Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Prosím poraďte jaký pelíšek.
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:59
- Nahlásit

to je super.....vyrobim neco takoveho kocce...
sice jsem nepochopila ten šev...

ale cece dobrej napad..aspon me nebude mrzet ze koupim drahy pelisek a kocka v nem nebude chtit bejt....
jinak mam dotaz kolik stoji asi ten molitan a kolik latka ..diik

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:03
- Nahlásit

zuzí, tak tahle to fakt vypadá děsně jednoduše,leč nebude-to je mi jasné. Ale děkuji za popis, až budu mít nějaký volný den-hihi-tak to zkusím, jen na výsledkem jistě zapláču)

zuzka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:09
- Nahlásit

nika00
odpověděla jsem přímo na té stránce, ať tu neplníme fórum, které bylo původně o něčem jiném

žanda
pokud není něco jasné, zeptej se, na konci stránky je vložená "návštěvní kniha", zkusím to postupně upravit, aby to bylo jasnější

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:21
- Nahlásit

zuzi ted mi to jasný je, ale až to všechno zpsšmikám, to už bude pak horší))

Klarav
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:47
- Nahlásit

Teda holky, jestli tohle zvládnete jste fakt dobrý!
zuzka
Jsi šikulka . Nechtěla by si se tím živit ?
Já se do toho určo nepustím. Pláču i když mám zaštupovat ponožku nebo přišít knoflík

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:49
- Nahlásit

ja to zkusim pro cicu usit z takove te chlupate latky uz se tesim

zuzka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:50
- Nahlásit

Klarav
dík, ale živit bych se tím nechtěla, myslím, že dokonce to někdo na internetu už nabízí, že vám ušijou molitanový pelíšek nebo tašku na míru, mají tam i vzorník látek, ale to jsem nechtěla
znáte tu reklamu "kdy naposledy jste si mohli říct, že jste něco udělali sami?"
a když si to pak váš pes oblíbí, jste navrcholu blaha

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:50
- Nahlásit

. Nechtěla by si se tím živit ...

ty tohle není vůbec blbej nápad, že bychom zuzce poslaly míry?

zuzka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:53
- Nahlásit

nika00
jestli to bude spíš menší, použij i tenčí molitan, stačí když udrží ten oblouk

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:55
- Nahlásit

ok....az to bude hotovy, vyfotim a hodim sem zatim ale nevim jak dlouho to bude trvat..jak dlouho si to sila ty??ja pujdu koupit material asi az po vyplate..jak jinak...

zuzka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:58
- Nahlásit

nika00
včetně rozmýšlení a vymýšlení jsem to dělala jedno sobotní odpoledne
já jsem taková, že to chci mít hned hned hotový, takže jak jsme přijeli z Ikei (kolem OBI ), vrhla jsem se na to

možná by kočka ocenila spíš ten tunel ???

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:59
- Nahlásit

zuzko, možná ale dotaz mám.....jak jsi odhadla tu velikost, postaví se ti v pelíšku pesan? a šířku -když pes leží na boku tak od tlapek k hlavě měříš?

zuzka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:07
- Nahlásit

žanda
no tak to jsem trochu přepískla, Bela to má jako nadstandardní vilu
moje představa byla, že šířka (kratší strana) bude taková, že když se smotá do klubíčka, aby mohla akorát ležet u té zadní stěny, délka (delší strana) taková, aby se mohla pohodlně rozvalit (leží na boku - délka od hlavy po zadek).
Výšku jsem vzala kohoutkovou plus něco navíc, ale to byla blbost, nemá smysl to dělat vyšší než je kohoutková výška, spíš bych ještě kousek ubrala, pes tam totiž nikdy nestojí, ani nesedí (nedejte se zmást fotkou, ta je naaranžovaná), vždycky tam jen leží.
Asi vůbec bych celé ty rozměry trochu zmenšila, Bela má uvnitř ještě péřový polštář, vždycky si ho nějak namuchlá a pak tam spí, klidně by se tam vešly i dvě Bely.

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:21
- Nahlásit

zuzko, no já právě proto,že náš haf se rád rozvaluje,ale abych nespíchla vilu přes celou předsíň) tak že výšku nechám cca na kohoutek, holt tedy bude vila jen delší) díky moc.

zuzka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:25 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit

žanda
možná by pomohlo si naměřit základnu a zkusit si naskládat deku do těch rozměrů a dát ji např. do rohu sedačky, pak tam nalákat psa a vyzkoušet to, oni se totiž neuvěřitelně seskládají

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:40
- Nahlásit

zuzi, jasně-mě už napadlo, že obšlehnu velikost pelíšku-ten má velký dost a oblouk už tak vysokej být nemusí) pak se mi i vejde do té předsíně)

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:44
- Nahlásit

ja si to tu ted nejak promyslim..kdyz udelam kocce tunel, tak ho bude valet po cele mistnosti..je to hroznej tygr...premyslela sem ze udelam jen kulaty vchod..aby mela soukromy...a mozna rovnou strisku a cele to vypodlozim necim pevnejsim a z nejake strany tam dam ten praseci koberec na skrabani drapku...ale to uz bude peknej dum...tak furt nevim jestli mam udelat dum enbo pelisek

monika
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:15
- Nahlásit

nika00
hele a co kdyby ses vystěhovala a ušila si něco pro sebe? já totiž mám někdy pocit, že naší kočce a pesanům doma překážíme. Lezeme jim do jejich křesel a soustavně je něčím rušíme.zuzka
pelech supr, že bych to ušila dogině?přinejhorším se v tom pak vyspíme s manželem my a zvířectvo v naší posteli

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:21
- Nahlásit

monika

taky si tak obcas pripadam.....pejsa mi za posledni tyden zabrala celou postel, pres den gauc a vlastne i zem....kocka zabrala vsechno ostatni...stul, kresla, zidli..supliky,vsechno....v noci dokonce i policky...prave proto furt verim a doufam ze kdyz bude mit nakej svuj ukryt ze tam bude..(uz sme meli klasickej pelisek, ale na ten prdela) tak si rikam ze kdyz to bude mit i strechu, ze by se ji to mohlo libit...uz schanim i takovej ten postrik libiveho pachu pro kocku...abych to tim vystrikala...navic ne zacatku kvetna jdem na kastraci, tak soukromi bude potrebovat, protoze hafan bude zvedavej...

jinak pro tvoji doginu..a celou jeji smecku....nic nesij...kup stan. dej do nej deku a mas to

zuzka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:40
- Nahlásit

Ahoj,
tak jsem se konečně rozhodla,
Bela si velice oblíbila molitanovou boudičku a na koupenou boudičku jaksi zanevřela, proto se ptám:

nemáte někdo zájem o mobilní boudu T-camp, velikost 3?
původní cena 1109Kč, prodám ho za 890Kč

je prakticky nepoužitý, stál vždy pouze doma a přidám i ušitou molitanovou podložku

raději Praha a okolí, abychom se mohli dohodnout na osobním předání, kdyžtak mi napište na mail: zuzka@kocovi.com

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 22:52
- Nahlásit

zuzka
by mně zajímalo co je velikost 3...jako že na jak velikýho pesa???

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 22:56
- Nahlásit

zuzka
už jsem ti psala maila

Miky
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 13:46
- Nahlásit

Tak to naše Barunka pelíšek nepotřebue, přes den má po celém bytě své koberečky a v noci spí mezi mnou a přítelem v posteli, jako miminko. Když večer uléháme, automaticky sama přijde , je to super ji obejmout a spát, ale někdy se vrtí a přelehává a to pak je noc... ( je to rotvik )

Tami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:46
- Nahlásit

Tak jsem dnes ušila pelíšek podle návodu, zabralo mi to asi 5 hodin, protože mi naše štěňátko vydatně pomáhalo.
Spodní rozměry jsou 35x45, což je v pořádku, ale možná jsem ji mohla udělat vyšší. No uvidíme jestli si na ni piraňka zvykne.

Tami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:49
- Nahlásit

je to focené mobilem, takže ostrost snímku nic moc, ale nějakou představu si snad uděláte.
Molitan je 2 cm, potahovku jsem měla doma.
http://www.cz-pes.cz/gallery/t1149518388-bouda1.jp g

zuzka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:49 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit

Tami
super!

Tami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:51
- Nahlásit

Nevím proč se mi ten druhý snímek nezobrazil, zkusím to znovu

Tami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:53
- Nahlásit

Zuzko to díky tobě, takže děkuji!!- nechtěla jsem udělat Barče "vilu" - ale fakt jsem to mohla udělat vyšší - event. to nějak nastavím, kdyby trpěla klaustrofobií

Tami
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:54
- Nahlásit

je to dobrý!!! už tam spí!! dodělala jsem to před hodinou, takže to je úspěch že se jí líbí.

Gabriiella
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2019 14:14
- Nahlásit

My máme pelíšek odtud https://www.reedog.cz/pelisky/ )

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání