Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / pes-samec často nakrývá
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:06 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Fifi
pigie
No můj vrazí (silou) a pak čuchá a "rozhlíží se" ...
Nic příjemného hlavně pro návštěvy (viz. pocity trapnosti z neumytí se atd.) No a u nás opačně - cizím to udělá jednou, ale známým to opakuje A těm nejznámějším se snaží každou co nejčastěji, tím lépe.

ba ne,jaký pán takový pes...to má odkoukané
hmm Tož já se vždycky pořádně stydím

wami
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:07
- Nahlásit

pssst, ja to nesmim verejne... ale...

copak vy doma nemate hru "hledej pindika"?
vzniklo to z Lumpova zajmu o ocichavani a peci o jiste chlapske partie (ja mela mene trpelivosti a zrejme mene zajimave partie ), ale tak nejak z toho vzniklo, ze ted uz na "hledej pindika" Lump vrazi chlapovi cumak do rozkroku a jme se mocne funet a hledat...

---

Nicmene o Denyho takhle Lump pecuje casto a Deny ho nechava a prijima tuto poctu s dost blahosklonnym vyrazem...

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:08
- Nahlásit

Fifi
Ckej, takze ISDPCH te jako chtel take stále a stále "vojíždet" nechápu proč.a furt to na mě zkoušel.On se snad do mě zamiloval.. ??????????????? Nebo jak jako, ma to chudak Certik odkoukane??
to bylo podané objektivně víš tak nějak v celku.Už jsi někdy viděla spolu Trilobita a nedovyvinutého pulce? To nejde. Já myslím tak nějak komplexně.Jak jinak by k tomu pes přišel

Evik
já vím,že se mi budeš tlemit,ale já jsem ti chtěla napsat,kdyť jsem nehárala tak jak můžu mít plodné dny.Pak mi došlo že u nás to je naopak.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:09
- Nahlásit

wami
Nee, to fakt nemame!!!

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:09
- Nahlásit

wami
doteď jsem si o tobě myslela že jsi slušná holka.

pigie
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:19
- Nahlásit

wami
Mame
Jo, mojmu psovi olizuju pindika hlavne maly psi, ktori sa mu podriaduju. A on si to kludne nechava... Ich majitelom sa to vsak moc nepaci

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:22
- Nahlásit

pigie
Ja uz fakt asi blbnu, ted jsem cetla...Jo, mojmu psovi olizuju pindika hlavne maly psi, ktori sa mu podriaduju a misto psovi jsem tam nejdriv videla muzovi...
Vzhledem k tomu, ze doma mame same fenky, tak hry na pindiky neprovozujeme...

pigie
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:24
- Nahlásit

Fifi

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:36
- Nahlásit

Anu

wami
tak hra "hledej pindíka"...to je už fakt gól
Jinak jak popisuješ, že Deny se nechá od Lumpa lízat s "blahosklonným výrazem", tak přesně takto se tváří Akouš, když ho líže Griffča. Stejně mi to ale přijde zajímavé...totiž ve vztahu Griffča - Akouš je tím dominantnějším Griffča, ale přesto on více olizuje Akiho než Aki Griffču.. Docela by mě zajímalo, jestli je to u Griffči skutečně jenom uvítací rituál anebo jestli tím sleduje i něco jiného - jako třeba, že by kontroloval, jestli se mu kámoš náhodou bez jeho svolení někde nespustil

wami
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:51
- Nahlásit

Anu
doteď jsem si o tobě myslela že jsi slušná holka
je videt, ze me v podstate neznas...

pigie
Mame
aspon nekdo...

Evik
ja to prirazuju tomu, jak je kterej pes kontaktni. Deny nikdy nebyl "osetrovatel", vychovatel, to jo, ale neznou peci v jeho podani neznam vubec. Lump je zas neznej osetrovatel - dedkovi vylizuje usi, tlamu, oci, probira se mu srsti... Obcas se to snazi delat i lidem, ale to neni moc uspesny, protoze to nezne okusovani usi cloveka docela boli...

A Lump je ten, co vyhledava telesny kontakt (jak se psy tak s lidmi), Deny ho moc nemusi.

Proto si myslim, ze tohle chovani (onufavani partii) nemusi nutne neco vypovidat o dominanci nebo tak necem, ale proste o touze o nekoho pecovat...

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:58
- Nahlásit

wami
no možná na tom něco bude...u nás je to přesně naopak než u Tebe. Griffča - ten starší a dominantnější- se mazlí jen s pár lidmi, cizích se bojí anebo je aspoň nedůvěřivý. Akouš - mlaďoch, je naopak k lidem strašný kamarád, mazel a ke každému se cpe. Tak asi Griffča chce o Akouše pečovat. Tedy líže mu jen ty genitálie...uši a oči ne. To zase dělá Akouš Griffčovi, ale opravdu málokdy.....Tuhle pečovatelskou tendenci měl jen k našemu nebožtíku Ferdovi, který byl o 13 let starší a takový jeho "vzor" a nej kámoš ještě před Griffčou...

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 17:26
- Nahlásit

Ta hra se mi líbí Akorát že boban na pohlaví nehledí a to by pak znělo divně

Ale asi to je hlavně ta péče. Při zahánění se tváří jako "no dobře, já stejně vím že to chceš, odmítají to naoko všechny feny"

Jináč on se to snaží provozovat u psů fenám a pak jemu náš nejbližší psí kámoš. Šmarjá to je ale cudné téma...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání