| Autor |
Zpráva |
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 17:31
- Nahlásit
Mucholabka
Můžu vědět jméno psa?
Zase jsem zbytečně plácal a zcela si neuvědomil, že to urcite budes chtit vedet.
Nepovim, podelal by nekoho, od koho mam tu informaci ...
Ale myslim, ze kdyz se kohokoliv zeptas na fenu, kterou nechali umirat v asi dost brutálních bolestech, jen aby se jednoho titulu dočkala ještě živá, tak ti kazdej trochu znalej odpovi.....a ten pes je její syn....nooo vis jak...nebyl jsem u toho...ale casem jeden zjisti, komu verit a komu ne.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 17:35
- Nahlásit
Trotelchen
fenu, kterou nechali umirat v asi dost brutálních bolestech, jen aby se jednoho titulu dočkala ještě živá
fuj, to je teda drsne!
(tak takychto ludi haskaci do neba nepustia!!!)
|
začatečník
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 23:11
- Nahlásit
Mám 2 bandogy psa fenku nevím coVás zajíma nejvíc je to na dlouho to plemeno mne zaujalo asi před 12 rokami a už nic jiného nechci.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:14
- Nahlásit
začatečník
No mne hlavně zajímá, co Vy vnímáte pod pojmem BANDOG ...jak jsem již zde psal, je několik prezentací toho, co to BANDOG vlastně má být.
Dík
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:16
- Nahlásit
Bela
fuj, to je teda drsne!
(tak takychto ludi haskaci do neba nepustia!!!)
musíš věřit, že je to jen pomluva
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:41
- Nahlásit
Trotelchen
vselico je mozne, aj pomluvy zo zavisti sa medzi ludmi siria, aale ak je to pravda, tak si tito ludia to nebo nezasluzia
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:54
- Nahlásit
Bela
tak si tito ludia to nebo nezasluzia
nezaslouzi ani pokud zrovna tohle pravda není ..... jo a kdyby jsi potřeboval zlepšovák, jak ustájit psa u boudy, aby nezdrh a abys nepotrebovala obojek ...tak věz, že stačí řetěz a šroub a matka...... se ale nediv, kdo by ty obojky pro mnoho desítek až skoro stovek psů kupoval....víš, co by to stálo?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:57 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Bela
oprava:
jo a kdyby jsi potřeboval zlepšovák
jo a kdyby jsi potřebovala zlepšovák
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:03 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Trotelchen
stačí řetěz a šroub a matka
ty kokso, tak to je sila!!!
takym ludom by som ja tu retaz prisrofovala okolo krku a niekam ich priklincovala k bude a prilezitostne este aj vlacila medzi ludmi - nech vsetci vidia!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:12
- Nahlásit
Trotelchen
Že se do toho pletu...jak jako šroub a matka????????? Myslim jako KAM se to umístí,páč to jediný co mě napadá nemůže bejt možný!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
spoja sa oka retaze. Aspon ja to tak chapem a mas kvazi obojok...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:48
- Nahlásit
pigie
Aha...dík,sem poněkud natvrdlá ..
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
je to možný .... , jak píše pigie ......no aspoň je pak dobře vidět, jak se těm psům "chovatel věnuje" ..... když se některý nedaj odšroubovat, jak jsou silně zarezlý ......
ale já si myslím, že tato svinstva nejsou vůbec vyjímečná...ale vůbec.....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:52
- Nahlásit
Jen tak mimochodem...kámoš si před pár lety koupil štěně zaručeného bandoga ...bez PP ..... bylo levný 7500....ale bylo nejsilnější z vrhu.....ostatní štěňata totiž pomrzla.
btw...někdy, když to po sobě čtu, tak si říkám, že si snad vymýšlím....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:52
- Nahlásit
Trotelchen
No já se o tyhle psy skoro vůbec nezajímám,takže praktiky kolem nich mě míjí,což mou nevědomost ovšem neomlouvá.No nic,jdu radši ven,než mi tu z toho hrábne ještě víc.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
thle nejsou praktiky kolem nějakého plemene přeci )
To je lidské hovadství!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:56
- Nahlásit
Trotelchen
To je lidské hovadství!![/i]
No tak o tom žádná...jen jsem chtěla říct,že tihle psi v tom množství,které jste uváděl,jsou asi drženi za nějakým účelem,o který jevím pramalý zájem.Snad jsem se vyžvejkla nějak srozumitelně.
Už radši nechci nic slyšet,pro dnešek mi to stačilo..
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:57
- Nahlásit
davidkova renata
Už radši nechci nic slyšet,pro dnešek mi to stačilo..
Ale já to psal )))))))))))
Tak jo..uz jsem hodny...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:02
- Nahlásit
Trotelchen
Tak jo..uz jsem hodny...
Jenže nejde o Vás..můžu na to narazit kdekoli.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:03
- Nahlásit
davidkova renata
:O
|
začatečník
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 22:28
- Nahlásit
Trotelchen
Bandog je pes a určitě si každý představuje po svém jelikož jak víme jeho standart není ustalený což víte. Mám dva ale štěnata ještě nebyli a zřejmě ani nebudou čili žádný kšeft. Prvního bandoga jsem dostal nikdo ho nechtěl tak skončil u mne. Ve 4 letech mi fenka umřela na rakovinu slinivky ale to jsem už věděl že to plemeno zůstane na pořád. MI bandog vyhovuje po všech stránkách dá se říc že obdivuji jehi inteligenci sílu a hlavně oddanost rodině která je neskutečná. Vysvětlit někomu kdo má bandoga za směsku všech psů co byli na řetězu nejde a ani nechci jenom ti kteří je skutečně obdivují to vysvětlovat nemusím aví oč de. POkud to vysvětlení berete budu rád když ne tak hold se to snad podaří někdy někomu jinému.
|
starr
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:22
- Nahlásit
Ono ja som tú nešťastnú formuláciu "zabiják" použila preto, že som na internete na stránke jednej chovateľskej stanice bandogov čítala, že "keď bandog zaútočí, nemá v úmysle poraniť, ale zabiť". Nemôžem za to, že to tak napísali...
|
starr
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:26
- Nahlásit
začatečník
Mňa zaujíma, že ako je to naozaj s ich povahou. Čítala som, že je to pes verný rodine, vhodný ako spoločník do nej, no na druhej strane aj to, čo som napísala o príspevok vyššie, že "keď bandog zaútočí, nemá v úmysle poraniť, ale zabiť". Zdá sa mi, že mám o tomto plemene protichodné informácie. Chcem vedieť, ako to s ním naozaj je.
A aj to, aké vlastnosti musí mať ideálny majiteľ bandoga. Pravdepodobne v ňom bude musieť tlmiť určité agresívne vlastnosti a rozvíjať v ňom "dobráctvo"??
|
starr
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:34
- Nahlásit
sarax
hele a proč se na ně ptáš když máš "nastudováno"????
Keby som to mala naštudované z dôveryhodných zdrojov, tak sa nepýtam. Takže sa pýtam preto, pretože to naštudované nemám, mám len určitý koncept, skicu, ktorej chýba forma. Mám roztrúsené informácie, ktoré si navzájom odporujú, tak preto sa pýtam. Lebo nikto učený z neba nespadol.
|
starr
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:43
- Nahlásit
Wottan
Rotvajler je přece pracovní plemeno a jeho pracovitost vypovídá něco i o povaze tohoto plemene.Ještě že mám léta rtw,ale psy.Neumím si představit mít chovatelskou stanici a zájemce Vašeho typu o štěnata.
Niektorí majitelia chovných staníc RTW mi dali za pravdu, že naozaj sa nájdu vo vrhu šteňatá dominantnejšie, ostrejšie, vhodnejšie na obranu, a iné, že sú submisívnejšie, poddajnejšie, vhodnejšie ako rodinný pes. A vedeli by mi aj vybrať šteňa podľa mojich kritérií. To je predsa bežné, že sú aj také aj také jedince a iné sú vhodné pre profesionála, ktorý chce psa na stráženie alebo cvičenie a iné pre človeka, ktorý šteňa chce na "jemnejšie" veci. Čo si na tom neviete predstaviť?
|
začatečník
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:09
- Nahlásit
starr, tak ůplně okrajové-určitě to není zabiják aspon ne vetší jak jiní velcí psi. Je třeba si uvědomit že pes může vážit i přes 80kg a tak určitě košík a mít to pořád na paměti. Není agresivní ale někteří nemusí jiná plemena nebo 2 psi i 2 fenky bandoga jsou problém každý chce být tím 1 mazlíkem a je malér ale to je u většiny psů. Milujou rodinu a to doslova děti si můžou dovolit až neuvěřitelné kousky a tito psi vydrží což je pravda. Já jsem nikdy bandoga necvičil nechci a je pravdou že má vrozenou ochranu rodiny. Můj pes má jako hračku pneumatiku a po týdnu ji ůplně rozkouše tak je celkem jasné jak by dopadlo napadení člověka. mám ještě 1 NO a když se porvali nemůžu říc že by bandog ho chtěl zabít to NO byl vice agresivnéjší a bandog se dal odvolat sici problém ale dal. Fenku jsem koupil jak měla 9 měsíců a nějaký poradce chovu té majitelce poradil 2 feny-mela už od štěněte těžký život a každý den se rvali a myslím si že byla i bita tak ji ctěli prodat ale vzhledem k její povaze ji chtěli týpci na zápasy tak skončila u nás. Manželce se hrozně líbila no začátek dost složitý ale ted je to naše zlatíčko ale je ostrá na bandoga moc cizí psy nesnáší lidi nemusí koš je nutnost a při každé cestě za oplocení neustále v pozoru ale myslím si že to bylo zapříčiněno vstupem do jejího psího života. To je stručný náhled na bandoga velice krátký ale ne zabiják to napsal někdo kdo je nechová a když je má tak to není chovatel ale vlastník. Když Vám to nestačí můžeme pokračovat.
|