| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:01
- Nahlásit
Anelka
super, gratulujeme!!!!!!!!!
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:58
- Nahlásit
Jak budou větší pošlu fotečky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:09
- Nahlásit
Anelka
Gratulujeme.....!!!!!!!!!!!
|
lidaj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:33
- Nahlásit
Taky se připojuji ke gratulaci!!! Mrzí mě že jsem příspěvek nečetla, když byl aktuální, možná bych pomohla "radou" čerstvé chovatelky - nám se narodily štěnda minulé pondělí máme 4 kluky a 4 holky CC. Fáze předporodní - hlasité dýchání, neklid, hrabání trvalo víc jak 24 hodin. Ale porod se rozběhl a všechno bylo O.K., bez problémů.
Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s venčením fen po porodu - spíš mám na mysli procházky. Bylo mi doporučeno chodit ven - na místa, kde chodí ostatní psi až po naočkování štěňat - tedy po 6. týdnu. Zatím jen na dvoře a na zahradě. Jak to ale praktikujete ve městě? Naší feňuli už po porodu otrnule a smutně kouká na vodítko.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:41
- Nahlásit
Anelka
připojujíi se s gratulací a přeji hlavně zdravíčko, všem 5ti
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:57
- Nahlásit
Anelka
Gratulace! a pokud jde o Jak budou větší pošlu fotečky já to vydržela přesně 1 den, pak už jsem sem hrnula fotos slepých myšat
lidaj
zkušenosti s venčením fen po porodu
mám na mysli procházky
Jaké procházky? to si nedokážu představit, že bych fenu dostala dál než na zahradu, kde se fofrem vyprázdnila a ihned pádila zpět za potomstvem. Nikam by nešla.
I z hlediska té možné zavlečené infekce zvenka si myslím, jak píšeš, že by fena neměla nikde moc courat.
|
lidaj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:11
- Nahlásit
Jo to sedí, vydržela to u nich týden - první dva dny jsme řešili, jak ji vůbec od štěňat dostanem, aby se vyprázdnila - a hned mazala zpět do bedny, ale po týdnu už za nima tak nespěchá. Když se vyvenčí - lehne si vedle bedny, za chvilku se zvedne, jde ke dveřím na dvůr, očichá vodítko a vrátí se zpátky k bedně. Ale ty oči co na nás dělá... Pak zas samozřejmě vleze ke štěníkům a vzorně se stará.
|
Norma
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:59
- Nahlásit
Ahoj, my máme taky "čerstvá" štěňátka. 7 kousků, 5 holčiček a 2 kluky. U nás venčení vypadá asi tak že vyběhneme na zahradu, feňule se neuvěřitelně rychle vyvenčí a už kňučí u udveří... a šup rovnou do bedny. Na prochajdu bych ji určitě nepřemluvila. Dnes mají mimča 2 dny.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 19:30
- Nahlásit
Anelka
jeste jednou moc gratulujem mamince! a vitame stenatka na svete! a hrozne moc se tesime na ty fotecky!!!
Norma
taky velika gratulace!!! taky boxicci?
|
Norma
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:33
- Nahlásit
StaHi
Boxicci nee, my jsem labícci.. i když boxíci jsou taky super.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 13:02
- Nahlásit
Norma
jj stenatka jsou vzdycky radost, hlavne kdyz jsou zdravoucky
(ale "nabourany" cumacci jsou pro mne srdecni zalezitost, takze jim kapanek nadrzuju )
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:20
- Nahlásit
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:23
- Nahlásit
Posílám slíbené fotečky. Všichni se mají čile k světu a už vážíme přes 500 g
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:25
- Nahlásit
Anelka
pumlicci majinky loztomilounky!!! (ja mam frbulky a jeden je uplne stejne zbarvenej)
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:34
- Nahlásit
StaHi ukázaly se ti fotky zde na diskuzi, nebo jsi je musela vyhledat, na galerii, ...ptám se bo jsem je vložila přímo sem na diskuzi, ale nevidím je.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:36
- Nahlásit
StaHi tak ty chováš buldočky?? takže také placatice Nechceš poslat foto, ať se také pokocháme??
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:40
- Nahlásit
Lidaj. Gratuluji ke štěníkúm. Naše štěňátka mají týden a s fenkou chodíme na krátké procházky kolem baráku. Už u nich nechce být 24 hodin denně, takže krátká procházka jí udělá jenom a jenom dobře. Pokud je fenka řádně očkovaná a odčervená, tak by od ostatních psů nic chytnout neměla.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:52
- Nahlásit
Anelka
Gratuluji Naše holčička, by se nám měla začít rodit ode dneška do příštího pondělka, tak čekám na telefon od chovatelky, jestli se z těch 3 "sono-štěňat" vyloupne min. jedna holka
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:31
- Nahlásit
Anelka
nee, vidim tu v diskuzi jen ctverecek s otaznickem (obvykle se mi za timhle symbolem skryva jen error stranka), ale kdyz na nej kliknu vidim foto!
a chovam-nechovam..mam doma 2 skorobuldocky -bezpepaky (nekamenujte me, proste si me vybrali) a uz jsou to dospelaci (2 roky)..foto vlozim v zapeti, bohuzel ale nemam nic moc aktualniho, nebot mi byl fotak kdesi zapomenut..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:38 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
sakra tak ten thumbnail my taky furt nende..casem na to snad kapnu .-)
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:19
- Nahlásit
Blanulinka1,jaké plemeno?? Také boxera, nebo něco jiného?? Přeji ti, ať se brzy dočkáš krásné a inteligentní psí holky. Snad z těch 3 bude, taky se stává že na sonu jsou 3 a pak můžou být 4
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:24
- Nahlásit
Anelka
Prcci jsou krásní.....hlavně, že jsou všichni v pořádku
StaHi
Hezké fotečky uličníků
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:27
- Nahlásit
StaHi, jsou krásní i tak, neznamená, že když jsou bez PP, že nejsou krásní. Také máme doma jednoho bezpapíráka- kříženečka jezevčíka. Byl to vlastně tulák, co si usmyslel, že už má toulání dost a přišel k nám, zaštěkal na dvoře a už u nás zůstal- tomuhle říkám, že si pes vybere páníka. je tomu asi tak 10 let a je pořád strašně krásnej a když má náladu se toulat, tak jde k naší babičce, která bydlí ve vedlejší vesnici a počká tam na nás dokud pro něho nepřijedem.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:29
- Nahlásit
- to náš Čip a v mých očích je krásnější než kdejakej papírovej jezevčík
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:34
- Nahlásit
brut, jo jo mají se čile k světu, zrovna papkají a roztomile u toho mlaskají.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:53
- Nahlásit
Anelka
to je dobře
Čip je krásný pejsek. Taky mám slabost pro křížené jezevčíky.....vždyť mám sama doma takovou feňulku
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:13
- Nahlásit
Anelka
no to by si taky moh nekdo zkusit rict, ze nejsou krasni...nejlepci partaci vubec!!!
a Cip je rizek! a musim rict, ze on si te teda vybral uplne, to klobouk dolu (ja byla na zcela nezavazny obhlidce stenat, v planu dalsi "chs" i chs z nejlepsich, no a tydle 2 se tak moc snazili, ze me uplne prevalcovali)
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:49
- Nahlásit
Brut, Denynka?? Divala jsem se do galerie, ale nejsem si jista jestli jsi to ty. Jestli ano tak máte hotový psinec .
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:53
- Nahlásit
StaHi co je to chs??
Alisa si nác také vlastně vybrala, když jsem se jeli podívat na štěňata, tak majitelé měli 3 boxéří holky v ohrádce,.. jak se otevřely dveře tak se nahrnuly k okraji a div se neušlapaly, aby jsme si je pohladily, ...ty dvě za chviku odpadly. Jenom Alisa trandila ocáskem dál jako by se nechumelilo, tak ji taťka vytáhl z ohrady, aby se na ni lépe podíval. Tak se na něj okamžitě vrhla, oblízala mu tvář počůrala (snad štestím) nohu a bylo. Teď říkáme, že si nás jako rodinu označkovala, takže jsem její.
|
Lenka a 4 flati
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:07
- Nahlásit
Naše holčička, by se nám měla začít rodit ode dneška do příštího pondělka, tak čekám na telefon od chovatelky, jestli se z těch 3 "sono-štěňat" vyloupne min. jedna holka
Teda sonu bych moc nevěřila Při našem prvním vrhu nám vet spočítal že to bude malý vrh, máme počítat maximálně se 3 štěňaty... No a bylo jich 12!!!!
|