Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Výcvik psa
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 08:57
- Nahlásit

Hledám někoho kdo mě udělá s fenou NO zkoušku ZV1,fena je částečně připravena.Změnila jsem zaměstnání a nějak nestíhám a tak zvažuji i tuto možnost.

jindriska
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:31
- Nahlásit

to potřebuješ pro uchovnění? Já mám kříženečku a cvičím si jí sama, ale od září chci na cvičák, není nad to věci prodiskutovat s osobou zasvěcenou. Já bych si psa nedala nikomu vycvičit, to je pro mě to samé, jako kdybych výchovu svého dítěte svěřila chůvě. Zkrátka jednou jsem si ji k sobě připoutala, tak se starám a zařizuji své aktivity, aby to pes neodnášel. Mě by to navíc bylo hrozně líto, že sklízím cizí plody úspěchu.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:38
- Nahlásit

Jsem chovatel,zkoušku potřebuji na uchovnění.Fena je rozcvičení ale do jara prostě nebudu mít čas sní cvičit a to je škoda.Kromě ní mám ještě 5 dalších psu ,bohužel místo kde jsem pracovala tak zrušily a musela jsem vzít jinouv práci .Než si seženu něco jiného tak nebudu mít moc času na psi.Fenku zatím nechci prodávat a doufám že se to nějak vyřeší.

Meggi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:04
- Nahlásit

KEISSA
A odkuď jsi? A kolik do výcviku chceš vrazit peněz? Co je to za rasu? Znám někoho, ale účtuje si cca 1000,- na den! Specializuje se na dobrmany a je od Prahy.

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:10
- Nahlásit

Meggi
1000,- na den ? Tak to je celkem mazec.....

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:11
- Nahlásit

1000 kč za den to je snad trochu moc.Vycvik trva tak 2 až 3 měsíce tak to by bylo skoro 100tisic to je troch přehnané.Já sama jsem už několik zkoušek pro někoho udělala a brala jsem 12 tisíc.plus krmení.Což je běžná cena kterou akceptuji.

Meggi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:19
- Nahlásit

KEISSA
No já nevím, takový má ceník, ale asi záleží na domluvě a na učenlivosti psa?! To víš, mistr 4 republik si holt účtuje. Ale pokud už máš takové zkušenosti, tak se s ním domluvíš určitě. My k němu chodíme na obranu a taky platíme 200Kč za to, že tam sice 3 hodiny strávíme, ale za to si kousne jen 2x cca 10 minut. Ale fenu to baví, tak co by jsme pro ní neudělali že?!?

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:21
- Nahlásit

Meggi
neni to nahodou Ludek Silhavy ?

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:29
- Nahlásit

Nechci dát fenu k žádnému mistru rep.Tyhle lidi sice mají vysledky ale taky dost psu zničí.Pokud pes není super v povaze tak jejich zpusob většinou těžko stráví.Já už jsem několik psu po těchle mistrech spravovala a byla to fakt hruza.Tím nechci nikoho urážet nebo napadat,to jsou pouze moje zkušenosti.

Meggi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:29
- Nahlásit

viky
Jo je to on! Znáš???

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:35
- Nahlásit

Meggi
bohuzel jsem mela tu cest - kdysi. K nemu bych si opravdu psa na vycvik nedala ani zadarmo. Nevim asi ho znas jinak. My jsme od nej kdysi do byvale firmy kupovali dva NO na hlidani. No jeho dobrmani vysledky maji vyborne, ale s ''kseftakama'' se nemazli.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:37
- Nahlásit

Souhlasím s Viky taky jsem o něm slyšela zkazky,psa bych tam nedala.

Meggi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:37
- Nahlásit

KEISSA
Však já tě nenutím! Jen jsem odpovídala na tvůj dotaz! Původně jsme chtěli čubinu k němu na výcvik dát, ale sám nám to rozmluvil, neb jsou to vyhozené peníze a pokud s ní nechceme dělat zkoušky! Ona je totiž strašně flegmatická a nějaké hlídání zahrady je jí ouplně fuk! Akorát řikal, že jí musíme naučit 100% přivolání, což se docílí elektrickým obojkem . Ale obranu jí naučil dobře, neb první den ho absolutně nevnímala ani tu hadru nic a teď je moc šikovná a moc jí to baví.

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:42
- Nahlásit

KEISSA

fenka tenkrat utekla hned prvni den, mela takovej strach z lidi, ze ani hlad ji nedonutil se ke komukoliv priblizit - nasli o par mesicu pozdeji mrtvou. Dehydratace, podviziviva. Tenkrat ji byl s nama hledat i puvodni majitel, ktery mu ji prodal. Ani jemu se nepodarilo ji privolat. Pes stravil asi dva mesice jenom v kotci, nez si zvykl. Do dneska ma tiky.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:43
- Nahlásit

Já to neberu jako nucení,dík za návrh je to diskuze a jsem ráda za každý návrh.Jestli to pak udělám nebo ne to už je věc jiná.To že se k vám choval dobře je něco jiního než dělat kšeftáky.

Meggi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:45
- Nahlásit

viky
KEISSA
No já i viděla výcvik a už bych k němu tuplem čubinu nedala! Je to magor a děsnej ras! Cvičil svojí RTW aport, ona ho sice ovládala, ale na zkouškách jí něco vyrušilo a už ho zaboha nechtěla. Tak jí chytl za pysky a k tomu aportu jí vysloveně dotáhl za tu držtičku. Tohle kdyby zkusil na mojí feňuli, tak jí dřív tu hubu utrhne, než by jí donutil ten aport sebrat. Byla potrestaná a nechal jí být a feňule šla k lidem co čekali na obranu už a jedna pani (jeho známá) si jí pohladila, protože si o to feňule řekla. No milá pani byla hned všechna ženská pohlaví a zvířátka, jak jí nadával. U něj, ale hodně záleží na náladě. Někdy je v poho a někdy je nervní jak ..... Nemám na něj žádnej názor, protože na člověka co mění nálady a způsob chování jak aprílový počasí, tak na to ani názor mít snad nejde.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:47
- Nahlásit

vikyJo takových pár psu už jsem po těchle mistrech měla a stačilo.Netvrdím že jsou takoví všichni ale...,dát knim na výcvik moji fenu tak to ne.

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:51
- Nahlásit

KEISSA
co u vas na cvicaku, tam neni nekdo sikovnej, mela bys fenku i castecne na ocich....

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:52
- Nahlásit

Ach jo já si budu muset kvuli psum tu práci asi najít co nejdřív,protože jsem pro ně* prostě to nej*.Najít někoho na výcvik je těžký pokud to člověk zná..

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:58
- Nahlásit

U nás se partie na cvičáku rozpadla loni v prosinci když nám zemřel figurant,bzl to cvok na cvičáku byl pořád táhl partii .Ale bohužel ti co tam zustali to už jsou jiní lidi,oni nejsou takový cvoci jako jsme byli mi být tam každý den za jakíhokoliv počasí.

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:01
- Nahlásit

KEISSA
no to znam, u nas sice nikdo neumrel, ale parta se rozpadla kvuli aroganci jednoho cloveka, zacali vsichni jezdit jinam. A od kud jsi ?

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:15
- Nahlásit

Kroměříž,ono sehnat dobrý cvičák je dost těžké,v dnešní době je všechno o penězích.Já to sice chápu ale tak trochu mi chybí taková ta kamarádská soudržnost co dřív bývala na cvičáku.

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:18
- Nahlásit

no to jo, dneska si tak nejak kazdej hrabe na svym pisecku. Co Glislik, tomu bys ji na vycvik nedala ?

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:24
- Nahlásit

Na nej jezdím kousat,on kševtáky nedělá.On dělá jen sport.

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:48
- Nahlásit

KEISSA
no tak to uz vidim tak akorat na zmenu zamestnani

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:48
- Nahlásit

To asi udělám,sice nevím jak ale budu muset.Nejsou ti pejskaři cvoci?Až do konce zářáí mám ještě puvodná práci dělám noční ,a je to super mám čas na psi a na vše.Bohužel toto místo zrušily tak mám výpověd.Našla jsem sice práci ale přes den a to je klasická 8hod.směna s tím že to mám celkem daleko,tak ráno odjedu v pět a přijedu ve čtyři odpoledne.Tak budu muset něco vymyslet.

viky
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 13:21
- Nahlásit

KEISSA
jo tak tak presne to mam i ja, rano pred patou valim do Brna a odpoledne v pet jsem doma jak koni. Je to sileny, takze nevarim, neuklizim, hned valim se psem cvicit ( druhyho mam nastesti u nasich, uz je to starsi pan ). Ted planujeme jeste dalsi stendo, tak uvidim jak se to bude zvladat.5 psu naraz je ale dost, pri takove pracovni dobe. Kloubouk dolu. Treba se ti do konce zari podari sehnat neco jinyho. Co delas ted za praci ?

Santino
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 13:22
- Nahlásit

KEISSA
ahoj mam kamaradku ktera ti s tvou fenulí zkoušky uděla,sama ma 3NO a tuším že si bere 500kč/den.mě tenkrat hodně pomohla s mou kanarskou dogou.Je z Prahy ,posílam ti na ní telefon ,zavolej jí a domluv se s ní.TeL731409517

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 13:28
- Nahlásit

Pracuji na obrovské farmě na chov prasat jako noční porodník ,super práce.Celou noc rodím malé prasátka je to v pohodě a hlavně mě to bavilo,a dalo se tam i docela pospat když byl klid.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 13:30
- Nahlásit

SantinoPraha je dost daleko,nedám fenulu tak daleko,a 500 za den je celkem hodně,ale dík za nabidku.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání