| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 21:39 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
evina
mě zase chovatelka hrabičky rozmluvila,že prý hodně lidí s tím srst zkazilo...
Jakto??
Já si zase neumím představit, že bych psa někde nechala, nevidím důvod, je třebu mu přidržet hlavu atd. navíc on by u cizích nezůstal, proč taky.
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 23:47
- Nahlásit
Terri
Moje řeč.
Kam se chodíte střihat?(tedy jestli to potřebujete - nevím, co máte za rasu).
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 10:14
- Nahlásit
Olina
velkého knírače tj. chodíme trimovat - práce na dvě hodiny, a chodím do Havířova
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 12:05
- Nahlásit
Tak já jsem dnes zkusila upravit aspoň chlupatý a roztřepený ocásek. Trvalo mi to sice asi hodinu, ale povedlo se.
Efilační nůžky už jsem měla, takže to nebylo tak těžké a chlupů jsem vyškupala taky dost. Takže si teď počkám na objednaný el. strojek a Beňda se má na co těšit!
|
evina
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:00
- Nahlásit
Olina:tak super
Terri:nojo ale ty tam toho svého nechat,tak odejde i se stolem
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:21
- Nahlásit
evina
nojo ale ty tam toho svého nechat,tak odejde i se stolem
no samozřejmě, a ještě by se urazil, že jsem ho tam nechala! Naštěstí to všichni chápou a nenapadají je jiné možnosti
|
mawrick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:20
- Nahlásit
Dali jsme naseho cernostribrneho maleho knirace poprve vytrimovat a je z nej v podstate nahac! Je to normalni? Delala nam to zkusena chovatelka, ale z vysledku jsme sokovani. Doroste ji jeste normalni srst? Diky za vase rady.
Tomas
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:23 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
mawrick
nebojte, naopak se tím podpoří růst kvalitní srsti. Jsou i tací, co si občas proškubnou i břicho, aby bylo hezký. Za dva měsíce budete mít nádhernýho psa
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 09:32
- Nahlásit
mawrick
Ano, je to normální a srst jí zase v pohodě doroste, navíc v daleko lepší kvalitě. Pokud to bylo první trimování, tak budete pak koukat na ten rozdíl. Výborně to napsala stetisek123
, plně souhlasím.
|