| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:58
- Nahlásit
Pro všechny, kdo milují tohle plemeno
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:03
- Nahlásit
Syska
Musel to být fakt kretén. Pěkně mě to štve.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:03
- Nahlásit
Provizorní...neboť nám dneska nějaký chytrák tropí zle na fóru mujpes.cz....a my, jelikož jsme závislačky, tak jsme to vyřešily aspoň takhle...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:05
- Nahlásit
Syska
Jj, přesně tak. Já to vážně nechápu, jak je něco takovýho vůbec možný.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:05
- Nahlásit
Mně právě psala Romi, že mám asi něco s netem, že to tam pořád ukazuje můj příspěvěk...tak jsem se vyděsila, ale pak jsem se tam mrkla a bylo to i na ostatních diskuzích...fakt síla.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:08
- Nahlásit
Zkoušela jsem teďka psát Romi, myslím, že je na chatu na mujpes.cz ať kdyžtak přijde pokecat sem. No uvidíme jestli se objeví.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:09
- Nahlásit
Ok...Evce to taky písneš nebo mám napsat já.....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:11
- Nahlásit
Napiš ji to kdyžtak mailem. Ta tam myslím není. Nebo ji aspoň nemůžu najít.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:16
- Nahlásit
Tak už jsem jí poslala krátkýho mejlíka, tak uvidíme...jinak jsem zjistila v jednom městečku u Brna v jedněch chovatelských potřebách, že mají taky oboječky od reddinga...takže se tam asi pojedem mrknout. Mně se hrozně líbí..ale Zdenda už šílí, prý na co tolik obojků...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:21
- Nahlásit
Jj, ty jsu vážně moc pěkný. I vodítka. My od nich máme všechno a jsme moc spokojený. Jinak naši už z toho taky šílí.
|
Romi
|
# Zasláno: 16 Led 2006 14:22
- Nahlásit
Ahoj holky, Zuzi ještě že tě napadlo založit forum u konkurence. Ten blbeček na Můj pes je k nezastavení. Má velkou radost, když se lidi tlačí na chatu.
Sylvi kdepak sídlí ta skvělá prodejna v Brně. Taky bych chtěla pořídit Leoškovi novej obojek i s vodítkem. Na výstavu si musel chudáček všechno půjčit od Chucka.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:23
- Nahlásit
Já bych pořád něco kupovala...jsem taky jak blázen. No jo...teď jsem objevila na internetu takový gel na čištění těch stop po slzách, jmenuje se Soin des Yeux od firmy Héra a zjistila jsem, že ho mají u nás v tom zverimexu, tak se pro něj asi stavím. Stejně nám docházejí Trixie, tak bych musela zas něco koupit. A píšu si s Verčou, co má boloňáčka a ta psala, že prý to fakt pouští a je to dobrý...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:26
- Nahlásit
Romi
Romi, není přímo v Brně, je v Ivančicích u Brna, na ulici Oslavanská..ale ještě jsme tam nebyli, tak nevím....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:27
- Nahlásit
Nám to naštěstí nejde vidět, takže to moc nehrotím. Jednou za ča to vačistím těmi kapičkami od Trixie a dobrý.
Romi, co říkáš na čitelnost posudku? Já kdybych si nepamatovala, co nám ten pán říkal, tak bych z toho zrovna dvakrát moudrá nebyla.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:29
- Nahlásit
No jo, ti bílí pejskové....pořád Tesince utírám očička, slzí jí hodně. Existují prý homeopatika i pro pejsky a prý se to spraví...no ale abych už to fakt nepřeháněla...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 14:31
- Nahlásit
Zuzi, to písmo je fakt hrozný, jednu věc tam taky nemůžu přečíst. Když jsme po výstavě jeli k chovatelce, protože z Olmiku to bylo už jen asi 40 km, tak si ho chtěla přečíst, a dělalo jí to taky velký problém. Měli by používat psací stroj.
Jak Sylvuš psala o těch bělících kapičkách, ty by potřeboval Leošek na tu svou grošovanou srst.
|
Romi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:32
- Nahlásit
Jé já se nepřihlásila.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:32
- Nahlásit
Řekla bych, že všem buldočkům tak slzí očička. No když oni je maj takový velký a vykulený, že se není ani čemu divit.
A mažete něčím hafíkům pacičky?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:33
- Nahlásit
Romi
Prý v některých kruzích ten stroj měli.
Jinak doufám, že v tom Brně to bude lepší. Tak jsme neměli chuť ani náladu procházet stánky a koukat na jiný hafíky a jeli jsme radši hnedka domů.
|
Romi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:33
- Nahlásit
Sylvi, Leoškovi taky pořád tečou slzičky. Na těch strakošcích je to hodně vidět. Na Chuckovi není nic.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:34
- Nahlásit
Ahoj, tak vidím, že se tu o mě píše... Ten gelík vypadá, že pomůže, dost jí to zesvětlalö, ale u koutku to má pořád tmavé...
Jinak buldoček je krásný a úžasný pejsek. Nikdy se mi nelíbil,ale díky Sysce jsem si ho zamilovala a uvažuji, že si ho časem taky pořídím...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:35
- Nahlásit
Romi, myslíš na cestičky od slz...ne na flíčky na srsti, to by asi nevyčistilo. Je to takový gel a prý ani nějak nesmrdí..Trixie smrdí příšerně a Tesinka se hrozně cuká, když jí čistím oči. A pacinky nic moc nemažu, sem tam. Ale zdají se mi suchý, třeba když přejede packou po peřině, takto jakoby drhne...tak nevím..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:36
- Nahlásit
Veru, vítám Tě mezi námi... To je ale veselo mezi námi děvčaty. Zrovna Ti píšu mejl a přeskakuju z jednoho na druhý...jsem fakt závislák a asi bych se měla jít léčit.
|
Romi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:38
- Nahlásit
suesie
Já se přiznám, že jsme taky neměli ani náladu něco obcházet v tom chaosu co tam panoval. Docela mě mrzí, že jsme na sebe něměli ani moc času. S náma jel náš Pavlík a ještě od kámošky holka, tak jsem jí dala ten lístek od Bona, aby přivezla něco svýmu pejskovi (má jorkšírka). Než jsme ten stánek našli, to bylo hrozný. Jo a taky jsem Leoškovi koupila klec. Takže když zůstane v kuchyni sám, musí do ní, aby neničil věci.
|
Verca
Člen |
- Nahlásit
Na ty fleky na srsti jsou nějaké pudry, které se stříknou a to vybělí, ale taková velká piksla stojí 300kč. Ale ten gel je i na skvrny od slin a moči... Na to trpí hodně boloňáci.
P.S. doufám,že neva, že jsem se zapojila. Tento problém totiž taky řeším, i když nemám buldočka.
|
suesie
Člen |
- Nahlásit
Syska
Ty naš kapičky od trixie vůbec nesmrdí, asi máš nějaký jiný. My pacičky občas mažeme mastičkou od trixie se včelím voskem a je to celkem dobrý. Akorát nám už dochází...
|
Romi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:40
- Nahlásit
Syska
To je jasný, že gel na očička, na to jeho grošování v srsti nic není. Leda že by přelínal.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:40
- Nahlásit
Zuzi, no to budou asi jiný, protože smrdí šíleně, je tam napsáno, že je to na čištění kanálků a hlavně srsti pod očima a ty máš asi kapky přímo do oka..ona fakt jamile zahlídne vatičku, už prchá, tak ji vždycky musím honit.
Veru, to vůbec neva..aspoň doufám, že to holkám neva..
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:41
- Nahlásit
Romi
Já jsem ten kupón od bona našla až doma Doufám, že v Brně to bude lepší a budeme mít čas si více pokecat.
A už jste tam Leoška zkoušeli zavřít? Zajímalo by mě co na to bude říkat. Cllif ten tropil vždycky takovej vyrvál, že jsme klec radši prodali. Jo a mimochodem, za kolik ji máte? Není-li to tajný.
|
Romi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:41
- Nahlásit
Verca
Ježiši Veru, na tu srst opravdu něco je? A to ten pudr přebarví jeho černo-šedé chloupky na bílý?
|