Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Rodíme štěňátka ?!
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:01
- Nahlásit

Anelka
super, gratulujeme!!!!!!!!!

Anelka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:58
- Nahlásit

Jak budou větší pošlu fotečky.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:09
- Nahlásit

Anelka
Gratulujeme.....!!!!!!!!!!!

lidaj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:33
- Nahlásit

Taky se připojuji ke gratulaci!!! Mrzí mě že jsem příspěvek nečetla, když byl aktuální, možná bych pomohla "radou" čerstvé chovatelky - nám se narodily štěnda minulé pondělí máme 4 kluky a 4 holky CC. Fáze předporodní - hlasité dýchání, neklid, hrabání trvalo víc jak 24 hodin. Ale porod se rozběhl a všechno bylo O.K., bez problémů.
Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s venčením fen po porodu - spíš mám na mysli procházky. Bylo mi doporučeno chodit ven - na místa, kde chodí ostatní psi až po naočkování štěňat - tedy po 6. týdnu. Zatím jen na dvoře a na zahradě. Jak to ale praktikujete ve městě? Naší feňuli už po porodu otrnule a smutně kouká na vodítko.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:41
- Nahlásit

Anelka
připojujíi se s gratulací a přeji hlavně zdravíčko, všem 5ti

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:57
- Nahlásit

Anelka
Gratulace! a pokud jde o Jak budou větší pošlu fotečky já to vydržela přesně 1 den, pak už jsem sem hrnula fotos slepých myšat

lidaj
zkušenosti s venčením fen po porodu
mám na mysli procházky
Jaké procházky? to si nedokážu představit, že bych fenu dostala dál než na zahradu, kde se fofrem vyprázdnila a ihned pádila zpět za potomstvem. Nikam by nešla.
I z hlediska té možné zavlečené infekce zvenka si myslím, jak píšeš, že by fena neměla nikde moc courat.

lidaj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:11
- Nahlásit

Jo to sedí, vydržela to u nich týden - první dva dny jsme řešili, jak ji vůbec od štěňat dostanem, aby se vyprázdnila - a hned mazala zpět do bedny, ale po týdnu už za nima tak nespěchá. Když se vyvenčí - lehne si vedle bedny, za chvilku se zvedne, jde ke dveřím na dvůr, očichá vodítko a vrátí se zpátky k bedně. Ale ty oči co na nás dělá... Pak zas samozřejmě vleze ke štěníkům a vzorně se stará.

Norma
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:59
- Nahlásit

Ahoj, my máme taky "čerstvá" štěňátka. 7 kousků, 5 holčiček a 2 kluky. U nás venčení vypadá asi tak že vyběhneme na zahradu, feňule se neuvěřitelně rychle vyvenčí a už kňučí u udveří... a šup rovnou do bedny. Na prochajdu bych ji určitě nepřemluvila. Dnes mají mimča 2 dny.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 19:30
- Nahlásit

Anelka
jeste jednou moc gratulujem mamince! a vitame stenatka na svete! a hrozne moc se tesime na ty fotecky!!!

Norma
taky velika gratulace!!! taky boxicci?

Norma
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:33
- Nahlásit

StaHi
Boxicci nee, my jsem labícci.. i když boxíci jsou taky super.

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 13:02
- Nahlásit

Norma
jj stenatka jsou vzdycky radost, hlavne kdyz jsou zdravoucky
(ale "nabourany" cumacci jsou pro mne srdecni zalezitost, takze jim kapanek nadrzuju )

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:20
- Nahlásit

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:23
- Nahlásit

Posílám slíbené fotečky. Všichni se mají čile k světu a už vážíme přes 500 g

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:25
- Nahlásit

Anelka
pumlicci majinky loztomilounky!!! (ja mam frbulky a jeden je uplne stejne zbarvenej)

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:34
- Nahlásit

StaHi ukázaly se ti fotky zde na diskuzi, nebo jsi je musela vyhledat, na galerii, ...ptám se bo jsem je vložila přímo sem na diskuzi, ale nevidím je.

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:36
- Nahlásit

StaHi tak ty chováš buldočky?? takže také placatice Nechceš poslat foto, ať se také pokocháme??

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:40
- Nahlásit

Lidaj. Gratuluji ke štěníkúm. Naše štěňátka mají týden a s fenkou chodíme na krátké procházky kolem baráku. Už u nich nechce být 24 hodin denně, takže krátká procházka jí udělá jenom a jenom dobře. Pokud je fenka řádně očkovaná a odčervená, tak by od ostatních psů nic chytnout neměla.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:52
- Nahlásit

Anelka
Gratuluji Naše holčička, by se nám měla začít rodit ode dneška do příštího pondělka, tak čekám na telefon od chovatelky, jestli se z těch 3 "sono-štěňat" vyloupne min. jedna holka

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:31
- Nahlásit

Anelka
nee, vidim tu v diskuzi jen ctverecek s otaznickem (obvykle se mi za timhle symbolem skryva jen error stranka), ale kdyz na nej kliknu vidim foto!
a chovam-nechovam..mam doma 2 skorobuldocky -bezpepaky (nekamenujte me, proste si me vybrali) a uz jsou to dospelaci (2 roky)..foto vlozim v zapeti, bohuzel ale nemam nic moc aktualniho, nebot mi byl fotak kdesi zapomenut..

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:38 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

sakra tak ten thumbnail my taky furt nende..casem na to snad kapnu .-)

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:19
- Nahlásit

Blanulinka1,jaké plemeno?? Také boxera, nebo něco jiného?? Přeji ti, ať se brzy dočkáš krásné a inteligentní psí holky. Snad z těch 3 bude, taky se stává že na sonu jsou 3 a pak můžou být 4

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:24
- Nahlásit

Anelka
Prcci jsou krásní.....hlavně, že jsou všichni v pořádku

StaHi
Hezké fotečky uličníků

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:27
- Nahlásit

StaHi, jsou krásní i tak, neznamená, že když jsou bez PP, že nejsou krásní. Také máme doma jednoho bezpapíráka- kříženečka jezevčíka. Byl to vlastně tulák, co si usmyslel, že už má toulání dost a přišel k nám, zaštěkal na dvoře a už u nás zůstal- tomuhle říkám, že si pes vybere páníka. je tomu asi tak 10 let a je pořád strašně krásnej a když má náladu se toulat, tak jde k naší babičce, která bydlí ve vedlejší vesnici a počká tam na nás dokud pro něho nepřijedem.

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:29
- Nahlásit

- to náš Čip a v mých očích je krásnější než kdejakej papírovej jezevčík

Anelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:34
- Nahlásit

brut, jo jo mají se čile k světu, zrovna papkají a roztomile u toho mlaskají.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:53
- Nahlásit

Anelka
to je dobře
Čip je krásný pejsek. Taky mám slabost pro křížené jezevčíky.....vždyť mám sama doma takovou feňulku

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:13
- Nahlásit

Anelka
no to by si taky moh nekdo zkusit rict, ze nejsou krasni...nejlepci partaci vubec!!!
a Cip je rizek! a musim rict, ze on si te teda vybral uplne, to klobouk dolu (ja byla na zcela nezavazny obhlidce stenat, v planu dalsi "chs" i chs z nejlepsich, no a tydle 2 se tak moc snazili, ze me uplne prevalcovali)

Anelka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:49
- Nahlásit

Brut, Denynka?? Divala jsem se do galerie, ale nejsem si jista jestli jsi to ty. Jestli ano tak máte hotový psinec .

Anelka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:53
- Nahlásit

StaHi co je to chs??
Alisa si nác také vlastně vybrala, když jsem se jeli podívat na štěňata, tak majitelé měli 3 boxéří holky v ohrádce,.. jak se otevřely dveře tak se nahrnuly k okraji a div se neušlapaly, aby jsme si je pohladily, ...ty dvě za chviku odpadly. Jenom Alisa trandila ocáskem dál jako by se nechumelilo, tak ji taťka vytáhl z ohrady, aby se na ni lépe podíval. Tak se na něj okamžitě vrhla, oblízala mu tvář počůrala (snad štestím) nohu a bylo. Teď říkáme, že si nás jako rodinu označkovala, takže jsem její.

Lenka a 4 flati
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:07
- Nahlásit

Naše holčička, by se nám měla začít rodit ode dneška do příštího pondělka, tak čekám na telefon od chovatelky, jestli se z těch 3 "sono-štěňat" vyloupne min. jedna holka

Teda sonu bych moc nevěřila Při našem prvním vrhu nám vet spočítal že to bude malý vrh, máme počítat maximálně se 3 štěňaty... No a bylo jich 12!!!!

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání