| Autor |
Zpráva |
Lara
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:11
- Nahlásit
Prosím o Vaše postřehy. Začal mi malý ale smrdlavý problém. Do 8měsíců jsem krmila téměř výhradně Eucanubou (navíc dostávala zeleninu,ovoce a jogurty- to ona děsně miluje) Ne,že by se po ní Lara utloukla, ale svoji dávku sežrala, rostla jak z vody. Poslední týden,ale začala stávkovat. Eucanubu prostě žrát NEBUDEEEEE. Po poradě jsem koupila Purinu PROPLAN. Pesině jsem se děsně zavděčila. Od misky se málem nehnula. Ale za pár hodin.......to se nedá vydržet. Navíc spí vedle mé postele a každý pr... mě vzbudil. Hotová plynová komora. Stalo se Vám to při změně krmiva taky? Jak to řešíte? Buď bude pesina hladem nebo my se udusíme !
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:15
- Nahlásit
Lara
Já mám buldočká a taky krmíme pro plankou akorát že buldočci to zřejmě nemají z krmiva, ale prostě taky nám prdí a je fakt, že někdy je to k nevydržení.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:20
- Nahlásit
Lara
Nezbývá Ti asi nic jinýho, než si zvyknout... Naše buldočka taky prdí (jak už tu Suesie psala, že buldočci to nemají z jídla...) a taky jsme si na to už zvykli. Nejhorší je, když si malá zaleze pod peřinu, tam prdí a manžel, když si pak ke mně večer přilehne, tak si myslí, že to já....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:23
- Nahlásit
Syska
Jj, my už jsme proti tomu imunní, akorát když u mě spí přítel, tak ten z toho zrovna dvakrát nadšený není, ale taky si zvykne
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:26
- Nahlásit
Jenže ty potíže VůBEC!!! nebyly - dokud žrala Eucanubu.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:26
- Nahlásit
Rot taky prdí...dvakrát mu to ujelo dokonce nahlas a byla to strašná sranda . Ale celkově to není tak strašný. Spíš prdí, když se přejí a nebo z určitého jídla, které mu ke granulím - Purina pro Plan dávám... My si s přítelem děláme ze sebe legraci...jako že, kdo si to zase prdnul! Horší by to bylo u návštěvy, kdyby přišla a cítila najednou puch...jak to vysvětlit??
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:27
- Nahlásit
Ale přece jí kvůli tomu, že si párkrát prdne, nevezmeš granulky, který jí chutnají...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:28
- Nahlásit
Lara
Mno, Rot taky neprděl, až v poseldní době a rozhodně to není granulema, protože ty má už dlouho stejný....nevím...a nedáváte mu ke granulím i jiné jídlo z kterého by prdět mohl/a/?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:29
- Nahlásit
Niko
No co, lidi taky prdí
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:29
- Nahlásit
Lara
vem to tak, takovy zdravy prd je preci i lidska zalezitost a aspon mas vymluvu, kdyz to ujede tobe ... hodis to na psa a je to
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:30
- Nahlásit
Jirikovo
No právě!!!
suesie
Dyť jo... jenomže lidi to někdy "drží" a pes se s tím nepáře...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:31
- Nahlásit
Tesinka prdí taky nahlas, když spí, tak to z ní normálně uchází a ona se ještě po tom zadečku koukne, tak to je fakt k popukání. To mi hrozně připomíná ten příběh z Herriota, jak prděl ten boxik a ta slečna to tak těžce nesla, tak skončil u toho starýho pána, kterej nic necítil...
Nejenže nahlas prdí, kromě toho i šíleně chrápe (když se zadaří) a chrochtá...ale bez tady toho všeho, těch zvuků a toho smradu, už si nedovedem představit žít...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:32
- Nahlásit
Jirikovo
Doufám, že zachráníš čest chlapům a hodíš taky svoje foto s Ronnie na téma Co vy na to...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:33
- Nahlásit
Syska
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:33
- Nahlásit
Niko
A právě to zadržování taky není zrovna zdravý
Syska
Jj, to dělá Cllif taky, jako by si říkal, co to bylo?
Jinak taky chrápe, ale nechrochtá.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:35
- Nahlásit
Niko
Ale ono t fakt začalo po pár hodinách po změně granulí. Já vím, že je to naprosto normální, jen mě fakt zaskočilo, že 8měsíců nic a najednou taková kanonáda. No a zkuste v těch mrazech mít okno dokořán. Navíc se mnou Lara všude chodí - do práce, na jednání, do hospody........ Vemte si ten trapas, že třeba jednáte s právníkem a ten se na vás najednou významně podívá... no a co teď?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:36
- Nahlásit
Lara
A co je to za plemeno?
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:37
- Nahlásit
Lara
Mno, tak zkus změnit granule... třeba po jiných prdět už nebude - teda né tak hodně. A jakýho máš pejsu?
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:38
- Nahlásit
suesie
černý teriér - dříve černý ruský teriér
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:38
- Nahlásit
suesie
Máme stejné reakce
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:40
- Nahlásit
Niko
No to jsem právě udělala. Tím to začalo. Přestala žrát Eucanubu ,po které žádné potíže nebyly ,a vše začalo pár hodin po první dávce Puriny( která jí zase ale děsně chutná)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:40
- Nahlásit
Syska
mam obavu ze spolecnou fotku s ®onie asi nikde ani nemame. Ja mam fotky bud jenom ®onie nebo jenom svoje, protoze kdyz jsem se psem, tak me nema kdo fotit ....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:42
- Nahlásit
Jirikovo
Nemusí být přímo s Ronnie..teď jsi na sebe práskl, že svý fotky máš, tak už se na nic nemůžeš vymluvit...Je to tam samá ženská, tak ať se tam nebojíme..
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:43
- Nahlásit
SyskaJirikovo
Hele nechte si to - já tady řeším důležité prdy a vy si tady smlouváte rande.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:43
- Nahlásit
suesie
No ono to není chrochtání, spíš takový prskání a funění, ale jen když vyjdeme z tepla do zimy, doma to nedělá... A když lítá jak pošuk, tak u toho tak legračne dýchá. No a už vůbec nekomentuju, když je jí horko a vyplázne jazyčisko...kdyby tu tlamu měla ještě víc prořízlou, tak se jí "odklopí" úplně...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:45
- Nahlásit
Lara
Třeba je to těmi granulemi, člověka taky jistý druh jídla nadýmá a po něm prdí, třeba tvýho pejsu nadýmá zrovna proplanka. Měnili jste granule postupně, že jo? Jak dlouho už má ty nový?
|
Syska
Člen |
- Nahlásit
Lara
Důležité prdy prej....
Jinak hahááááááááhahaha.....já už mám s ňákým randěním utrum....
|
Kalliope
Člen |
- Nahlásit
Víte co nechápu? Když si prdne rotvík, je to teda fakt smrad, že by jeden pad, ale když si prdne naše o 30 kilo lehčí westa, tak to už je myslim na smrt, kde se v tak malým psovi, vezme tak velkej smrad, to teda fakt netušim.
|
Lara
Člen |
- Nahlásit
SyskaJirikovo
Hele nechte si to - já tady řeším důležité prdy a vy si tady smlouváte rande. A to mi přijde zatraceně LÍTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! a navíc mi přestali fungovat smajlíci.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:46
- Nahlásit
Syska
No to máš pravdu, Cllif když je udýchanej, tak má tu pusu tak otevřenou, že vypadá jak totálně vychlamanej
|