Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / "Dandíci"
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:52
- Nahlásit

kabova dana
Ve vašem případě doporučuji pouze takového dandika. Když jsem rozhodnutá pro určité plemeno tak nemám problém si na štěně počkat. Množení štěňat bez dokladu o původu plemeni rozhodně neprospěje a ještě když je to plemeno málo početné. Sama mám nechovného psa s pp. Ozvalo se mi už několik lidí, že by s ním chtělo krýt. Dokonce mi nabízeli i peníze. Odmítla jsem,protože vím, že by to plemeni neprospělo. Odchovat štěňata s pp stojí mnoho úsilí, času a v neposlední řadě i peněz. Proč podporovat lidi, kteří sekají bez pp štěňata jak Baťa cvičky bez ohledu na zdraví a povahy zvířat.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:02
- Nahlásit

isdpch
Mě takový lidi dokážou taky n....t. nejenom v pátek. Bohužel, u nás na malým městě je jich celkem velká koncentrace. Jedna pani tady takhle seká yorky. A já jsem pak za snoba,protože jsem si pořídila psa s pp a dokonce s ním i cvičím. A pak s ním odmítnu nakrejt fenu jenom proto, že by jako po nechovným psovi nebyly štěnda s pp. Prej jsem divná

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:20
- Nahlásit

isdpch
Lidská blbost je nekonečná. Bohužel si myslím, že bude hůř.

jindriska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:52
- Nahlásit

kabova dana:
milá paní, nemám co nového bych řekla, vše podstatné je v předešlých příspěvcích. Snad jen, že dle Vašich příspěvků opravdu magor jste

Meggi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:23
- Nahlásit

jindriska
No ono estli nahodou ta pani kabova nebude i pani Limova

jindriska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:30
- Nahlásit

Meggi
to mě napadlo hned

Btw.: jak se má psík? Náš Mates oslavil v říjnu 12 let a až na to, že je hluchý jak poleno, se má výtečně. Baští sice každodenně prášky, ale občas dovádí jak štěňátko.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání