Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Lupy u psa
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Lenny
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 21:12
- Nahlásit

Děkuju. Já jsem koupila s tím E, mám černého pesana, tak aby nešel do zrz. Tak doufám, že mu sedne.

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 06:27
- Nahlásit

Lenny
jestli je to ten s betakarotenem, tak by možná nádech do zrz chytit mohl, alespoň naše holka se do zrz barvila, ale poku je to jen s E, tak by to mělo být OK

Istra
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:39
- Nahlásit

suesie
Pokud to není žrádlem, parazity a olej nepomáhá, zkuste Panthenol ve spreji z lékárny. Není tak mastný a hodně se po něm zlepší vysušená srst a kůže.

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:44
- Nahlásit

Istra
panthenol co se používá na popáleniny?

Istra
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:27
- Nahlásit

fromeli
Jo, to bude asi on. Původně jsme si ho koupili na léto k moři. Je to taková pěna bez vůně. Dávala jsem ho i před výstavami, když otrimovaná srst rostla pomalu a byla nevýrazná. Nevím, zda to pomohlo rychlejšímu růstu, ale kůže byla svěží. Vmasírovala jsem to psovi 1x denně do kožichu, vstřebalo se to téměř beze zbytku.

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:46
- Nahlásit

Istra
no to mě nenapadlo, ikdyž vlastně je to logický, je to vitamín B5, kterej je hodně třeba v kvasnicích, vejci.

Endy
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 17:47
- Nahlásit

Istra
Po pěnovém Panthenolu mi černý pes taky hodil krásně rezavý nádech.Museli jsme přejít na panthenol v tabletách.

Istra
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 21:08
- Nahlásit

Endy
No to nevím, mám černého psa s podsadou ne úplně černou, takže si na to dávám bacha, ale po Panthenolu mi nehnědnul. A to jsem ho s tím jednou patlala asi 14 dní 2x denně (aby dorostla srst na výstavu, stejně nedorostla do požadované délky, ale později byla naprosto špičková, černé dráty, takové jsme nikdy neměli).

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání