| Autor |
Zpráva |
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:10
- Nahlásit
daliva
chápu, že pod hlavičkou útulku to vypadá blbě, ale přišlo mi divné se znovu registrovat nejlépe nějak anonymně a následně přemýšlet co chci dát za příspěvek a pod jakou ho dám hlavičkou. Že s tím nesouhlasím jsem napsala, ale přišlo by mi nedemokratické to sem nedat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:24
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
nechápu proč nedemokratické a co má krytí psů bez pp společnýho s demokracií..a tím spíš si opravdu útulek Olomouc dělá pěknou reputaci...
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:10
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
taky mi uniká ta demokratičnost příspěvku - když s něčím nesouhlasím, tak to nedělám, nenapomáhám tomu, nepodporuju to... O to překvapivější mi to přijde pod hlavičkou útulku - vy máte určitě velkou zkušenost a starost s "produkty" takových bezPP krytí, "aby si pejsek užil". Naopak bych z vašich řad očekávala osvětu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:12
- Nahlásit
daliva
mno nechápu tohle jednání...a pokdu je to soukromá aktivita ,tak novej nick by byl na místě
fakt bych se nakonec přiklonila ke Ketrin,že to může vypadat,že si potřebujou naplnit stavy
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:35
- Nahlásit
sarax
Přesně tak, taková soukromá aktivita by si zasloužila nejen novej nick, ale i odpovídající zařazení - tady taky funguje rubrika inzerce-krytí....jenom moc doufám, že se Ketrin mýlí (protentokrát). Jednak v útulku by asi nebyl problém najít fenku k nakrytí, jednak momentální krytí by znamenalo štěňata koncem léta a poprázdninové stavy v útulcích jsou docela naplněné...
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:56
- Nahlásit
Hmmm, to je docela hustý. Doufám, že si z nás utulek LOZ Olomouc dělá legraci - i když dost hloupoučkou...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 23:37
- Nahlásit
shiba
myslím že doufáš marně
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:45
- Nahlásit