Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / "Značkování"
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

isdpch
začal zvedat nohu až skoro v roce a napřed zvedal přední

tak to muselo být výborné

hele myslis, ze zvedl predni a zadni si pomocil??

aby to nebylo jako v tom vtipu, jak jdou dva opilci z hospody, chce se jim na malou, tak se postavi na roh baraku a zacnou si ulevovat. jde okolo policajt a zarve na ne: "co to tady delate? okamzite prestat, zastrcit a koukejte jit pryc!" oni poslechnou a jak jdou, tak ten jeden se zacne strasne smat. druhy se ho pta cemu se smeje a on povida: "jak jsem toho policajta prevezl ... ja ho sice zastrcil, ale neprestal jsem .... "

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:30
- Nahlásit

Můj Jim postupně vyzkoušel při zvedání všechny packy a jkdyž pospíchá, tak čůrá za pochodu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Mucholabka
jako Nick Slaughter?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:43
- Nahlásit

Jimmi
Brut čůrá taky za pochodu, packu nezvedá a ani to nevypadá, že by jí v dohledné době zvedal. Zase na druhou stranu se většinou vyčůrá najednou a neznačkuje, což je příjemné ve chvíli, kdy pospíchám a dávám ho jen vyčůrat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:52
- Nahlásit

blanulinka1

jako Nick Slaughter?

Toho jsem ještě neviděla čůrat. Kdo to je?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:56
- Nahlásit

Mucholabka
to je hlavní hrdina jednoho dost pitomého seriálu - jmenovalo se to Vražedné pobřeží...naštěstí už to nedávají...děsná "chujovina", ten bořík byl naprosto nesmrtelnej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:58
- Nahlásit

blanulinka1
No, tak asi takhle je nesmrtelný ten pes já takové cipárny nesleduju, to fakt ne. Máme sice novou televizi s dývýdý, ale ještě jsem na ní neviděla žádný film celý-buď jdu s čoklama ven nebo usnu.

Olina
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:48
- Nahlásit

blanulinka1
Tak jsem nepřišla na to, jak se vkládají citáty, ale citát "to Olině ani neříkej" musím doplnit pokračováním: a Olina ať to raději neříká dceři
Mě to totiž ani moc nevadí(aspoň nejsou na chalupě očůrané stromky, ale dcera má pocit, že s ním není něco v pořádku(resp. že je 4 %).

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:17
- Nahlásit

brut

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:24
- Nahlásit

Olina
aby ji nepřivázala nohu na špagátek a pokaždý, když začne čůrat nezačala za provázek tahat

Olina
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:08
- Nahlásit

blanulinka1
Fakt z toho mám obavy. Je jí sice "už" 10 let, ale nápady má někdy strašné..Ale dala jsem jí přečíst tuhle diskuzi, tak se trochu uklidnila. Uvidím, na jak dlouho..

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání