| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 09:44
- Nahlásit
lusy13
to znám...taky to u nás tak bylo, nakonec si nechal říct...aspoň trochu
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:04
- Nahlásit
lusy13
Zkus tohle: Jeďte s psiskem autem někam na výlet. Hezky se projděte a těsně před tím, než se vrátíte do auta, nech chlupáče někde pořádně vykoupat. A pak hned šup do auta. Po cestě autem domů s mokrým chupáčem vzadu bude tvému příteli připadat obyčejný příchod z propršené procházky naprosto normální. A nebo taky ne.
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:21
- Nahlásit
Človíčci, jak se používá ta trimovací pilka. Dívala jsem se po trim. nožích ve zverácích a přišly mi takový divný, dokonce jsem viděla plastovej s vloženou čepelí, většina vypadá spíš jako maketa než nástroj na úpravu srsti. Tu pilku jsem viděla ale jak s ní správně zacházet? Normálně přejíždět po srsti jako hřebenem?
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:32
- Nahlásit
ma niekto skusenosti s tymito trimovacimi nozmi???
http://www.gandamak.com/files/trimnoze.htm
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:38
- Nahlásit
lusy13
Trimovací nôž MARS
Trimovací nôž špičkovej kvality. Vynikajúca ocel kombinovaná s drevenou rúčkou Vám zabezpečí pohodlné trimovanie Vášho psa. Trimovací nôž je veľmi lahký a vyrába sa v rôznych veľkostiach.
no. 328, 329, 330 = 601 Sk
no. 320 = 615 Sk
no. 324 = 739 Sk
no. 341 = 463 Sk
no. 326 = 887 Sk
ty jsou dobrý, ty "hrbičky" neznám
west
normálně, používí se to jako klasickej hřeben...Je to vlastně "pilka" - kovová zubatá čepel v plastové/dřevěné rukověti... Opravdu jsem s tím moc spokojena...kam se hrabou "gumové rukavice" apod...aspon pro ty drsňáčky...
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:11
- Nahlásit
blanulinka1
a mohla by si mi odporucit nejaky konkretny? alebo ako si mam vybrat. ako som pisala mam bradaca velkeho. inak srst ma skor jemnu a kuceravejsiu.
|
west
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:27
- Nahlásit
lusy13
Nevím jaký bych ti doporučila já, ale jen chci říct že ta srst je štěněcí a proto je tak jemňoučká, a tak si to užij na mazlení je to příjemný, ale pak zhrubne, možná uvidíš rozdíl hned po prvním trimování. My jsme týden po prvním štěněcím trimováním a už to jde poznat, na hřebě ta srst zhrubla.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:33
- Nahlásit
lusy13
to právě nevím vopravdu si netroufám...zkus splašit nějakýho majitele/chovatele knírů a poptat se přímo jich...nebo počkej, zkusím to zjistit od moji chovatelky...ma taky velkýho kníra, Rosťu...Krom deseti jezevčíku a křížence Stafíka
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:48
- Nahlásit
blanulinka1
jeee tak dik. jedna chovatelka mi slubila aj fotky, ale este stale nic neposlala.
west
a kolko ma steniatko mesiacov? to mozem uz na mojho maleho pouzit trimovaci???
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:52
- Nahlásit
lusy13
tohle asi taky nebude jen tak, už jsem jí napsala, ale odpověď čekám nejdřív až večer... tak v pondělí jo?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:07
- Nahlásit
lusy13
Ma napadlo, co by robil pri mojom psovi. Asi by rovno odpadol Ale myslim, ze to chce zvyk, jeho cuch sa casom otupi ;) Aspon dufaj
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:21
- Nahlásit
lusy13
tak prej u něj na tom prdí...bere ho strojkem... sem ti pomohla co
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 16:03
- Nahlásit
blanulinka1
diky moc. asi aj u nas to tak skonci.
pigie
tak v to dufam. i ked on psa citi stale a vsade. no ja som ho cuchala a havino mi voni. tak on ma nejaky chybny nos.
a to planujeme navstevu u mojej matky a ta aky ma nos
to este bude sranda. ale kedze ma vidi iba raz za nejake mesiace, tak to ma znesie v dobe aj so psom.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 02:55
- Nahlásit
lusy13
Moj pes ludom smrdi, aj ked je cerstvo okupany Co mam povedat ja?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 09:03
- Nahlásit
lusy13
ja som ho cuchala a havino mi voni.
Mně taky pejsci voní. Trávou a větrem a zvířátkem
Ale k Hugovi čuchnout mi nenapadlo
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 11:50
- Nahlásit
aren
Ale k Hugovi čuchnout mi nenapadlo
kto je Hugo???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 12:22
- Nahlásit
lusy13
Jestli se ptas na trimovaci hrabicky, tak ja mam od Marsu tyhle typ 515 - 20. Pouzivam je na svoji psici (erdel) a taky s nima obcas kamaradce hrabu velky kniracky. Jde to s nima krasne.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 12:26
- Nahlásit
lusy13
kto je Hugo???
Hugo je Pigiin pes Velký, velmi velký, obrovský a chlupatý novofoundlanďák.
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 12:36
- Nahlásit
Fifi
jeee diky moc. mas ich objednavane z netu???
aren
dik za upresnenie
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 12:38
- Nahlásit
Fifi
este jedna otazka a to s tym iba prechadzas po srsti? je to podla teba lepsie ako tie trimovacie noze?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 12:44
- Nahlásit
lusy13
Ja jsem si je koupila kdysi na vystave primo ve stanku.
A pouziti - ano, cese se s nima JEN po smeru rustu srsti. Jsou dobry v tom, ze ti u zarostlyho psa odstrani vetsinu mrtvy srsti a pak se trimuje o mnoho lepe - usetris si praci.
A lepsi nez trimovaci noze - to zase ne, ja nejdriv psa prohrabu z nejhorsiho a pak nastupuje jemna prace s ruznyma trimovacima nozema.
Ale kamaradce ty knirace jen prohrabu a pak si je ona sjede strojkem - zadna veda s trimovanim.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 12:55
- Nahlásit
mokrý pes ....to je vůně proti psovi navoněném polorozloženou rybou - dnes ráno se mi v ní "miláček" válel a když jsem na něj zařvala , tak ji bleskově sežral - blijící smajlík chybí ......v autě jsem na něj stříkla oust , zase klamavá reklama, pachy nepohlcuje
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 13:10
- Nahlásit
mac1
stříkla oust , zase klamavá reklama, pachy nepohlcuje
len tak po mimo, mne sa zda, ze on ich prave nema pohlcovat, ale odstranovat, nie???
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 13:11
- Nahlásit
mac1
|
west
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:27
- Nahlásit
lusy13
Malá měla 3,5 měsíce když byla poprvé trimovaná. Myslela jsem že je to taky brzo, ale chovatelka usoudila že se trošku upravit může, ale jinak slýchám první trimování tak 5-6 měsíc, taky záleží jak moc mu srst roste a jak je kvalitní.
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:50
- Nahlásit
musis si najst chlapa ako som ja - najprv som vsetko upratoval, vsetko muselo byt tip top a teraz to teda vypada vcera sme upratovali a vysavac som 5 krat vyklapal to bol bordeeeel!
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 18:35
- Nahlásit
Mipooo
A poznas niekoho takeho???
west
on este nema ani 3 mesiace. ale som citala, ze uprava hlavy, krku a zadku sa moze dat robit uz malym stencom. a to trimovanie teda az okolo 4-5mesiaca.
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:18
- Nahlásit
To kdyby přítel byl u nás, když schnou naše miminka - kokři - to by asi nepřežil... odvozením od slova skunk jim říkáme že skuněj místo smrděj... Ale je to takovej roztomilej smrádek, my už jsme zvyklí, jsou to naše Skunky
|
lusy13
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 17:07
- Nahlásit
Pavla1
mam pocit, ze on uz niekedy neprezije to co ma doma. dnes mu maly rozkusal kusok skrine. no co ten robil. a ked obeduje, tak na neho vyskakuje a az po dlhsej dobe mu povie nesmies. no a zrovna bol mokry a zasa bola moja vina, ze ma spinave nohavice, ze tomu psovi nic nepoviem ja.
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:44
- Nahlásit
Lusy snad si přítel zvykne...
|