| Autor |
Zpráva |
Olina
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 18:57
- Nahlásit
Mám jeden, zřejmě hloupý dotaz:Kdo mi prozradí, od jakého věku si psi značkují teritorium? Dceři se nezdá, že náš 6-ti měsíční malý knírač pořád čůrá jako fenka (snaží se ho to naučit a venku mu tajně-abych to neviděla- zvedá nožku. No prostě cirkus...).
|
moll
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 19:00
- Nahlásit
chvíli ještě vydržte, naučí se. náš pes (teď kolem 50kg) začal zvedat nohu až skoro v roce a napřed zvedal přední - jak mu zákon přírody velel zvednout a on ještě neměl jasno proč a kterou. ale taky se naučil.......
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 19:09
- Nahlásit
Náš Cllif začal zvedat nohu v necelým půl roce. Přišlo mi to fakt strašně brzy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 19:51
- Nahlásit
Brutovi je 14měsíců a nohu nezvedá....teda pokud se nezapře o strom, sloup atd. .... a to taky ne vždy. Nějak nemá potřebu,tak to neřeším.
Za to Denynka od malinka čůrá se zvednutou nohou a značkuje na každém "patníku"
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 20:59 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Kim začal zvedat nohu skoro až v roce, do té doby čural jako fenka, občas se taky zapřel nohou třeba o strom, ale fakt jen občas. Lidi se mu už začímali smát, že takhle velký pes ještě nezvedá nohu, ale neřešila jsem to. Teď je mu rok a půl a nožku zvedá div si jí nevykloubí
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:45
- Nahlásit
Boban začal zvedat nohu asi v 6 měsících, Brix ji poprvé zvedl v 8 týdnech, no jen jsem žasla, byla to legrace takhle malé štěně... Pak ji občas zvedl, tak 1 za týden, jinak jako fenka a pořádně ji začal zvedat docela brzo, asi ve 4 měsících... Ale třeba strejdy pes čůral jako fenka ještě v roce a půl. Není kam spěchat
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 22:16
- Nahlásit
Fajn diskuze. Dokážou se tu vyřešit i tak zapeklité věci
Odkážu na vaše zkušenosti naši sousedku z přízemí, která dnes na dceru řvala, že jí náš Benďa pravidelně očůrává dveře. Nemohla pochopit, že je to pro našeho hafušáka zatím prakticky neproveditelný. Nevěřila mi, že 6-ti měsíční pes čůrá jako fenka, tak jsem ji pozvala na procházku. Uvidíme, jestli se přidá...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 22:27
- Nahlásit
Olina
Jen aby zrovna na té procházce nezačal zvedat nohu
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 22:40
- Nahlásit
Olina
Fajn diskuze. Dokážou se tu vyřešit i tak zapeklité věci - jo, taky se mi tu moc líbí, vyřeší se tady totiž všechno
Eimy
Jen aby zrovna na té procházce nezačal zvedat nohu
Tak to by byla fakt smůla
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:56
- Nahlásit
tak tohle je fakt dobrá diskuse
Náš mlaďoch - chodský pes -začal zvedat nohu doopravdy při každém močení až tak kolem roka, roka a půl. Náš dřívější pes - střední knírač - ve stáří asi 5 měsíců.
Je to silně individuální. A jsou dokonce i psi, kteří čurají jako fenky celý život. Několik jich znám
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:00
- Nahlásit
Evik
to Olině ani neříkej , tak jak bylo na cvičáku?Potkali jste Basse?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:09
- Nahlásit
blanulinka1
já na to úplně zapomněla, že by tam měl přijít.... Nojo, ona se včera vlastně pořádně ani nedělala "prezenčka", takže pár RR tam bylo, ale ty znám, takže asi tam Bass nebyl Cvičení ale bylo fajn. Akorát se mi pes špatně soustředil, neb tam chodí strááášně voňavá fenka HW a Akouš se z ní může pokaždé zbláznit a nejradši by s ní odešel domů:lol alo mi práci přesvědčit ho aspoň k nějaké formě spolupráce a soustředění....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:12
- Nahlásit
Evik
tak někdy příště nebo v sobotu
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:15
- Nahlásit
blanulinka1
no v sobotu určitě jdu na ten pochod 5xP, ale nevím, jestli Tě poznám No Ty mě každopádně - pokud se najdeme- poznáš podle toho, že budu mít u sebe černého choďana s ocasem "hrdě" nahoru a já budu mít na bundě odznáček s choďákem (jinak jsem silnější "blondýna")
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:47
- Nahlásit
náš Berry začal zvedat nohu přesně v 9 měsících (na den ) a stejně ji někdyzvedne,někdy ne - když de čůrat hodně,tak čapne,dyž de "vobechcávat" tak už ju zvedá
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:54
- Nahlásit
Hugo mal tak 4-5 mesiacov, na velkeho psa dost skoro. Ale kramaratkin jazvecik az v roku. Je to podla mna silne individualne
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:12
- Nahlásit
pigie
jo to já myslím taky, psi,co znám (od kamarádeů a pod. začali opravdu každej jindy - nejdřív ve 3 měsících a jeden zase až v 1,5 roce...)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:16
- Nahlásit
Evik
kdyžtak mi napiš na mejlik, mám ho veřejně můžeme se domluvit dát si kontakt nebo tak něco...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:39
- Nahlásit
blanulinka1
zkoušela jsem Ti poslat mailík, ale hlásí mi to, že mi to zamítl Antivirový systém a prostě ještě nějaký další error
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:44
- Nahlásit
Evik
chjó tak chvilku počkej něco vymyslím
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:50
- Nahlásit
Evik
blanule.cz.pes@seznam.cz zkus tento...teď sem ho zakládala....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:50
- Nahlásit
máme jednoho třináctiletého, který nikdy nezvedal. Je to ale kastrát.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:51
- Nahlásit
Mucholabka
kastrát... to teda zní hnusně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:53
- Nahlásit
blanulinka1
Jak se to dá říct jinak? Že je vykulčený? To je eště horší.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:56
- Nahlásit
Mucholabka
bezgulíček? nebo eunuch?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:00
- Nahlásit
blanulinka1
Nebo půlpes.
On už má na stáří s čůráním problémy, dlouho nevydrží a venku čůrá hned před schodama na chodník, to nikdy nedělal. Ale i když je napůl slepý, napůl hluchý, drží se obdivuhodně
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:02
- Nahlásit
Mucholabka
tak hlavně ať se to nezhoršuje...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:09
- Nahlásit
blanulinka1
jdu ti zkusit poslat ten mailík na druhou adresu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:13
- Nahlásit
blanulinka1
Ten je nesmrtelný
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:21
- Nahlásit
isdpch
úplně lituju, že mám kromě toho půlpsa samé feny.
|