Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Francouzský buldoček
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:41
- Nahlásit

Syska
S tím závisláctvím to vidím podobně. Ještě že mám doma Phoebe, které se věnuji, jinak bych i doma rejdila na netu. Odskočím si sem ale hned, jak vždycky usne a doma není co dělat.

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:41
- Nahlásit

Romi
Já jsem to taky myslela s nadsázkou, ze srandy...

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:43
- Nahlásit

Romi
Aha, no tak to asi těžko, že...

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:43
- Nahlásit

Verčo, já už na ten mejlík kašlu...mám ho v rozepsaných, už bych se k němu fakt nedostala, tak Ti písnu zase zítra, ju? Je to fakt síla, jsme sehezky rozjely..

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:45
- Nahlásit

Romi, já myslím, že existuje něco jako bílý makeup právě pro zamaskování nežádoucích skvrn u výstavních psů...aspoň jsem to někde četla, ale teď si nejsem jistá, jestli to bylo na těch stránkách www.fortissimo.cz

Verca
Člen
- Nahlásit

Syska
jasně, že to neva...

JInak já mám ohrádku a malá si na to perfektně zvykla, ale je pravda, že tam byla od první noci a teď to bere jako pelech. A když "plakala", tak jsem jí hladila a zvykla si tak za týden.

Romi
Člen
- Nahlásit

suesie
Tak už jsme ho tam zavřeli. Když je v kuchyni i Chuck, který si leží volně v pelíšku protože nic neničí, tak je klid. Ale když tam byl sám, tak naříkal a plakal. Zatím do tý klece vleze, ale je to druhej den, že jo. Pavlík aby ho tam dostal bez problému, tak mu tam vždycky hodil piškot. Dali jsme za ni 2.300,- i s kolečkama. Tak doufám, že ji využiji i na výstavy.

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:46
- Nahlásit

Psala mi to dokonce i paní Pešatová, že pokud mají pejsi cestičky od slz, že před výstavami se jim to barví speciálním makeupem...tak možná se zeptat přímo jí, nevím...

suesie
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:47
- Nahlásit

To musí fungovat asi jako peroxid na lidský vlasy, ne? Jen aby pak tu srst neměl tak ošklivou jako jsou vlasy po peroxidu. Zkus se radši Romi poradit s nějakým chovatelem nebo vetem.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:48
- Nahlásit

Syska
Ve zverimexu mi ženská říkala, že se to zaběluje křídou...ty skvrny pod očima...

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:49
- Nahlásit

Ve zverimexu vám taky určo poradí. ;)

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:49
- Nahlásit

Jo něčím takovým....ale tím ji asi určitě trápit nebudu. Je to spíš asi fakt na ty výstavy...

suesie
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:50
- Nahlásit

Romi
To musí být ta klec celkem velká ne? Je větší něž ta co měla paní Pešatová? My pak kdyžtak na výstavy koupíme takovou tu skládací "plátěnou klec". Ta se mi strašně líbila.

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:21
- Nahlásit

Holky čááááu....

Romi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:29
- Nahlásit

suesie
Ta klec je asi tak velká jako má pí Pešatová. A ten obal na ni prý stojí 800,- Kč. Tady je webovka na tu prodejnu: www.pet-faunas.cz . Nemají tam ale ceny. Je to firma od Brna, takže budou i v Brně. Můžeš se podívat, určitě ji tam Leoškovi vezmu. Prosímtě, ještě jednou mi napiš kde najdu propozice na tu výstavu do Ostravy. V tom blázinci na forum to asi nenajdu.

suesie
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:32
- Nahlásit

Romi
Veškeré informace včetně přihlášky ke stáhnutí najdeš na http://www.volny.cz/nvpostrava
Pojedete tam taky? To už budou naši "kluci" v mladých, že?

Romi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:33
- Nahlásit

suesie
Ale ty asi nemyslíš klec jako takovou, tam vlastně prodávali i takový zajímavý jak stany, že jo? Ty byly taky perfektní, ale tu by Leošek asi zlikvidoval.

suesie
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:39
- Nahlásit

Romi
Já myslím přesně ty stany. No my to budeme mít jen na ty výstavy, aby si tam mohl Cllif v klidu lehnout.
Mně se nejvíce líbil ten jeden buldoček co tam byl, celou dobu spal v takovým červeným pelechu. Ten byl totálně v pohodě a vyloženě mu bylo jedno, jestli je na výstavě nebo doma, prostě se mu chtělo spát.

Romi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:56
- Nahlásit

suesie
Toho si pamatuji, on ležel naproti nám. To byl opradu pohodář. Mě se zase líbil ten bílej s tím hnědým uchem. Ten měl srst jak z alabastru, bez jedinýho grošíka. Ale dalo by se říct, že tam byly všichni buldočci krásní.

suesie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:08
- Nahlásit

Syska
Sylvi, ty se ještě pořád nedostaneš na mujpes.cz? Zkousela jsi tam volat?

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:22
- Nahlásit

suesie
Zuzi, čekám na odpovědní email...už jsem zkontaktovala Sedláka, ale prej to asi nepůjde, máme totiž tady ve firmě jakýsi spešl zabezpečení...no uvidíme!Nechci to moc pokoušet (třeba že bych kontaktovala správce naší sítě - jeden ing. z firmy), ať tu pak nemám problémy, že místo práce blbnu na netu...

suesie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:34
- Nahlásit

Syska
jasně, to je jasný, tak nám můžeš psát vzkazy tady na tohle fŕum. Já chodím jak na mujpes.cz tak tady, takže to nebude žádnej problém, kdyžtak to za tebe pak holkách na mujpes.cz zkopiruju.

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:48
- Nahlásit

suesie
No jasný...jen mě to mrzí, to víš. Jsem zvědavá, jestli mi půjdou aspoň vkládat fotky na galerie, ale to asi taky nepůjde, vyzkouším to...

suesie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:53
- Nahlásit

Syska
Asi nemáš galerii na cz-pes, že? Kdyžtak si ji tady založ a dej fotečky tam.

Anonymní
# Zasláno: 23 Led 2006 14:12
- Nahlásit

Holky, Sylvi a Suesie, já jsem se naučila vkládát fotečky do fora, já jsem šikovná.

suesie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:31
- Nahlásit

Evi, jsi šikulka. No vidíš, že na tom není nic těžkýho.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání