| Autor |
Zpráva |
sue
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:31
- Nahlásit
Mucholabka
heh drobátko .....já taky pa a dobrou
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 02:21
- Nahlásit
"Bojová" plemena jsou velmi vhodná do rodiny,ale není moc pravděpodobné že se bez problémů snesou s ostatními psi(a zvířaty),hlavně stejného pohlaví....
add toto..dnešní zážitek,byli jsme na oslavě..malá zahrada a naše útočnice se tu snesla se 3 fenkami 2 psy který viděla poprvý v poho...až tak v poho sem to nečekala...zvláště když na ní jedna čubina furt vrčela a vyjížděla
|
evka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 04:12
- Nahlásit
sarax
To je logický, nebyla ve svém terotérium a proti ní 5 psů. Věděla, že jsou v přesile.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 11:25
- Nahlásit
evka
jistě přesila jezevčíků a malých kříženců který normálně nesnáší neb na ní ječej....ve svým nebyl žádnej pes...ale to nic
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 11:39
- Nahlásit
sarax
jistě přesila jezevčíků a malých kříženců který normálně nesnáší neb na ní ječej.
To já bych tak trpělivá nebyla!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 12:03
- Nahlásit
sarax
přesila jezevčíků a malých kříženců který normálně nesnáší neb na ní ječej.
Na takové Buca obvykle čumí z vrchu...ještě jí u toho plandají pysky a tváří se ve stylu "ty vole, to je debil, necháme ho vyřvat". Zatímco maloš se vždycky může pos... a skáče kolem jak na pružinkách
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 14:45
- Nahlásit
Mucholabka
Buca obvykle čumí z vrchu...ještě jí u toho plandají pysky a tváří se ve stylu "ty vole, to je debil, necháme ho vyřvat"
se máš Trinča je nežere ale ječí na ně někdy a někdy je loví tlapkama..sice teda jí to nedovolím,ale stejně je z nich na prášky...ale tady byla v poho..hlavně byli v poho majitelé malejch a nebáli se našeho tanku
jablunka
To já bych tak trpělivá nebyla!!!
kdyby na tebe ječeli??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 18:58
- Nahlásit
sarax
Hele, normálně Bucka už má zase další ségru...to je mazec, ta baba by zasloužila utopit.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:38
- Nahlásit
Mucholabka
ta baba by zasloužila utopit.
to jako vážně??a budeš jí mít?
a babu utopit nelze???
|
evka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 05:34
- Nahlásit
sarax
jistě přesila jezevčíků a malých kříženců který normálně nesnáší neb na ní ječej....ve svým nebyl žádnej pes...ale to nic
To jsi zapoměla říci, že to byli jezevčíci, to je docela důležitý......protože si pamatuji story,kdy můj staford, tehdy asi dvouletý, kerý nenechal napokoji žádné zvíře kolem sebe...se jednou setkal s jezevčíkem, který volně běhal po chodníku a vrčel na něj.....můj pesan přišel k němu, dlouze se na něj opovrhujíce díval,pak ho překročil a normálně jako by nic šel dál.....dal mu prostě najevo, že je pod jeho úroveň se s ním vůbec zahazovat, netož potom prát. Nevěřila jsem vlastním očím, od té doby psi menší než on ignoroval, dělala to i fena...jeho máma...myslím si, že tihle psi jsou natolik inteligentní,že prostě malé psi mají na háku, nikdy se to totiš nestalo se psem stejné velikosti, nebo většími než oni.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:29
- Nahlásit
, nikdy se to totiš nestalo se psem stejné velikosti, nebo většími než oni.
no totiž kříženci byli velikost kokr..pro u přesnění a to je velikost srovnatelná...a rozhodně nemůžeš posuzovat plemeno dle obecně platných pravidel..každej jedinec je jinej a my máme prostě fenku která má někdy problém......a pokud jsme pochopila máš SBT..nebo AST??ono je mezi nima malinko rozdíl..jen na okraj..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 10:17
- Nahlásit
evka
myslím si, že tihle psi jsou natolik inteligentní,že prostě malé psi mají na háku
no, nevím, jestli to bude tím, že jsou natolik inteligentní... já mám doma pita a ten si záměrně malých psů nevšímá kvůli tomu, že to není žádný srab a malej pejsek pro něj není žádná výzva
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:14
- Nahlásit
Mel
b a malej pejsek pro něj není žádná výzva
jasný..Gary je karakter
ale Trinča po těch incidentech byla startovací proto sem to sem psala..prostě sem do toho skočila..hafo psů sice samozřejmě náznaky byly ale normálně sem jí vysvětlila že se nic neděje..jediný co jí zajímalo bylo štěndo a to si zas hlídala fenka která ho má doma..fakt to byl hukot nejdřív
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 15:52
- Nahlásit
Ahojda,
tak vam tady do ty diskuze o bojovych plemenech prihodim maly odkaz....
http://www.super.cz/vtipky/8086-kdo-rikal-ze-je-pi tbull-zly.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 16:24
- Nahlásit
Bluecrazy
Notak to video je normálně sladký.
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 17:03
- Nahlásit
jablunka
Taky se mi libilo... Sama mam teriera, ale irskyho jemnosrstyho, avsak staffiku znam taky spoustu a v poho....
|
evka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 17:25
- Nahlásit
sarax
Jen tak na okraj, nejdříve píšeš "přesila jezevčíků a malých kříženců" a pak zas "kříženci byli velikosti kokr..pro upřesnění a to je velikost srovnatelná", tak buď si nerozumíš, nebo si to raději nedřéve sesumíruj, než něco napíšeš. Je možné, že každej jedinec je jinej, ale moje psi se perou se vším, co je stejné velikosti a čím větší, tím pro ně lepší, to jsou teprve v tranzu, takže v tomhle máme také problém. a, že je "malinko" rozdíl mezi STB a AST, to vím a nejen malinej, rozhodně i ve výšce, takže ani ten kokr není s ním ve velikosti nastejno, v tom případě, ale nevím, proč od začátku hážeš do stejného pytle amstafy a stafordy, když právě o nich vznikla a je tahle diskuze.....stafordšírský bulteriér....
|
evka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 17:26
- Nahlásit
Mel
Přesně tak je to u nás....malé psi mají na háku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 10:46
- Nahlásit
evka
do pytle hod něco sama hned v prvním příspěvku sem psala že moje zkušenost je s AST a bud tak hodná nauč se česky číst a psát..
"přesila jezevčíků a malých kříženců"
mno pro mě pes velikosti kokra není velkej..je to malej kříženec..velkej je RTW...a fena AST a kokr jsou výškově a váhově skoro nastejno...
|
evka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 17:12
- Nahlásit
sarax
ty se nauč číst a psát......psala jsi..."no totiš kříženci velikosti kokr..pro upřesnění a to je velikost srovnatelná".........už ti cituji podruhé, nevíš ani co píšeš, tak se nad sebou zamysli a nepřenášej svou podrážděnost z jiného tématu (fora), ty dobře víš o čem mluvím a o co ti jde....
|
evka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 17:16
- Nahlásit
sarax
A ještě mimo jiné, nikdo se tu neptal na zkušenosti z AST , ale s STB a to je jak píšeš ..cituji..."malinko rozdíl".........
|
evka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 18:04
- Nahlásit
sarax
omlouvám se... SBT
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 18:18 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
evka
."no totiš
tak totiš sem snad proboha nenapsala
.."no totiš kříženci velikosti kokr..pro upřesnění a to je velikost srovnatelná".........už ti cituji podruhé, nevíš ani co píšeš, tak se nad sebou zamysli a nepřenášej svou podrážděnost z jiného tématu (fora), ty dobře víš o čem mluvím a o co ti jde....
mno stejně nějak nechápu v čem si odporuju,i pro tupé jsem vysvětlila že kokr je pro mě pes malej..i AST je pes malej..ne zrovna velkej takže tak...
a je to forum tys thread nezalažila a AST A SBT jsou si podobní..proto sem přispěla,stejně jak jiní s AST A APBT ale to ti nějak neva...takže kdo co kam přenáší?
|
evka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 19:21
- Nahlásit
sarax
"hele pocem"...chytáš se překlepů a pod., víš já mám americkou klávesnici a tam jak je známo, nejsou háčky, čárky apod., takže může dojít k překlepu-přehlédnutí, ale to je fuk, o to mě nejde. Nenapadej a nenazývej nikoho tupcem.. když jsi v úzkých, pořád meleš dokola nesmysly, AST není malej pes., ale střední..44-49 cm, APBT..46-56 a SBT...43-48cm.
A jako v čem jsou si jinak podobní? To téma-forum zní....Stafordšírský bulteriér a ne AST. a ty pokud vím SBT nevlastníš, tak jaké pak máš s ním zkušenosti? AST i APBT, nejsou SBT, ani náhodou....
|