| Autor |
Zpráva |
amy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:57
- Nahlásit
Jak tak pozoruji ty přízpěvky o devastátorech.Jsou vůbec pejsci "andílci"kteří kromě pár hraček a hadrů nic naničí?
|
Bent
|
# Zasláno: 11 Led 2006 09:01
- Nahlásit
amy
Můj bývalý pes, který mě pred vánocema opustil beze slova rozloučení opravdu za těch 13 let nezničil jedinou věc doma ani jedinou svoji hračku. Ale nevím jestli proto, že byl hodně línej, nebo proto, že měl úctu k hodnotám.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 09:02
- Nahlásit
Ano náš maltézák je aristokat a je pro něj potupné se zabývat ničením věcí. Teď jsem si pořídíl NO jsou mi 4 měsíce a jsme bez bytu. Udělal z něj holobyt s velkou hromadou čehosi uprostřed a i maltéze tam přidal.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:02
- Nahlásit
Napotřetí se mi povedl andílek. Dvě první kokřice byly ničitelky všech ničitelů... A retrieverka Sára, krom když měla falešku a sebrala jsem jí všechny hračky, takže se pustila do budování hnízda z koberců, nikdy nic (nepočítám včera vyrvaný mozek plyšový ovci..., to je její hračka a když si jí zničí má smůlu, ale je pravda, že na svý oblíbený - tj. dvě opice, jednu kačenu a medvěda - plyšáky nešáhne, ty si jen tahá, ale neubližuje...)
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:04
- Nahlásit
Nejspíš já mám doma ANDÍLKA
Feňuli je 20 měsíců a kromě poškrábané desky u stolu v kuchyni nic nezničila. Je to až neuvěřitelné, ale je to tak.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 09:06
- Nahlásit
pak mám taky andílka- neberu tedy jeho hračky,některé fakt nevydržely dlouho,ale věci naše. Kromě pantofle,kterou mi ožužlal jako mímo-ale byla stále nositelná,jen o číslo menší )- nezničil nic- a to je to teriér ) žanda
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:06 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Dosud jsem mivala pejsy jen venku, takze nejaky nicitelsky sklony nebylo na cem zkoumat...
Ted mam prvniho bytaka, a i kdyz teda nerozkousal v podstate nic (par zuzlacich hracek je na pohodu), tak dokazal pokoj premenit ve spoust uz jen tim, ze s cim se dalo pohnout, s tim taky nekam pohnul...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:12
- Nahlásit
No s ohledem na to, že zatím nezranil nás, tak lze i Garfielda považovat za andílka? Co? Nechal nás žít, nebuližuje nám. Můžeme se po bytě pohybovat libovolně... Hodnej pes je to.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:13
- Nahlásit
Garfield
Dočkej času... on se teprve začíná rozvíjet...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:17
- Nahlásit
®onie je andilek .... kdyz spi a nikdo nechodi po chodbe
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:20
- Nahlásit
Jirikovo
což dá dohromady tak hodinu za celej den, co??? No možná ještě přeháním...
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:21
- Nahlásit
Garfield, fakt hodnej pes
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:23
- Nahlásit
Jandula
no pokud to da hodinu za cely den, tak si ji zrejme vybere v dobe, kdy jsem v praci ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:25
- Nahlásit
Jirikovo
No a ty se jí divíš... ty sis jí vybral, tak se jí musíš věnovat... takže žádný spaní nic, prostě Ronie chce, abys byl neustále vzhůru a připraven vymýšlet nějaký blbosti...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:26
- Nahlásit
Jandula
ja mam nekdy ze sebe pocit, ze vymyslim blbosti i kdyz spim, takze minimalne s touto cinnosti muze byt ®onie spokojena ....
|
Meta
|
# Zasláno: 11 Led 2006 09:39
- Nahlásit
Náš půlroční hovawartík Bertík je Andílek. Na svědomí má jen víko od odpaďáku a záchodovou štětku. Jenže, kdoví, jak se ještě dovyvine, že. Neusnout na vavřínech.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:08
- Nahlásit
Já andílka měla a to ve všech směrech.Za celý svůj život 15,5 let,bylo jediné co zničil-jeden rozkousaný časopis.Byl i jinak strašně hodný,lidi i psy naprosto ignoroval.Za zvěří neběhal.Na přivolání běhal hned a ani nemusel dostat pamlsek.Určitě je to ale výjimka...myslím,že druhého takového už nikdy mít nebudu.Teď už jen rošťáky.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:14
- Nahlásit
amy
Jasne, Hugo je nedevastator. Devastuje vsak nepriamo. Nechci vidiet nase steny To vsak vyriesim obkladom v svojom byte, alebo umyvatelnym naterom.
|
Jířa
|
# Zasláno: 11 Led 2006 10:30
- Nahlásit
já mám taky andílka a doufám,že jím zůstane.Mám desetiměsíční kníračku a zničila za celou dobu,co jí máme jen adventní věnec.Zato dokonale - rozebrala ho na prvočlánky a šišku mi přinesla ke dveřím,když mě běžela vítat,s výrazem - budeš mi házet?Jinak ale věci na devastaci přidělené devastuje se zápalem a dokonale,drtička by to nezvládla líp.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:47
- Nahlásit
No naše stará kokřice za celých 14 let nezničila nic,ale doga teda řádí jak hurikán Katrina.Když se ale vrátím z práce a ona mě vítá tak se tváří jako andílek.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:57
- Nahlásit
Můj 5letý pejsek - sheltie .také nezničil téměř nic.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:20
- Nahlásit
Naši hoši ve štěněcím věku sežrali pár koberců, nějaké rohy dřevěného nábytku, záclony, koliák k tomu přidal pár dek, repráky a shodil fax. Žaluzie máme neovladatelné, kdosi sežral ovládání. Odpojování telefonu bylo běžné. Jsou to ANDÍLCI, ale nechtějte vidět náš byt.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 15:34
- Nahlásit
Pokud se týče demoličních sklonů, pak je náš pejsa, kterého jsme si vzali z útulku, skutečný andílek - nezničil a neničí nic, kromě poškrábaných dveří, které se rychle naučil otvírat, když nutně potřeboval jít ven....Doma je to andílek-mazílek, miláček, bobíšek, ale venku (na zahradě za plotem) se z něho stává lítá šelma, že by si nikdo cizí netroufl strčit skrz plot ani malíček. Náš staroušek knír taky za svůj život zničil pouze jednu starou pantofli (ještě jako úplné mimino) a pak jeden pelíšek, který rozcupoval ze vzteku, že ho děda uvázal ke stromu, když přišli řemeslníci měnit okna....(jeden z nich měl totiž doma zrovna háravou čubu a náš knír se mu pořád věšel na nohu )
Pokud se týče mlaďocha, tak ten se jako andílek pořád tváří, takže mu vždycky všichni odpustili i ty rozkousané hadice, vyhrabané kytky a rozcupované pelíšky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 16:12
- Nahlásit
Ja mam andilky doma hned 3(a to dosti objemne..). Vsechny jsou s nami v dome, kdyz jsme pryc, maji sve hracky a krom shozeneho kvetinace z parapetu, kdyz koukaly z okna, jestli uz jedeme, v baraku zadnou skodu neudelaly. A to je nejmladsi 7 mesicu....
Jooo, vlastne jednou vytahly pytel piskotu ze spajzu - tech psich, a daly si do frnaku. Ale jinak pokojove rostlinstvo preziva, koberce nevedeme a nabytku si nevsimaji... A ani louzi nepamatuju, kolik mesicu....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 16:49
- Nahlásit
pigie
my též o víkendu sádrovali stěny...čím to?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 18:47
- Nahlásit
handula
U nas netreba sadrovat, u nas by bolo potrebne malovat kazdy mesiac
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 22:30
- Nahlásit
Moje sedmi měsíční fenka nezničila taky nic. ale je pravda, že je pořád se mnou. Je se mnou i v práci.
|
nikola rauerová
|
# Zasláno: 14 Led 2006 18:47
- Nahlásit
Můj pejsek také nikdy nic nezničil , je skvělej !
Sice je můj pejsek nevýslovně klidný , ale nic neničí .
Nemá zájem o aporty a nikdy nic nerozkouše !
|
Basty
|
# Zasláno: 14 Led 2006 19:06
- Nahlásit
můj sedmiměsíční pejsek nejradši okusuje a trhá boty,nebo z nich vytahuje tkaničky a dokonce už utahal slepici.Hrůza!!!NO ale už se to skoro odnaučil.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2006 10:35
- Nahlásit
Muj smudla si kouse jen svou deku, jinak naprosto vsechno necha bez povsimnuti. Jsem za to neskutecne rada.
|