| Autor |
Zpráva |
fatdog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:53
- Nahlásit
fosilia
myslím, že by taky bylo príma, kdyby se podívali, jak a z čeho se vyrábí jejich oblíbené párečky, třeba debrecínská roláda nebo chutné a zdravé margaríny
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:56
- Nahlásit
fatdog
chachá asi těžko mám vše důkladně právně ošetřené,tudíž ani přes mou mrtvolu se ničeho nedočkáš ))
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:58
- Nahlásit
Erin
ale běž ty paní ošetřená, my proletariát se nebudeme ptát na zákony až přijde znovu náš čas
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:00
- Nahlásit
fatdog
tak na takový výkuky, mám legálně držený zbrojní arzenál.Dóóóst průrazný
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:07
- Nahlásit
Erin
Ty asi nevíš, ž pokud někdo projde defenestrací, nemá moc chuť arsenálovat .))))) Prostě Zimní zahrada nebo Zimní palác, to máš fuk, šak My Vám hukážeme
btw, že tys zas nekoho uplatila,...páš průrazná je leda munice...ahjo, tady lze každýho podmazat....no však my tu uděláme pořádek )))
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:26
- Nahlásit
fatdog
Hukažte,hukažte hlavně vlastní práci a vlastními silami zbudované zimní zahrady...vy děllnická třído ))
neuplatila,ale vím co a jak a kde
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:16
- Nahlásit
Erin
Nevíš, kdybys věděla, veděla bys i to, že já jsem budoucnost lidstva.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:39
- Nahlásit
fatdog
jak úsměvné a zárověň při představě reálné situace děsivě morbidní.Ty pobavíš v každé situaci,v tomto směru jsi přímo "božský Kája"
Loučím se, jdu servírovat nezdravě nevyváženou stravu svým svěřencům...krůtí ořez s rýží
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:20
- Nahlásit
jaké suroviny výrobce používá...jestli ta kuřata se válela zdechlá dva dny nebo dvy týdny než z nich tu moučku udělali kupříkladu...nebo třeba jaký je zdroj a kvalita obilnin, které se do granulí dávají....ale tohle je marný...lidi mají telku,...
Jak ale chces tohle zjistit? myslis, ze ti nejaky vyrobce prozradi, jak cerstve pouzivaji suroviny?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:56
- Nahlásit
Myssel
No třeba Erin to u své značky pozná pohledem a čuchem, že jo Erin?
Jinak samozřejmě se to poznává těžko a málokdo nebo spíše nikdo Tě do své "kuchynky" poustet nebude chtít...inu je treba se pídit po nezávislých nebo aspon otipovaně nezávislých informacích...
Erin
Morbidní to bude, až Tě znárodníme, vydefenestrujeme a ještě pošleme k mezinárodnímu soudu do Havany )))
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:27
- Nahlásit
fatdog
To je pech...ma mensi fenecka 3,5 mesice..nam zacala casto kadit. Nejvice v noci..i 5x a rano no cca dohromady za cely den zrhuba 8x. Krmivo mela njedrive od chovatelky, zhruba pred mesicem jsme presli na proplanku. Muze to byt krmivem? Jsem z toho fakt nadsena
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:53
- Nahlásit
Myssel
může, ale taky to může být stopadesáti jinými věcmi...byla by blbost to tady nějak rozebírat,,,chce to něco podniknout nejspíš...nejspíš zajít za někým, kdo se v problematice vyzná ...tady rady moc nesbírat pokud nebudeš mít diagnozu.....kvalitní...potvrzenou z více míst nejlépe...
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:08
- Nahlásit
fatdog
Je mi to jasne..zitra jdu k vetovi a poradim se. Je pravda, ze kdyz mela krmivo od chovatelky, tak kakala maximalne 3x za den. No musim hned neco podniknout. Kdyz se s*re, tak se ....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:57
- Nahlásit
fatdog
Morbidní to bude, až Tě znárodníme, vydefenestrujeme a ještě pošleme k mezinárodnímu soudu do Havany )))
Na to mušej být dva,víš ogare?!!
Co se týče zmíněného krmiva,tak za cenu kilka granulí mám minimálně dvě kila výběrového masa...bez konzervace,stabilizátorů a dochucovadel.A pohled jak to psům jede je k nezaplacení
|