Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / MÁTE DOMA ANDÍLKA?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Angie
Člen
# Zasláno: 15 Led 2006 10:48
- Nahlásit

moje goldenka Anginka za pul roku zivota znicila jen jeden tel.kabeljinak nikdy nic!a to je skoro denne nekolik hodin sama doma, s kosem, botama etc spinka

grendel
Člen
# Zasláno: 15 Led 2006 15:32
- Nahlásit

MÁTE DOMA ANDÍLKA?
ne....

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 06:38 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Prisiel na psa mraz. Nechcem rozvadzat podrobnosti, lebo by som si za to rit natrieskala, ale takto to dopadne, ked sa vam obrovsky pes vyvrie v malej kupelni... Podotykam, pracku bezne mavame pri stene a nie 40cm od nej. Davam to sem ako vystrahu, co dokaze pes, ktory nikdy nic neznicil... Co nie je vidno su vytrhane vsetky veci, co viedli z pracky, odpad pracky a pod.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 06:48
- Nahlásit

Naše Salina za svůj zatím desetiletý život zničila pouze jeden pelech, ale to se nepočítá, protože to měla pyometru a bylo jí blbě. Takže taky andílek ovšem zas nikdy nechtěla cvičit - flegma

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 06:51
- Nahlásit

pigie
Ta koupelna je na chudáka Huga fakt malá

Handy
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 07:07
- Nahlásit

Tak já mam taky andílka, kterej ve svém životě zničil jenom jedny kožené boty, jinak nic A taky jsem za to patřičně rád;)

Mar3
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 07:37
- Nahlásit

já mám andílka, který ve svém životě zničil všecky boty,plus taky sežral roh skříně a skorocelej botník (dodávám,že je to malý desetikilový pejsek) taky snědl nějaký cédéčka, dokázal rychle a čistě odstrait linoleum ze dvou místností (rychlosít předčil i špičku podlahářů) plus se snažil sníst dveře,ale to jediné na něho byl snad velký oříšek,tudíž jsme se musel spokojit s utrženou lištou a trochou okousání....

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání