Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Promiňte, ale strašně prdí
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:48
- Nahlásit

Syska
fotku me malickosti najdes v galerii ®onie .... ale kolem te fotky tady bylo uz dost veselo

Lara
zkus zajit na veterinu, u nas treba maji takovy maly baleni ruznych granuli na zkousku. tak zkus na jeden dva dny dat jiny granule (ty zkusebni by te nemusely nic stat) a uvidis, jestli prdet prestane. pokud jo, tak je to v granulich.
Jinak mne ®onie prdi jen po prujmu. Jak ma pak uplne prazdny streva a v nich se zacne posouvat prvni cast nestravene potravy, tak to vytlacuje ten vzduch jinak s tim nastesti problemy nemame ...

suesie
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:49
- Nahlásit

Kalliope
Je fakt, že náš 15kg buldoček smrdí víc než smrděl náš 37kg boxer a taky nevím, kde se to v něm bere

Lara
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:49
- Nahlásit

suesie
No postupně to nebylo. Přinesla jsem domu kilovku na zkušku a Lariša mi málem ten pytlík vyrvala z ruky. Měla jsem co dělat, aby sežrala jen těch svých 35deka na jednu krmnou dávku. Dneska ráno měla Purinu teprve po třetí. Krmím jí dvakrát denně.

Lara
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:52
- Nahlásit

Jirikovo
Přivedl jsi mě na myšlenku, že bych o víkendu jí mohla nacpat zpátky Eucanubu a v pondělí bych vám všem dala vědět, jak to dopadlo. Jinak děkuji těm, kteří poradili a ostatní se aspoň dobře pobavili.
P.S. Jdu větrat!!!!!!!!!!!!!!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:54
- Nahlásit

Lara
no pokud se bude chovat jako ta moje rozmazlena potvora, tak ti Eucanubu zrat odmitne. Dva dny to vydrzi a bude cekat, jestli nedostane neco lepsiho ...

monika
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 10:09
- Nahlásit

u nás to bylo z granulí.Dokud jsme futrovali Bosch tak dogina tak prděla, že to hrozilo rozvodem.Teď máme fitmin a je klid.

Anonymní
# Zasláno: 26 Led 2006 13:57
- Nahlásit

Laro,

Určitě ty granule změň. Můj pes měl podobnej problém, když jsem krmila masem. Určitě to má spojitost se zažíváním (u buldoků je to něco jiného, ti to mají vrozený).

Jinak někde na internetu jsem četla, že je na to dobrej odvar z dubový kůry - dávat místo vody. Po týdnu je prý po problémech, vyzkoušený to nemám, ale jestli to ještě mýho psa někdy chytne, určitě to vyzkouším.

Anonymní
# Zasláno: 26 Led 2006 14:00
- Nahlásit

A na Fitmin jsem taky slyšela hodně chvále, mám v plánu ho taky u mýho psa vyzkoušet. Váhala jsem jenom z důvodu ceny, zdál se mi moc levnej na prémiové granule, ale všichni ho fakt chválí, takže ho určitě vyzkoušíme.

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 16:51
- Nahlásit

Vždyť Jirikovo má své fotky v galerii? Celkem mlaďoch.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 17:00
- Nahlásit

Verca
dekuju ... ale to dela ten sestrih

Lara
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 17:49
- Nahlásit

Jirikovo
kde jsi ?Já tě chci taky vidět, když seš takovej fešák

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 17:58
- Nahlásit

Lara
mrkni na tuto adresu .... fotku sem uz vkladat nebudu, vysvetlovani vsech okolnosti za kterych vznikla uz mam za sebou a nerad bych to absoloval znovu ...

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=4022

Lara
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 19:08
- Nahlásit

Jirikovo
S tebou musí být radost bumbat!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání