| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 13:58
- Nahlásit
grendel
Zkusilas ji praštit složenýma novinama?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 14:11
- Nahlásit
grendel
Moje feňule občas taky blafne, když se někoho bojí, ale kdybych na ni řvala, tak s tím nic nezmůžu. Je ode mě tady na tohle téma založenýh myslim i víc než jen jedno forum, zkus to pohledat. ;)
A mlátit novinama nebo čímkoliv bych nedoporučovala už vůbec, ona musí vědět, že se jí s tebou nic nestane a že nemá důvod na kohokoliv štěkat, protože se ho boji... U nás to funguje a teď se štěkání ze strachu omezilo...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 14:13 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Eimy
A co tedy děláš? Neboj se bobišku jsem zkoušela taky, ale vůbec mně v tom amoku nevnímali.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 14:15
- Nahlásit
aren
Přivolám, posadím si ji k sobě a dám ji "do klidu"...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 14:17
- Nahlásit
Ach bože. Tak to seš dobrá.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 14:18
- Nahlásit
aren
Nemyslim si Kdybych byla dobrá, tak to nikdy nedojde do situace, kdy ona bude mít potřebu na někoho štěkat, protože se ho bojí ;)
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 22:53
- Nahlásit
aren
já toho psa nechytim a po přivolánmí jí nebudu mlátit, to by ke mně potom nechodila(znám to-když něco žrala, zavolala jsem si jí, pochválila, dala jí sedni, k noze a tak a potom jsem šla k místu, kde to žrala...okamžitě si to uvědomila, nechtěla jít, a když jsem jí v tom vymáchala čumec a přetáhla vodítkem, nechtěla potom když něco sežrala ke mně přijít...) takže nevím...napadl mě potom jenom plynový obojek, ale nejsem si jistáa nechci se pouštět do ničeho, čím bych jí ublížila(jak psychicky, tak fyzicky)
|