momentálně bydlíme v 1+1 a najít tam třeba 10 km bude docela nuda ...nebo zkusím nádraží jako kolejiště........ale tam nás asi vyhoděj...no fakt nevím.....

maixnerova
hele a ten Tvuj pes, to je ten s nulovou vejskou? jak si tu onehdá dávala tu fotku či logo či co to bylo ?

overgod
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:46 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

aren
Znamená to, že "čistokrevný" APBT malý pejsky nežere? Promiň, fakt tomu nerozumím
ZdeNek_K to IMO myslel tak, ze opravdovej pit je či měl by být pes sebevědomej dost na to, aby ho zajímal nějakej jezevčík........
Ale myslím, že dnes už to bohužel taky není až tak pravda...obzvláště pokud si dovolím opětovně poukázat na některéodchovy a linie z postjugoslávských zemí......

Kreis
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:50
- Nahlásit

maixnerova: my taky pinkáme v postýlce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:52
- Nahlásit

overgod
ZdeNek_K to IMO myslel tak, ze opravdovej pit je či měl by být pes sebevědomej dost na to, aby ho zajímal nějakej jezevčík
Krapet mimo,ale...to by právě dle mého měl být každej správně vedenej pes větší velikosti,pes tohoto vzrůstu pro něj není soupeř
Píšu..by měl

Kreis
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

davidkova renata: Jednou nás kousnul york, nebo spíš na nás zkoušel vyjet a Arleen se na něj tak překvapeně podívala, jestli si jako dělá prdel a nechala ho bejt.........chceme pochvalu

overgod
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
jistě, mělo by to tak bejt......nikdo netvrdil, že neeee))))))
jen tak mimochodem jsem si vzpomněl, že mi asi o Vás vyprávěla už v raném dětství má maminka...vždy před spaním mi stále sugerovala "Karlíku nyný nyný ...."

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:50
- Nahlásit

Kreis
Arleen se na něj tak překvapeně podívala, jestli si jako dělá prdel a nechala ho bejt.........chceme pochvalu
No máte jí,čubís taky nereaguje bo si asi myslí,že je to obtížný hmyz
overgod
jsem si vzpomněl, že mi asi o Vás vyprávěla už v raném dětství má maminka...vždy před spaním mi stále sugerovala "Karlíku nyný nyný ...."

Jééžiš ,vy ste ale pako ,pane].Takže se vlastně známe od nepaměti

Kreis
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:53
- Nahlásit

davidkova renata: Dobře, tak já arleen vyřídím že má pochavlu od tý paní co patří k tomu pejskovi co kousal toho divnýho pána co na ni skákal z křoví a měl ten bílej hadr a myslel si, že ji bude zajímat

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání