Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Noc v kotci
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 16:20
- Nahlásit

Tchor
konečně názor, s kterým se můžu ztotožnit...jakoby dneska byla jenom černá nebo bílá

Misery
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 00:52
- Nahlásit

Jo, to tuhle kamoska shanela el. obojek kvuli tomu, ze jezdila na koni a chtela psa brat s sebou, ale ten kdyz zavetril kralika, tak byl ten tam. No a ona to potrebovala, aby mu jenom tak jednou - dvakrat dala ranu (preci jen z kone se pes blbe chyta, natoz tresta) a byl by klid. No a psala to nekde na bazaru, ze ho chtela jako pujcit a lidi ji vyfakovali, ze je tyranka a ze urcite i toho kone bije a ja nevim kdesi cosi....ja teda nevim, kolik je voltu v tom el. obojku, ale urcite to nebude vic, nez ma prave ohradnik na kravy. No a co jsme se s tim el. ohradnikem jako deti nadovadeli, jsme na to tenkrat schvalne sahali a jako nevim, ale nebolelo to, spis to bylo jenom neprijemny. Tak nevim, co lidi blaznej, ze je to tyrani. Kdyby z toho kone slezla a nakopla ho, to by zrejme pro nektery lidi bylo pripustnejsi....nevim O_o

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 06:35
- Nahlásit

Misery
a nechtěla by ho ještě půjčit ta tvá kamarádka? Já ho chci koupit,čekám jen na výplatu.Snažila jsem se ho všude půjčit,ale nikdo mi ho nepůjčí. a zas si řikám 7tisíc vyhodit jen tak a pak to na ně nebude fungovat....kdyby ano tak dej vědět.

a jinak ti můžu říct,že můj pes házel tolik salat na stopovačce,kdy jsem tajila dech jestli to přežila-házel je sám,prostě letěl-že el.obojek,který jsem měla na ruce byl proti tomu procházka růžovím sadem.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 07:10
- Nahlásit

Anu
Mám takovou zkušenost.
Čistila jsem akvárko a potřebovala jsem z vody vytáhnout topeníčko. Přišlo mi debilní sahat na elektrické topeníčko umístěné ve vodě holou rukou "jen tak" a tak jsem je chtěla chytře druhou rukou vytáhnout ze zásuvky.
Vyňala jsem tedy jednu ruku z akvárka a sáhla do zásuvky, že topeníčko odpojím ze síťového zdroje.

Něco Ti řeknu.
V tu chvíli by se mnou nehnulo ani stádo srn, jelenů, zajíců a dvě kolébky ušatých koloušků. Tři dny jsem pak byla hodná jak beránek a poslouchala i ty, co mi nic nepřikazovali.

Takže, moje rada pro dnešní den zní:
Zásuvka, prodlužka, akvarijní topeníčko ovázané africké kočce kolem krku a dětská plastová pistolka na vodu. Po zvolání patřičného povelu a okamžitého neuposlechnutí, stačí malinký šplích...

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 07:21
- Nahlásit

Garfield
Silně mi připomínáš mého dědu Kozlíka šikulu,který si vytvořil vlastní elektický obojek na chrápání.Vždycky když začne chrápat tak dostane výboj.Když jsem mu řekla,že budu kupovat el.za 7.tisíc tak se mu protočili panenky (to víš jeho důchod) a řekl že mi to udělá....

taky jsem takhle chodila za krávámam.německýma holkama vycvičenýma.Vždycky když mě viděli tak cválali kde mě,div nezakopávali o vemena. A panu sedlákovi se to nelíbilo a jednoho dne prostě z trojnásobil dávku do el.ohradníku. Když jsem tam přišla a zase tou pampeliškou šáhla ze srandy na drát,tak jsem tam stála dobrých 20minut a přejel mi před očima celý můj život..

Gája
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:22
- Nahlásit

Tchor
k tomu není co dodat....

naše feňule má pelech v kleci, která je stále otevřená a nikdy jsme ji v ní zavírali...(ani na chvilinku) chodí do klece dobrovolně a ráda.. hledá tam svoje útočiště a klid před nejmladšími členy své smečky. Klec je dostatečně velká, ale děti se do ní nevejdou, takže si tam opravdu odpočine. Slyšela jsem spoustu poznámek ve smyslu týrání a omezování apod. psa... zvlášť po jednom pořadu v televizi o labrouškovi, který byl v kleci opravdu uvězněn. To je dost jiný příklad....

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:29
- Nahlásit

Nic proti, ale ten její chlap nemohl být normální.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání